Κέντρο οδικής ασφάλειας και διαχείρισης κυκλοφορίας

Κέντρο οδικής ασφάλειας και διαχείρισης κυκλοφορίας

Κέντρο οδικής ασφάλειας και διαχείρισης κυκλοφορίας της περιφέρειας Αττικής. Ο Κίμωνας Λογοθέτης και ο Γιώργος Πατούλης μιλάνε για το έργο στην οδική ασφάλεια της περιφέρειας Αττικής και φροντίζει την διαχείρηση κυκλοφορίας.

Συμβουλος οδικής ασφάλειας Λογοθετης Κιμωνας |  Κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας και οδικής ασφάλειας
Σε μια καθημερινότητα που τα πάντα θεωρείς όλα δεδομένα και απλά, έρχεται η στιγμή της αναθεώρησης και  διαπίστωσης πώς όσα γύρω σου υπάρχουν ζείς και αισθάνεσαι, τα βιώνεις υστέρα απο χιλιάδες προυποθέσεις, αγώνες, εργασίες και θυσίες. Έρχεται η ώρα που συμπεραίνεις  πώς οι δρόμοι, τα φανάρια,  οι διαγραμμίσεις, η αστυνομία, η τροχαία, το ΕΚΑΒ, τα Μέσα μαζικής μεταφοράς, οι διαβάσεις και χιλιάδες παράγοντες , προυποθέσεις για να κυκλοφορείς με ασφάλεια δεν είναι καθόλου δεδομένα. Όλα αυτά τελικά για να υπάρχουν, να λειτουργούν  και να εκσυγχρονίζονται  μόνο απλά και εύκολα δεν είναι να τα έχεις στην καθημερινή σου ζωή, πόσο παραπάνω οταν δυστυχώς δεν τα σέβεσαι και εκτιμάς όπως θα έπρεπε.

Κέντρο οδικής ασφάλειας και διαχείρισης κυκλοφορίας το άγρυπνο μάτι της περιφέρειας Αττικής.

Στην συνάντηση του κου Κοντιζά Μιχάλη με τον συμβουλο οδικής ασφάλειας Κίμωνα Λογοθέτη στο κέντρο διαχείρησης κυκλοφορίας και οδικής ασφάλειας, ζήσαμε, γνωρίσαμε κάτι πρωτόγνωρο, καινοτόμο, κάτι μοναδικό! Ενάν ολόκληρο μηχανισμό που λειτουργεί 24ωρες το 24ωρο 365μέρες το χρόνο και κάθε στιγμή αγρυπνά με σκοπό την βελτίωση του οδικου δικτύου και της ποιότητας ζωής των πολιτών στις μετακινήσεις τους.
Ο Γιώργος Πατούλης το είχε δηλώσει, το σχεδίασε, το ανακοίνωσε και το έκανε πράξη!
Γίωργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής
«Επενδύουμε σε καινοτόμες δράσεις, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στη βιώσιμη κινητικότητα και την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών»
Ο Περιφερειάρχης Αττικής  Γιώργος Πατούλης είναι ο πολιτικός με το αποτελεσματικότερο έργο για την οδική ασφάλεια και το αποδεικνύει καθημερινά αφού σε 17 μήνες έχει κάνει περισσότερα απο όσα έχουν γίνει σε 17 χρόνια. Αυτό είναι μόνο η αρχή για την βελτίωση του οδικου δικτύου και της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Το νέο κέντρο οδικής ασφάλειας και διαχείρισης Κυκλοφορίας της περιφέρειας Αττικής. αποτελεί την πιο σύγχρονη πρότυπη υπηρεσία του Ελληνικού Δημοσίου με εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις φωτισμού και εξοπλισμού, προσβασιμότητα και ασφάλεια των εργαζομένων. Ως αντικείμενο έχει μεταξύ άλλων την παρακολούθηση της κυκλοφορίας, τον εντοπισμό προβλημάτων και την εξεύρεση λύσεων, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. «Προτεραιότητά τους η βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας στην Αττική»

Επισκεφθήκαμε το νέο κέντρο οδικής ασφάλειας και διαχείρισης κυκλοφορίας κοντά στην Πλατεία Αμερικής, όπου μας περίμενε ο Σύμβουλος Οδικής Ασφαλείας της Περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης. «Από εδώ παρακολουθούμε τις κύριες οδικές αρτηρίες της Αττικής, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο», μας εξηγεί. «Έχουμε εικόνα από περίπου 250 κάμερες σε όλη την Αττική, οι οποίες εναλλάσσονται στις 44 οθόνες. Παράλληλα είμαστε σε διαρκή σύνδεση με τον Θάλαμο Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας της ΕΛΑΣ, ο οποίος επίσης ανακαινίστηκε πρόσφατα, με την Περιφέρεια να έχει την ευθύνη της συντήρησης και του δικτύου του».

Περιήγηση στο κέντρο οδικής ασφάλειας και διαχείρισης κυκλοφορίας με 360ᵒ εφαρμογή

Μείνετε συντονισμένοι την Πέμπτη 8/4/2021/ και ώρα 21:30 το βράδυ θα κάνει πρεμιέρα το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στο  κέντρο οδικής ασφάλειας και διαχείρισης κυκλοφορίας της περιφέρειας Αττικής. Ζήστε όλη αυτη την προσπάθεια, ευθύνη και αφοσίωση μέσα απο τα μάτια του Κίμωνα Λογοθέτη που μάχεται καθημέρινα για μια Αττική πρότυπο!!!

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι