H Nissan Χαλκιάς στο 22o Motor Festival

h-nissan-chalkias-sto-22o-motor-festival-mec-paianias-23-24-25-martiou-engine-power

H Nissan Χαλκιάς στο 22o Motor Festival

H Nissan Χαλκιάς θα βρίσκεται στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας με τα νέα μοντέλα της Nissan που θα είναι στην διάθεση των επισκεπτών για Test Drive

Ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα της οικογένειας της Nissan θα βρίσκεται στο 22o Motor Festival.  Nissan Χαλκιάς 43 χρόνια αξιοπιστίας, 43 χρόνια ιστορίας…

To 22o Motor  Festival έχει αλλάξει τελείως εικόνα και διάσταση, με την αλλαγή έδρας από το ΟΑΚΑ στο MEC Παιανίας, ισχυρά ονόματα από τον χώρο της μηχανοκίνησης και όχι μόνο έχουν αρχίσει να δίνουν το ένα μετά το άλλο το βροντερό παρόν σε αυτό το μεγάλο ραντεβού με την ιστορία, για τον χώρο της μηχανοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.  Motor Festival ο Νο1 λόγο απόδρασης για μικρούς και μεγάλους, η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, έρχεται στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας για να ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τον κόσμο και τον χώρο της μηχανοκίνησης .

Η καλύτερη ευκαιρία άμεσης ανάπτυξης του κλάδου και της επιχείρησής σου! 

H εταιρεία Nissan Χαλκιάς είναι μία εταιρεία με ιστορία και κύρος στον χώρο του αυτοκινήτου. Είναι μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου NISSAN από το 1981. H εταιρία ΧΑΛΚΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε είναι μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου NISSAN από το 1981, προσφέροντας στους πελάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την εγγύηση του ονόματος NISSAN. Από το 2019 η εταιρεία Nissan Χαλκιάς μεταφέρθηκε σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Οδό Πειραιώς 22, Μοσχάτο. Η έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων Nissan βρίσκεται στην Καλλιθέα, στην Λεωφόρο Συγγρού 242.

nissan-chalkias-motor-festival-themis-chalkias-service-sales-parts-nisan.

H εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε είναι μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου NISSAN απο το 1981, προσφέροντας στους πελάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την εγγύηση του ονόματος NISSAN. Μέσα σε αυτά τα 40 χρόνια αποδείξαμε τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητά μας στην εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών αυτοκινήτων NISSAN τους οποίους πάντα θεωρούμε ότι ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια της NISSAN Χαλκιάς. Από το 2013 ανάλαβε ως επίσημος επισκευαστής των RENAULT-DACIA.

Σε αυτά τα χρόνια η εμπειρία μας μεγάλωσε ακόμα περισσότερο και μέσα από τους αγώνες αυτοκινήτου όπου ο ιδρυτής της εταιρίας, Βασίλης Χαλκιάς, κατέκτησε το πρωτάθλημα αγώνων ράλι το 1997 και ο Θέμης Χαλκιάς το κύπελο χώματος το 2017.

nissan-chalkias-motor-festival-themis-chalkias-service-sales-parts-nisan-renault-siggrou

Τον Νοέμβριο του 2015 εγκαινιάσαμε την νέα μας έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων NISSAN στην Καλλιθέα, στην Λεωφόρο Συγγρού 242 ενώ την άνοιξη του 2019 το συνεργείο μας μεταφέρθηκε στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο, στην οδό Πειραιώς 22. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσει να επιλέξετε το νέο σας NISSAN με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες και να σας εξυπηρετήσει σε υψηλό επίπεδο στην άριστη συντήρηση και επισκευή του.

Ο Πρωταθλητής Θεμής Χαλκιάς θα βρίσκεται στην έκθεση του Motor Festival

Η Nissan Χαλκιάς θα βρίσκεται στο MEC Παιανίας στο 22ο Motor Festival για να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά, την πώληση αλλά και στο θέμα του Service, ανταλλακτικών και φανοποιεία μέσα από την κάθετη μονάδα που διαθέτει.

Το ευχάριστο και η μεγάλη έκπληξη για τους επισκέπτες, θα είναι το γεγονός πως το αγωνιστικό αυτοκίνητο του πρωταθλητή Θέμη Χαλκιά ενός καταξιωμένου αθλητή στην Ελλάδα, με πολλά πρωταθλήματα και διακρίσεις στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα βρίσκεται στην έκθεση του Motor Festival. Ο Θέμης Χαλκιάς είναι ένας αθλητής που έχει ξεχωρίσει σε εθνικό αλλά και διεθνή επίπεδο με εκατοντάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του μέσα από την πορεία του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μια από τις πρόσφατες επιτυχίες του, ήταν ο τερματισμός του στις πρώτες θέσεις του Rally Acropollis το 2023.  

nissan-chalkias-motor-festival-themis-chalkias-service-sales-parts-nisan-renault-kipela

Ολοκληρωμένο Service από τη Nissan Χαλκιάς

Με πείρα, εμπειρία και συνεχή εξέλιξη για περισσότερα από 40 χρόνια η Nissan Χαλκιάς αποτελεί την σίγουρη επιλογή στη συντήρηση και στην επισκευή του Nissan σας.

Το καταρτισμένο προσωπικό της Nissan Χαλκιάς συνδυάζει γνώσεις, ωριμότητα και τεράστια εμπειρία. Παράλληλα η συνεχής επιμόρφωση με θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση από την ίδια την Nissan στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω στις νέες τεχνολογίες εγγυώνται ένα ολοκληρωμένο και σίγουρο σέρβις του αυτοκινήτου σας.

Το συνεργείο της Nissan Χαλκιάς μεταφέρθηκε προσφάτως σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 8.500 τ.μ. στην οδό Πειραιώς 22, στο Μοσχάτο.

 nissan-chalkias-motor-festival-themis-chalkias-service-sales-parts-nisan.

Το έκτασης 1.200 τ.μ. συνεργείο μας διαθέτει τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα σε όλους τους τομείς και σε συνδυασμό με το νέο φανοποιείο 700 τ.μ. σας υπόσχονται την αποτελεσματική συντήρηση αλλά και επιδιόρθωση του Nissan σας σε ότι συμβεί.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι εύκολα προσβάσιμες τόσο από την Εθνική Οδό (Κηφισού) όσο και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (100 μέτρα από τον Σταθμό ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο). Σε αυτές εκτός από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας θα απολαύσετε έναν ιδανικό και πλήρως ασφαλή χώρο αναμονής καθώς και άνετο πάρκινγκ.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ από τη Nissan Χαλκιάς

Στην Nissan Χαλκιάς σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα γνήσια αξεσουάρ της Nissan τα οποία έχουν σχεδιαστεί βάσει της ποιότητας και της αξιοπιστίας Nissan και με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας και του αυτοκινήτου σας. Τα γνήσια αξεσουάρ της Nissan που θα βρείτε στην Nissan Χαλκιάς, σας προσφέρουν την αξιοπιστία και την απόδοση που χρειάζεστε ενώ επιπρόσθετα συνοδεύονται από την εργοστασιακή εγγύηση. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε στους καταλόγους τα γνήσια αξεσουάρ που σας ενδιαφέρουν και επικοινωνήστε με την Nissan Χαλκιάς προκειμένου να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. 

nissan-chalkias-motor-festival-themis-chalkias-service-sales-parts-nisan.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι