Μπουνιές στα Nascar με τον σταρ Ross Chastain

mpounies-sta- Nascar AdventHealth 400 NASCAR Cup Series me ton star- Ross Chastain

Μπουνιές στα Nascar με τον σταρ Ross Chastain

πουνιές στα Nascar AdventHealth 400 NASCAR Cup Series με τον σταρ Ross Chastain και τον αντίπαλο του Noah Gragson στο Κάνσας Speedway

Motorsport News: Παρακολουθήστε την εκπληκτική στιγμή που ο σταρ των Nascar, Ross Chastain, μοιράζει μπουνιές στα Nascar και χτυπά τον αντίπαλο του Noah Gragson σε ένα θερμό επεισόδιο μετά τον αγώνα στο Ράιαν Σανούντο. Τα δυο αστέρια του Nascar δεν συγκρατήθηκαν και πιάστηκαν στα χέρια σε έναν αγώνα ξύλου με μπουνιές και σπρωξιές μετά τον αγώνα στον αγώνα AdventHealth 400 NASCAR Cup Series αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Ross Chastain , 30 ετών, ήρθε σε σύγκρουση με τον Noah Gragson στο Κάνσας Speedway την Κυριακή.

Μπουνιές στα Nascar με τον σταρ Ross Chastain:  Ο Ross Chastain , 30 ετών, ήρθε σε σύγκρουση με τον Noah Gragson στο Κάνσας Speedway την Κυριακή. Νωρίτερα στον αγώνα, ο Chastain είχε βάλει το μονοθέσιο του Gragson στον τοίχο στην πίστα, τελειώνοντας νωρίς τη μέρα του οδηγού.  Ο Chastain χτύπησε τον Gragson με ένα δεξί κροσέ αφού οι δύο ήταν δίπλα ο ένας στον άλλο μετά τον αγώνα. Το μονοθέσιο του Chastain έστειλε τον Gragon’s για ένα γύρισμα με 60 γύρους για το τέλος. Ο Noah Gragson προχώρησε προς τον Τσαστέιν για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του. Ο 24χρονος Gragson κρατούσε τον Ross Chastain, ο οποίος απάντησε με μια δεξιά γροθιά που φαινομενικά όπως φάνηκε  χτύπησε πολύ δυνατά τον Noah Gragson.

mpounies-nascar-xylo-Ross-Chastain-Noah-Gragson-tsakothikan-chamos-epeisodio-nascar-se-agona-motrsport

Στη συνέχεια, ο Gragson προσπάθησε να απαντήσει με μια γροθιά, αλλά τον σταμάτησαν οι αξιωματούχοι της ασφάλειας και του Nascar .Όταν ρωτήθηκε για την οδήγηση του Chastain που οδήγησε στη συμπλοκή, ο Gragson είπε: «Είμαι άρρωστος και κουρασμένος», μέσω της New York Post . Και συνέχισε: «Ο τύπος τρέχει σε όλους. «Όταν έχεις τύπους σαν τον Chase Elliott και άλλους τύπους που σου λένε να του ρίξεις τον κώλο, όλοι τον έχουν βαρεθεί». Μετά τον αγώνα, ο Chastain έκανε αναφορά που δημιούργησε το περιστατικό, αλλά δεν μιλούσε για τις γροθιές.

mpounies-nascar-xylo-Ross-Chastain-Noah-Gragson-tsakothikan-chamos-epeisodio-nascar-se-agona-motrsport

 

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική