Δήμος Παιανίας Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

ypo-thn-aigida-tou-dhmou-paiania-to-22o-motor-festival-dhmarxos-isidoros-madis-mec-engine-power

Δήμος Παιανίας Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

Δήμος Παιανίας: Τα πάντα από το χώρο της μηχανοκίνησης θα βρίσκονται στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας 22ο Motor Festival the Real Game

Ο Δήμος Παιανίας  θέτει υπο την αιγίδα το 22ο Motor Festival δίνοντας το παρόν σε αυτή την σημαντική γιορτή της μηχανοκίνησης. Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός για πρώτη φορά έρχεται στην δήμο μας για να γίνει  πυρήνας έλξης 10.000αδων θεατών και  σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της μηχανοκίνησης, όπου θα επιφέρει επιφέρει  ανάπτυξη, νέες συνεργασίες και δυναμική σε τοπικό, πανελλαδικό αλλά και διεθνή επίπεδο. Ο στόχος και σκοπός είναι η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και να δημιουργήσουμε τα εφόδια για ένα ασφαλέστερο αύριο

Η Μεγάλη Γιορτή της Μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, με κοινωνικό πρόσημο…

Δήμος Παιανίας Ένα δυναμικό τριήμερο στις 23-24-25 Μαρτίου 2024 να απολαύσουν οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου στην Ελλάδα στο 22Ο  Motor Festival που θα διεξαχθεί στο φιλόξενο εκθεσιακό κέντρο του MEC Παιανίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Παιανίας.  Μια γιορτή της μηχανοκίνησης με στόχο την ανάδειξη των Ελλήνων επαγγελματιών και του κλάδου της μηχανοκίνησης και τέλος των αθλητών, αθλητικών λεσχών στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο απώτερος στόχος είναι να μπολιάσουμε την αγάπη  για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε νέο κόσμο σε νέα παιδιά και να μεταφέρουμε κοντά σε ενα ασφαλή περιβάλλον μακριά από τους δρόμους και τα τροχαία ατυχήματα.

dimos-peanias-isidoros-madis-to-motor-festival-ipo-tin-egida-dimou-peanias-motor-festival-mec-peanias

Το Motor Festival σε συνεργασία με τον δήμο Παιανίας  ανοίγει τους ορίζοντές του και ο πήχης ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά.To Motor Festival είναι πλέον θεσμός και η μοναδική διοργάνωση σε εθνικό επίπεδο που κατάφερε να ενώσει, να αναδείξει   σε  μια γιορτή, τους διαφορετικούς κόσμους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μέσα από μια φαντασμαγορική παράσταση να τους οδηγήσει στην απόλυτη αποθέωση. Πλέον δεκάδες χιλιάδες θεατές και εκατοντάδες επαγγελματίες, εκθέτες αναμένουν το κάθε ραντεβού με την ιστορία, για να ζήσουν μια ξεχωριστή και αξέχαστη περιπέτεια ανάπτυξης. Η διοργάνωση του Motor Festival Θέλει να χτίσει ισχυρές βάσεις και θεμέλια ώστε να επενδύσει στην εξωστρέφεια και να πλησιάσει τα στάνταρ διεθνών εκθέσεων. Οραματίζεται να φιλοξενήσει επενδυτές και επιχειρήσεις από το εξωτερικό που θα θέλουν να επενδύσουν στην Ελληνική αγορά στον κλάδο της μηχανοκίνησης και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Να καταφέρει την επόμενη 5ετία να ενισχύσει το διεθνές εμπόριο & τις εξαγωγές στην πράξη για μικρές & μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου και να έχει μια πιο ισχυρή παρουσία στον διεθνή μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ανοίγετε η αυλαία στις 23-24-25 Μαρτίου σ’ ένα μεγάλο γεγονός στην πόλη μας. Μέσα από το Motor Festival θα μεταλαμπαδεύουμε σε νέο κόσμο τη διάθεσή μας να γίνει η Παιανία προορισμός για εκπαίδευση- επιχειρηματικότητα- υγεία.

Ο Απώτερος Σκοπός της συνεργασίας του Motor Festival και του δήμου Παιανίας είναι το θέμα των τροχαίων ατυχημάτων. “ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ”. Δράσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια ώστε να διδάξουμε και να οδηγήσουμε νέους ανθρώπους κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό κοντά στις αθλητικές λέσχες και να παρουσιάσουμε τα σώστα οδηγικά πρότυπα μέσα απο τους  επαγγελματιες αθλητές. Είναι πλέον γνωστό ο βασικότερος  παράγοντας για τα μεγάλα ποσοστά νεανικής θνησιμότητας από τραυματισμούς σε τροχαία δυστυχήματα είναι η ελλιπής ενημέρωση και εκπαίδευση σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και η μη τήρηση των σχετικών νόμων. Γιαυτό λέμε ο μηχανοκίνητος αθλητισμός σώζει ζωές γιατι η γνώση σώζει ζωές.

Δήμος Παιανίας – Motor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα μαζευτεί η πιο επίλεκτη ομάδα κρούσης στον κόσμο των μηχανοκίνητων θεαμάτων. Μια ομάδα που αποτελείται από ειδικούς κασκαντέρ, του κινηματογράφου και την τηλεόρασης, που υπερηφανεύονται για τον συνδυασμό εμπειρίας, ταλέντου και σε συνδυασμό με την έμπνευση να ξεχωρίσουν. Έρχονται για συγκεκριμένες παραστάσεις για να καταπλήξουν το κοινό με συναρπαστικά ακραία ακροβατικά στα πλαίσια της διοργάνωσης του 22ου Motor Festival, της μεγαλύτερης γιόρτης της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, της διοργάνωσης  που αποδεικνύει σε κάθε της ραντεβού με την ιστορία πως είναι η καλύτερη ευκαιρία άμεσης ανάπτυξης του κλάδου, του χώρου και του κόσμου της μηχανοκίνησης !

dimos-peanias-isidoros-madis-to-motor-festival-ipo-tin-egida-dimou-peanias-motor-festival-mec-peanias

Motor Festival: Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτό το ανεπανάληπτο φαντασμαγορικό σόου που θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές εκατομμύριων φίλων σε παγκόσμιο επίπεδο!!!

MEC Παιανίας Motor Festival Το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης του 22ου Motor Festival θα συγκεντρώσει κασκαντέρ από όλο τον κόσμο που έχουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο των θεαμάτων. Κασκαντέρ και οδηγούς που έχουν συμμετάσχει σε διεθνείς ταινίες, σε ταινίες του Hollywood με πολλούς διάσημους σταρ.

dimos-peanias-motor-festival-extreme-show-ipo-tin-egida-dimou-peanias-motor-festival-mec-peanias

Μια επίλεκτη  ομάδα με  επαγγελματίες οδηγούς, ο καθένας με τη δική του εξειδίκευση, Προσομοιώσεις από τις πιο σημαντικές ταινίες δράσης όπως κυνηγητά, εκρήξεις, καμένα αυτοκίνητα, κασκαντέρ με Stuntmen που ειδικεύονται σε ακραία τρικ, οδηγούς ακροβατικών με αυτοκίνητα και φορτηγά σε δύο τροχούς, κινηματογραφικά εφέ με πραγματικές εκρήξεις, Globe of Death και πολλά άλλα θα συγκεντρωθούν σε μια παράσταση στο 22ο Motor Festival στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Ετοιμαστείτε για το πιο επικό, πιο θεαματικό, το πιο ανεπανάληπτο  event, που έχει γίνει σε Ελληνικό έδαφος, Motor Festival η απόλυτη περιπέτεια δράσης… 

Δήμος ΠαιανίαςΤα πάντα από το χώρο της μηχανοκίνησης θα βρίσκονται εκεί… 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας 22ο Motor Festival the Real Game με πάνω από 180 εκθέτες και 360 εκθεσιακά οχήματα από όλους τους χώρους θα βρίσκονται εκεί. Ο Νο1 λόγος απόδρασης για μικρούς και μεγάλους ένα τριήμερο που θα μείνει αξέχαστο στους λάτρεις των θεαμάτων. Σας περιμένουμε!  

dimos-peanias-isidoros-madis-to-motor-festival-ipo-tin-egida-dimou-peanias-motor-festival-mec-peanias

Το μήνυμα του 22ου Motor Festival : «συνδυάζουμε την αγάπη μας για τη μηχανοκίνηση με την ασφάλεια στην οδήγηση»,

Ο Δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης και ο δήμος Παιανίας περιμένει όλους τους φίλους της μηχανοκίνησης και όχι μόνο, να έρθουν στην φιλόξενη και ιστορική πόλη της Παιανίας και μάλιστα σε μία περίοδο που υπάρχει ανάγκη για εξωστρέφεια στη χώρα μας.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα: