Moto Ξουχέλλης Kymco & Voge στο Motor Festival

moto-xouhellis-kymco-voge-sto-motor-festival-mec-paianias-23-24-25-martiou-engine-power

Moto Ξουχέλλης Kymco & Voge στο Motor Festival

Moto Ξουχέλλης έρχεται η κάθετη μονάδα της Kymco και Voge για να καλύψει κάθε επισκέπτη με βάση κάθε του ανάγκη, οριζοντίως !!!

Η εταιρεία Moto Ξουχέλλης με μια συνεχώς δυναμική και αναπτυσσόμενη πορεία εδώ και 45 χρόνια στον χώρο της μοτοσυκλέτας θα βρίσκεται στο 22ο Motor Festival στο MEC Παιανίας για να δώσει λύσεις και να καλύψει κάθε ανάγκη των φίλων των 2 τροχών. Άλλο ένα ισχυρό όνομα που θα ενταχθεί στην φαρέτρα των εκθέτων του Motor Festival  σε αυτή την μεγάλη γιορτή στον χώρο της μηχανοκίνησης.

Motor Festival H καλύτερη ευκαιρία άμεσης ανάπτυξης του κλάδου και της επιχείρησής σου!

Motor Festival the Real Game 23-25 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας μια διοργάνωση που ξεκίνησε ως παιχνίδι και σήμερα είναι για τον κόσμο της μηχανοκίνησης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η καλύτερη ευκαιρία άμεσης ανάπτυξης του κλάδου και της επιχείρησής σου! Το Motor Festival στην 10ετη πορεία του, έγινε το μέτρο σύγκρισης, εξέλιξης και ανάπτυξης του χώρου. Έγινε το κύμα που καθάρισε κάθε αρνητικό κατάλοιπο του παρελθόντος και ζωντάνεψε μια νέα εποχή ανάπτυξης του χώρου.

Η εταιρεία Moto Ξουχέλλης ξέρει να ξεχωρίζει με την θετική και ευχάριστη διάθεση τους… Ο Παναγιώτης και η Ιωάννα Ξουχέλλη θα είναι εκεί να σου παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα της KYMCO και VOGUE αλλά και να σας δώσουν λύσεις για το σωστό service και την φροντίδα της μοτοσυκλέτας ή του Scooter σου. Δεν είναι τυχαίο πως πρόσφατα η εταιρεία Moto Ξουχέλλης αναδείχτηκε σε ψηφοφορία, ως η καλύτερη (λόγω ψήφων) κάθετη μονάδα της KYMCO και After Sales της VOGE. δύο σημαντικές διακρίσεις για την επιχείρηση ΜΟΤΟ ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ. Ακόμη στο εκθεσιακό περίπτερο  της Moto Ξουχέλλης θα μπορείς να αγοράσεις αξεσουάρ, είδη ένδυσης, κράνη και αλλά προϊόντα που τα χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου ως αναβάτης με πολύ μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές αποκλειστικά  στα πλαίσια του 22ου Motor Festival.   

moto-xouchellis-ekthesi-motosikletas-motor-festival-kymco-vogue-test-ride

Παρουσίαση της εταιρείας Moto Ξουχέλλης

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1979 ως ιδιωτική επιχείρηση στο χώρο των υπηρεσιών, ιδρυτής της οποίας ήταν ο Στράτος Ξουχέλλης. Το 1991 επέκτεινε τις δραστηριότητές της στις πωλήσεις ως κάθετη μονάδα στην περιοχή του Περιστερίου, συνεργαζόμενη με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μοτοσυκλέτας.

Κύριο μέλημά μας είναι να σώσουμε την εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας και την εφαρμογή των κατάλληλων λύσεων για τη σωστή φροντίδα του οχήματός τους. Τα γνήσια ανταλλακτικά καθώς και η εμπειρία μας στο χώρο, μας δίνουν σιγουριά ότι τα αποτελέσματα όλων των συνεργασιών με τους πελάτες μας είναι πεντακάθαρα. Μοτοσικλέτες επισκευασμένες ή συντηρημένες στο σπίτι, από πλήρως καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς μας, παραδίδονται πάντα σε άριστη κατάσταση και εργοστασιακή λειτουργία.

Ένα συναρπαστικό και συγκλονιστικό ραντεβού με την ιστορία 23-25 Μαρτίου στο 22ο Motor Festival  εκεί που μπορείς να ζήσεις τη μεγαλειώδη θεαματική δράση σε συνδυασμό με την μαγευτική αίσθηση ανάπτυξης και δύναμης.

moto-xouchellis-ekthesi-motosikletas-motor-festival-kymco-vogue-test-ride

Παναγιώτης Ξουχέλλης : Για να ξεχωρίσεις στον απαιτητικό χώρο της μοτοσυκλέτας πρέπει να προσφέρεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, να σέβεσαι τον πελάτη και την περιουσία του και να αγαπάς αυτό που κάνεις.

Η Moto Ξουχέλλης με τον Παναγιώτη και την Ιωάννα όχι μόνο έχουν πλέον την επιχείρηση του πατέρα τους, Στράτου, αλλά κάνουν τα πάντα για να την εξελίξουν και να την ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά. Πλέον λειτουργεί ως κάθετη μονάδα Kymco, Kawasaki και Peugeot, ενώ διαθέτει είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας. Ο χώρος που έχουν δημιουργήσει είναι σύγχρονος και όλα είναι καθαρά και τακτοποιημένα, εντυπωσιάζοντας τον πελάτη που καταλαβαίνει αμέσως ότι έχει να κάνει με μια σοβαρή εταιρεία.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα ανακοινωθεί σύντομα το πρόγραμμα των Test Ride από την εταιρεία Moto Ξουχέλλης (επικοινωνία: Τηλέφωνο: 210 5739298)  για τα νέα  μοντέλα KYMCO VOGE, που θα γίνει  εντός της αρένας του Motor Festival.

Motor Festival τα θέλεις και τα ζεiς όλα… Mαζί μας!!!

moto-xouchellis-ekthesi-motosikletas-motor-festival-kymco-vogue-test-ride

22th Motor Festival The Real Game στις 23, 24 και 25 Μαρτίου του 2024

Το εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας θα φιλοξενήσει την πιο φαντασμαγορική και ανατρεπτική έκθεση, εκδήλωση δράσης στην ιστορία της 35έτης ιστορίας του, θα φιλοξενήσει το Νο1 μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης και την έκθεση που ενώνει όλο τον κόσμο της μηχανοκίνησης, σένα ραντεβού με την ιστορία, το αξεπέραστο Motor Festival.

Εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας – Motor Festival μια συνεργασία σταθμός για την πορεία της διοργάνωσης αφού πλέον ο στόχος είναι να καταφέρουμε να προάγουμε τον κόσμο και τον χώρο της μηχανοκίνησης σε διεθνή επίπεδο. Χτίζουμε ισχυρές βάσεις και θεμέλια ώστε να επενδύσουμε στην εξωστρέφεια και να πλησιάσουμε τα στάνταρ διεθνών εκθέσεων και τις απαιτήσεις ισχυρών Brands στην παγκόσμια μηχανοκίνηση. Πλέον έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε επενδυτές και επιχειρήσεις από το εξωτερικό που θα θέλουν να επενδύσουν στην Ελληνική αγορά στον κλάδο της μηχανοκίνησης και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Να καταφέρουμε την επόμενη 5ετία να ενισχύσουμε το διεθνές εμπόριο & τις εξαγωγές στην πράξη για μικρές & μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου.

Εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας : Θεματικές Ενότητες – Διάταξη χώρου

300 εκθεσιακές θέσεις – ΕΚΘΕΣΗ από τον κλάδο της μηχανοκίνησης και περιφερειακών επιχειρήσεων που έχουν σχέση με αυτόν.
Ξεχωριστός χώρος για TEST DRIVE – TEST RIDE
Ξεχωριστός χώρος Σεμιναρίων ασφαλής οδήγησης και Εταιρικών Παρουσιάσεων
Ξεχωριστοί χώροι 2πλή αρένα δράσης των μηχανοκίνητων Show εντός και εκτός του MEC
Ξεχωριστός Συναυλιακός χώρος
Λάβε θέση, γίνε εκθέτης στο 22th Motor Festival και νιώσε την απογείωση…

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2102288390 | 6936828957
H Έκθεση της Μηχανοκίνησης

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι