22ο Motor Festival To Hellas Rally Raid στο MEC Παιανίας

22o-motor-festival-hellas-raly-raid-mec-paianias-engine-power

22ο Motor Festival To Hellas Rally Raid στο MEC Παιανίας

22ο Motor Festival Η παγκοσμίου φήμης διοργάνωση Hellas Rally Raid  θα δώσει ένα δυναμικό παρόν στις 23-24 και 25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

22ο Motor Festival: Πόσο χαρά μας δίνεται η συμμετοχή ενός διοργανωτή στο Motor Festival, πόσο τιμή νιώθουμε που μας εμπιστεύεται ένας διοργανωτής για να προβάλει τον αγώνα και την προσπάθεια του, πόσο ευθύνη έχουμε  απέναντι του για την μεγιστοποίηση και ανάπτυξη του και πόσο παραπάνω μιας διοργάνωσης παγκοσμίου φήμης, τόσο ξεχωριστής, τόσο διαφορετικής, τόσο μοναδικής όπως είναι το Hellas Rally Raid!!!

To Hellas Rally Raid θα δώσει ένα δυναμικό παρόν στις 23-24 και 25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας στα πλαίσια του 22ου Motor Ferstival.

Tο Θρυλικό Hellas Rally Raid  δεν έχει τίποτα να ζηλέψει εκτός από την έρημο και τις καμήλες του Dakar, ποτάμια, σπηλιές, σκληροτράχηλα μονοπάτια σε μοναδικά τοπία που συνδυάζουν την απόλυτη περιπέτεια δράσης, και ξεχωριστής εμπειρίας,  στην πανέμορφη Ελλάδα μας…

Το Hellas Rally Raid είναι ότι πιο ανατρεπτικό με συμμέτοχες από πρωτοκλασάτα ονόματα του χώρου αλλά και εκατοντάδες λάτρεις των δύο και τεσσάρων τροχών και της περιπέτειας.

22ο Motor Festival: Hellas Rally Raid είναι μια διοργάνωση που έχει καταφέρει από μόνη της και φέρνει χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη χιλιάδες επισκέπτες – αθλητές σε κάθε αγώνα από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα να προβάλει, διαφημίζει την χώρα μας αλλά και την τοπική κοινωνία που εξελίσσεται ο κάθε γύρος. Διαφήμιση Ανάπτυξη  Κέρδος !

Το Hellas Rally Raid για το 2024 προετοιμάζεται σε νέο έδαφος και με εντελώς νέες διαδρομές που θα χρησιμοποιηθούν. Ανάμεσα σε αυτές τις νέες διαδρομές κάποιες κλασικές διαδρομές του παρελθόντος θα είναι στο μίγμα δίνοντας περισσότερη ποικιλία και θα θυμίζουν την κλασική συνταγή επιτυχίας και απόλαυσης όπως τα προηγούμενα χρόνια

Hellas Rally Raid 2024: Ετοιμαστείτε για μια γεμάτη περιπέτεια το 2024! Μείνετε συντονισμένοι και ραντεβού  στις 23-24 και 25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας στο 22ο Motor Ferstival για περισσότερες πληροφορίες.

Νέα μέρη
Νέα κομμάτια
Νέα περιπέτεια

RALLY CLASS CC
M1 Under 290cc
M2 300 – 390 cc
M3 400 – 475 cc
M4 480 – 600 cc Single Cylinder
M5 650 – 750 cc Single Cylinder
M6 650 – 1300 cc Multi Cylinder
QUAD Unlimited
SSV Unlimited

22ο Motor Festival:  Οχήματα ράλι, πλοήγηση μόνο roadbook.

Adventure Raid

Ποδήλατα Enduro έως 650cc
Δικύλινδρος Adventure Bikes άνω των 650cc
SSV απεριόριστο
ATV απεριόριστο
Αυτοκίνητα SUV ή 4×4

Hellas Rally Raid 2024: Οχήματα ράλι, πλοήγηση μόνο roadbook.

Adventure Raid
Ποδήλατα Enduro έως 650cc
Δικύλινδρος Adventure Bikes άνω των 650cc

22ο Motor Festival:  Απεριόριστα ποδήλατα περιπέτειας CC, χωρίς ανταγωνισμό καθοδηγούμενα από GPS

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΡΟΠΑΙΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ -ΑΝΤΡΕΣ
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ >55 ΕΤΩΝ
Hellas Rally Raid 2024: Δεν περιγράφω άλλο… Aν θες να αποδράσεις και να ζήσει την απόλυτη περιπέτεια στα πανέμορφα βουνά της Ελλάδος και να δεις τα όρια τις αντοχές αλλά και τις οδηγικές σου ικανότητες Hellas Rally Raid και περνάς σε άλλο επίπεδο… Όσο αφορά όλους τους υπολοίπους, σκηνούλα, καλή παρέα και φύγαμε!!!