Πρόγραμμα δοκιμών MotoGP Superbike και Supersport

MotoGP- Superbike- Supersport-engine-power

Πρόγραμμα δοκιμών MotoGP Superbike και Supersport

MotoGP Superbike Supersport: Επίσημο πρόγραμμα δοκιμών MotoGP Qatar 2024 και δοκιμή Superbike και Supersport Phillip Island

MotoGP Superbike Supersport: Τα MotoGP και Superbike κλείνουν την preseason τους μεταξύ 19 και 20 Φεβρουαρίου, με πολύ διαφορετικά προγράμματα.

Από αύριο, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και την περασμένη Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, η preseason του 2024 θα ολοκληρωθεί τόσο για τους αναβάτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP όσο και για εκείνους των δύο κύριων κατηγοριών WorldSBK: Superbike και Supersport.

Το πρώτο θα είναι στο Lusail International Circuit , με έναρξη το μεσημέρι ώρα Ισπανίας και λήξη το βράδυ. Τα δευτερόλεπτα θα είναι στο Phillip Island , οπότε η δράση θα λάβει χώρα την ισπανική αυγή.

ΔΟΚΙΜΗ MOTOGP QATAR 2024

MotoGP Superbike Supersport:Οι αναβάτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP έχουν μόλις δύο ημέρες μπροστά τους για να ολοκληρώσουν την τελειοποίηση των μηχανών τους για την πορεία που θα ξεκινήσει σε λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες στο Lusail International Circuit , από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου.

Η πίστα του Κατάρ θα είναι επίσης το σκηνικό της δεύτερης και τελευταίας δοκιμασίας preseason, η οποία έρχεται μετά από τρεις ημέρες στο Sepang που κατέστησε σαφές ότι τα χρυσά εισιτήρια δεν καταλαβαίνουν τις παραχωρήσεις και ότι έδειξαν τεράστια ταχύτητα όλων των μοτοσυκλετών σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, πάντα με την Ducati στο τιμόνι.

motogp-superbike-ke-supersport-programma-dokimon

Ο Marc Márquez θα έχει μόνο δύο ακόμη ημέρες για να ανέβει στη Ducati πριν ξεκινήσει το MotoGP 2024

Θα υπάρχουν 21 από τους 22 αρχικούς αναβάτες για το MotoGP 2024 , με την απουσία του τραυματία Franco Morbidelli και την επανεμφάνιση του Ισπανού Raúl Fernández, ο οποίος μετά βίας οδήγησε στο Sepang μετά από ένα πρόωρο ατύχημα την πρώτη μέρα.

Συνολικά, θα υπάρχουν 14 ώρες διαθέσιμος χρόνος πίστας για τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας βασίλισσας, οι οποίοι στο τέλος κάθε ημέρας θα έχουν 15 λεπτά για να εξασκηθούν στις εκκινήσεις.

MotoGP Superbike Supersport: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 19 και 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: 12:00 – 19:00

WORLDSBK TEST ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 2024

Η σεζόν 2024 WorldSBK πρόκειται να ξεκινήσει : το επόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί ο γύρος της Αυστραλίας για τις κατηγορίες Superbike και Supersport, οι οποίες θα απολαύσουν πρώτα μια τελευταία δοκιμή στο ίδιο το Phillip Island για να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι για τον αγώνα. πραγματική δράση.

Στο Superbike θα υπάρχουν οι 23 εγγεγραμμένοι αναβάτες για τη σεζόν και στο Supersport θα υπάρχουν 27 αναβάτες : οι 26 που θα αγωνιστούν στην πλήρη διαδρομή (οι αναβάτες Challenge ξεκινούν αργότερα) και ο τοπικός μπαλαντέρ, Tom Toparis.

motogp-superbike-ke-supersport-programma-dokimon

Ο Jonathan Rea θα πρέπει να ολοκληρώσει την προσαρμογή στη Yamaha στο Phillip Island

Θεωρητικά, και οι δύο κατηγορίες επρόκειτο να εναλλάσσονταν το διήμερο, αλλά ένα υλικοτεχνικό πρόβλημα με τα ελαστικά Superbike (έλα, δεν έφτασαν στην ώρα τους) οδήγησε σε διχασμό των ημερών: η Δευτέρα θα είναι για το World Supersport αναβάτες και την Τρίτη για τους αναβάτες Superbike , αυτές τις ώρες:

19 Φεβρουαρίου – Supersport

FP1: 23:10 (ημέρα 18) – 3:10
FP2: 3:40 – 7:40

20 Φεβρουαρίου – Superbike

FP1: 23:10 (ημέρα 18) – 3:10
FP2: 3:40 – 7:40

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα: