To Bazaar Festival αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών επιστρέφει στο MEC Παιανίας

bazaar-festival-motor-festival-afokinita-motosikletes-taxi-vans-auto-moto-transfer-mec-peanias-2024

To Bazaar Festival αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών επιστρέφει στο MEC Παιανίας

Στις 23, 24 και 25 Μαρτίου του 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας θα διεξαχθεί το 5o Bazaar Festival αυτοκίνητων μοτοσυκλετών και επαγγελματικών οχημάτων

To Bazaar Festival  συνεχίζεται και η 5η έκδοση αναμένεται να  αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των αγοροπωλησιών, αυτοκινήτων μοτοσυκλέτας αλλά και επαγγελματικών οχημάτων, ταξί. Στο  22o Motor Festival  στις 23-25 Μαρτίου στο Mediterranean Exhibition Centre  το Bazaar Festival πλέον γίνεται Mega Bazaar αφού  100 εκθεσιακά περίπτερα θα είναι συγκεντρωμένα ως μια ενότητα που θα εξασφαλίσουν για τους επισκέπτες  απίστευτα χαμηλές τιμές, ευκαιρίες και πολλά δώρα, που  αποκλειστικά θα βρείτε στην διάρκεια του 3ημέρου.

Το Bazaar festival  πλέον έχει καθιερωθεί !. Στο παζάρι αυτό γίνεται έκθεση αυτοκινήτων μοτοσυκλετών ταξί κα άλλων επαγγελματικών οχημάτων από εταιρίες αλλά και από ιδιώτες – επισκπέτες που θέλουν να πουλήσουν – αναταλλάξουν το όχημα  τους σε κάποιον έμπορο της έκθεσης. Μια ξεχωριστή έκθεση και ενότητα μέσα στο Motor festival πού όλα τα εκθεσιακά οχήματα θα έχουν τιμές προσφοράς πολύ χαμηλότερες από αυτές της αγοράς. Ένα Bazaar festival με σκοπό και στόχο να αφυπνίσουμε κατά κάποιον τρόπο την αγορά, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάμε αλλά και να ενεργοποιήσουμε το αγοραστικό κοινό έναντι της καλοκαιρινής περίοδου που έρχεται.

bazaar-festival-motor-festival-afokinita-motosikletes-taxi-vans-auto-moto-transfer-mec-peanias-2024

 

Ενότητες Bazaar Festival : Ταξί – Taxi – Transfer:

Περίπου 50 εκθέτες  από τον χώρο των αυτοκινητιστών θα είναι ως εκθέτες που δραστηριοποιούνται στο κλάδο των Επιβατικών Δημοσίας Χρήσεως Ταξί, στους τομείς των αγοραπωλησιών, ακόμη και κατά παραγγελία, των μισθώσεων – ενοικιάσεων, εφαρμογές εξυπηρέτησης, διεκπεραιώσεις, ράδιο ταξί και των ασφαλειών.  Εταιρείες και αντιπρόσωποι με πολυετή εμπειρία  θα βρίσκονται εκεί να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε αυτοκινητιστή και υποστήριξη σε κάθε επισκέπτη που ανήκει ή θέλει να ενταχθεί στον χώρο των επαγγελματιών ταξί.

Τουρισμός: Όλα δείχνουν ρεκόρ εσόδων και αφίξεων το 2024 στην Ελλάδα γιαυτό στο 220 Motor Festival μέσα στο Bazaar festival θα δώσει βαρύτητα στο κλάδο των μεταφορών VIP Transfer, Vans, mini Bus στους τομείς των αγοραπωλησιών, των μισθώσεων – ενοικιάσεων, γενικά υπηρεσιών μεταφοράς, εξυπηρέτησης και τουριστικών πακέτων.

 bazaar-festival-motor-festival-afokinita-motosikletes-taxi-vans-auto-moto-transfer-mec-peanias-2024

Ενότητες Bazaar Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας:

Στο MEC Παιανίας  στο Bazaar festival  θα είναι διαμορφωμένος χώρος που μπορει ο ειπκέπτης να βρει τους αγαπημένους του εμπόρους από κάθε αντιπροσωπεία  αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας και να έχει την δυνατότητα στην αποκλειστική αρένα χρήσης να κάνει Test Drive – Test Ride το μοντέλο της αρεσκέιας του. To Bazaar Festival κάθε χρόνο δυναμώνει και πληθώρα αριθμόνέων μοντελών βρίσκοντα στην διάθσεη των επισκεπτών να τα βρούνε σε προνομιακές τιμές σε συνδυασμό με πολλά έξτρα δώρα, παροχές.

Παράλληλα ένα μεγάλο Bazaar  μεταχειρισμένων μοντέλων θα δώσει την ευκαιρία στον επισκέπτη να συναντήσει τα μεγαλύτερα Brands από τον χώρο του εμπορίου μεταχειρισμένων και να βρει ευκαιρίες μοναδικές αξιόπιστες και εγγυημένες με έκπτωσεις και δώρα  ειδικά στην διάρκεια και στα πλαίσια της έκθεσης του Bazaar Festival.  Ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει συγκεντρωμένα 100αδες επιχειρήσεις με προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις σε ένα bazaar εκπτώσεων και μοναδικών προσφορών.

bazaar-festival-motor-festival-afokinita-motosikletes-taxi-vans-auto-moto-transfer-mec-peanias-2024

Motor Festival & Bazaar Festival η καλύτερη λύση άμεση ανάπτυξης  στον κλάδο του αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας και επαγγελματικών oχημάτων.

Το  Bazaar Festival στις 23-25 Μαρτίου στο Mediterranean Exhibition Centre με πρωταγωνιστή τον κόσμο της μηχανοκίνησης στους βασικούς τομείς των αγοροπωλησιών των προϊόντων – αξεσουάρ – ανταλλακτικών  αλλά και υπηρεσιών. O στόχος της διοργάνωσης είναι να καταφέρουμε την επόμενη 5ετία να ενισχύσουμε το διεθνές εμπόριο & τις εξαγωγές στην πράξη για μικρές & μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου.

Bazaar Festival έκθεση: Χτίζουμε ισχυρές βάσεις και θεμέλια ώστε να επενδύσουμε στην εξωστρέφεια και να πλησιάσουμε τα στάνταρ διεθνών εκθέσεων και τις απαιτήσεις ισχυρών Brands στην παγκόσμια μηχανοκίνηση. Πλέον έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε επενδυτές και επιχειρήσεις από το εξωτερικό που θα θέλουν να επενδύσουν στην Ελληνική αγορά στον κλάδο της μηχανοκίνησης και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 bazaar-festival-motor-festival-afokinita-motosikletes-taxi-vans-auto-moto-transfer-mec-peanias-2024

Bazaar Festival: Bazaar αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και επαγγελματιών oχημάτων στο MEC Παιανίας

Έκθεση επαγγελματικών οχημάτων: Από την άλλη η πλευρά, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πραγματικές ευκαιρίες σε όλες τις κατηγορίες και να διαλέξουν το αυτοκίνητο τη μοτοσικλέτα ή το επαγγελματικό τους όχημα που τους ενδιαφέρει και γιατί όχι να το δοκιμάσουν. Μία διαμορφωμένη αρένα που θα λειτουργεί ανεξάρτητα στο 22ο Motor Festival και θα είναι στην διάθεση των επισκεπτών να κάνουν test drive και test rideεντός του εκθεσιακού χώρου στο MEC Παιανίας.

Motor Festival έκθεση: Το 22o Motor Festival & Bazaar Festival  έχει σκοπό την εύρεση ευκαιριών για την αγορά προϊόντων, αξεσουάρ, βελτιωτικών ειδών, εξοπλισμού, εργαλεία, αγωνιστικού εξοπλισμού, ένδυσης, προστασίας και περιποίησης, υπηρεσίες και φυσικά για την αγορά νέων μοντέλων αλλά και μεταχειρισμένων, αυτοκίνητων, μοτοσυκλετών και επαγγελματικών οχημάτων σε ειδικές τιμές.

Έκθεση Ταξί: Η περίοδος της έκθεσης θεωρείται ιδανική ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν που αρχίζει τους επόμενους μήνες και δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους αλλά και συγχρόνως να παρουσιάσουν τις προσφορές τους.
Η πολύ πετυχημένη διοργάνωση του BAZAAR FESTIVAL συνεχίζεται…

4o Bazaar Festival νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και επαγγελματικών οχημάτων στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας  στην πιο καλοκαιρινή τουριστική έκδοση της.

TAXI , Mini Bus Transfer, Exclusive Limousine & VIP Transfer, ταξιδιωτικά γραφεία  θα πρωταγωνιστούν μεταξύ των άλλων εκθετών του χώρου.

O τουρισμός και ο κόσμος της  μηχανοκίνησης είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι!

Motor Festival έκθεσηΟ στόχος μας οι επισκέπτες να βρουν πραγματικές ευκαιρίες και να αποκτήσουν το επόμενο αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα ή το επαγγελματικό τους όχημα.
Στο Bazaar Festival θα είναι στην διάθεση των επισκεπτών διαμορφωμένη αρένα για test drive και test ride.
Motor Festival έκθεση:

 bazaar-festival-motor-festival-afokinita-motosikletes-taxi-vans-auto-moto-transfer-mec-peanias-2024

Ο χώρος και ο κόσμος της μηχανοκίνησης στα καλύτερα του

Bazaar Festival έκθεσηΑνεπανάληπτες ευκαιρίες, δώρα  και προσφορές για το κοινό στην έκθεση της μηχανοκίνησης

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος έμποροι, κάθετα συγκροτήματα αντιπροσωπειών αυτοκινήτων- μοτοσυκλετών και ανεξάρτητοι εισαγωγείς που διαθέτουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μοτοσυκλέτες και επαγγελματικά οχήματα σε ειδικές τιμές, με εγγύηση και ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης.

Φυσικά το παζλ των εκθετών ολοκληρώνεται με τις κατηγορίες των επαγγελματιών που ανήκουν στο After Sales Service.

Στις 23, 24 και 25 Μαρτίου του 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας θα διεξαχθεί το 22th Motor Festival the Real Game

Bazaar Festival έκθεση: 22th Motor festival μια διοργάνωση που ξεκίνησε ως παιχνίδι και σήμερα είναι για τον κόσμο της μηχανοκίνησης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η καλύτερη ευκαιρία άμεσης ανάπτυξης του κλάδου και της επιχείρησής σου! Το Motor Festival στην 10ετη πορεία του, έγινε το μέτρο σύγκρισης, εξέλιξης και ανάπτυξης του χώρου. Έγινε το κύμα που καθάρισε κάθε αρνητικό κατάλοιπο του παρελθόντος και ζωντάνεψε μια νέα εποχή ανάπτυξης του χώρου.

 • 10άδες διοργανώσεις αναγέννησε σε όλη την Ελλάδα αφού έγινε το κίνητρο, η αφορμή και ο πυρήνας έμπνευσης.
 • Δημιούργησε τα εφόδια για 100αδες αθλητές και οδηγούς να ενταχθούν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, να προβληθούν να κερδίσουν συνεργάτες, χορηγούς και την ώθηση που χρειάζονται για να συνεχίσουν την πορεία τους.
 • 1000αδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα τους οδήγησε σε νέα μονοπάτια εξέλιξης και ανάπτυξης συνεργατών και πελατών δίνοντας άλλους ορίζοντες στην επιχειρηματική ανέλιξη του κλάδου.
 • 100.000αδες θεατές έφερε πιο κοντά στον χώρο της μηχανοκίνησης. Κατασκεύασε τα εφόδια, τις βάσεις και τις συνθήκες που χρειάζεται ο χώρος για να μπορεί να αναδειχθεί στα μέγιστα.
 • Κατάφερε να αλλάξει την αρνητική εικόνα και τις αντιλήψεις της κοινωνίας μας, πρόσθεσε αξία και κέρδισε τον σεβασμό που αρμόζει να έχει ο κόσμος της μηχανοκίνησης και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

 bazaar-festival-motor-festival-afokinita-motosikletes-taxi-vans-auto-moto-transfer-mec-peanias-2024 bazaar-festival-motor-festival-afokinita-motosikletes-taxi-vans-auto-moto-transfer-mec-peanias-2024

Άλλες συστάσεις δεν χρειάζονται για το Νο1 λόγο απόδρασης για μικρούς και μεγάλους, για την μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, τον οδηγό διασκέδασης, ανάπτυξης και ψυχαγωγίας, που ενώνει το χθες το σήμερα και το αύριο με τον πιο αξιολάτρευτο, ευφάνταστο και πρωτοποριακό τρόπο…

22th Motor Festival the Real Game 23, 24 και 25 Μαρτίου του 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, ένα συναρπαστικό και συγκλονιστικό ραντεβού με την ιστορία!!! Εκεί που μπορείς να ζήσεις τη μεγαλειώδη θεαματική δράση σε συνδυασμό με την μαγευτική αίσθηση ανάπτυξης και δύναμης.

Θεματικές Ενότητες – Διάταξη χώρου

 • 300 εκθεσιακές θέσεις – ΕΚΘΕΣΗ από τον κλάδο της μηχανοκίνησης και περιφερειακών επιχειρήσεων που έχουν σχέση με αυτόν.
 • Ξεχωριστός χώρος για TEST DRIVE – TEST RIDE
 • Ξεχωριστός Χώρος Σεμιναρίων ασφαλής οδήγησης και Εταιρικών Παρουσιάσεων
 • Ξεχωριστοί χώροι 2πλή αρένα δράσης των μηχανοκίνητων Show εντός και εκτός του MEC
 • Ξεχωριστός Συναυλιακός χώρος

 bazaar-festival-motor-festival-afokinita-motosikletes-taxi-vans-auto-moto-transfer-mec-peanias-2024

Εκθεσιακό περίπτερο στο Bazaar Festival στο Mec Παιανίας

Έκθεση αυτοκινήτου | Έκθεση Μοτοσυκλέτας | Έκθεση Επαγγελματικών οχημάτων Έκθεση Ταξί

 1. Σκελετός δομής 3μ πλάτος χ 3μ μήκος
 2. Ταμπέλα πρόσοψης – Όνομα εκθέτη
 3. Μοκέτα 3μ πλάτος χ 6μ μήκος
 4. Φώτα και 3 προβολείς
 5. Περιοδικό έκθεσης
 6. Πρίζα και ρεύμα
 7. Αστική ευθύνη
 8. Καθαριότητα
 9. Ιατρός

Παροχές μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης του 22ου Motor Festival:

 1. Τηλεοπτικά Αφιερώματα
 2. Βίντεο και φωτογραφικό υλικό από την έκθεση
 3. Δελτία τύπου

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι