Ο Marc Marquez έχει αποφασίσει και θα πάει στην Gresini Ducati το 2024

o-Marc- Marquez- exei-apofasisei-kai-tha-paei-sthn- Gresini -Ducati -to-2024-engine-power

Ο Marc Marquez έχει αποφασίσει και θα πάει στην Gresini Ducati το 2024

Ο Marc Márquez πήρε την απόφασή του, θα αφήσει την Repsol-Honda μετά από έντεκα χρόνια και αναμένεται να πάει στην ομάδα Gresini-Ducati με τον αδερφό του Alex το 2024.

Marc Márquez στη Ducati  : Το έπος για το μέλλον του έξι φορές πρωταθλητή MotoGP έκανε ένα μεγάλο βήμα μπροστά αυτό το Σαββατοκύριακο στο Misano.

«Η αποχώρηση του Marquez από τη Honda κερδίζει δυναμική», έγραψε η AS .

Είναι έτοιμος να ενωθεί με τον αδελφό του Alex Marquez στο Gresini την επόμενη σεζόν.

«Υπήρξαν σημαντικές επαφές μεταξύ των δύο μερών, της ομάδας και του αναβάτη, έξω από το εργοστάσιο», αναφέρθηκε.

«Η συμφωνία είναι πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα, ελλείψει λεπτομερειών που πρέπει να οριστικοποιηθούν.

«Υπήρξε επαφή και η τελική υπογραφή πρόκειται να είναι γλυκιά…»

marc-marquez-ducati-2024-metagrafi-adelfia-mazi-alex-marquez

 «Ο Marc Marquez έχει αποφασίσει. Θα αφήσει την Repsol Honda μετά από 11 χρόνια και θα σχηματίσει την ομάδα της Gresini Ducati με τον αδερφό του Άλεξ το 2024.

«Αυτό σημαίνει ότι η δοκιμή της Δευτέρας με το πρωτότυπο Honda RC213V του 2024 δεν έχει πλέον σημασία. Γιατί ο Marquez έχει χάσει προ πολλού την ελπίδα για καλύτερες στιγμές στη Honda».

Ο Carlo Merlini, εμπορικός διευθυντής και διευθυντής μάρκετινγκ της Gresini, δήλωσε στην AS: «Φυσικά αν ο Marquez ή ο Joan Mir διατέθηκαν να υπογραφούν από την ομάδα Gresini, η ομάδα θα ήθελε να έχει τέτοιους αναβάτες. Και σε ποιον δεν θα άρεσε;»

Η Ducati έχει επανειλημμένα επιμείνει ότι η υπογραφή του Marquez δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία τους να στοιχηματίζουν σε νεότερους, ανερχόμενους αναβάτες.

Η θέση που φέρεται να διεκδικήσει ο Marquez ανήκει προς το παρόν στον Fabio di Giannantonio, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος του τρέχοντος έτους, και ο οποίος δεν έχει διευκρινίσει πού θα είναι την επόμενη χρονιά.

Ο Marquez δεν κατάφερε να τερματίσει τις εικασίες ότι θα παραιτηθεί από τη Honda όταν του δοθεί η ευκαιρία την Πέμπτη στο Misano.

«Έχω συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά με τη Honda», ήταν η απάντησή του σε ερώτηση για το αν θα φύγει.

Αυτή είναι λοιπόν η απόφασή σου;

«Έχω συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά με τη Honda», επανέλαβε.

Marc Márquez στη Ducati : Έφτασε τις φλόγες της φήμης δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «συμβαίνουν πράγματα» – μια κοινή φράση που χρησιμοποιείται όταν ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Μπαρτσελόνα σχεδιάζει μεγάλες μεταγραφές. Αυτό που τις τελευταίες εβδομάδες χαρακτηρίστηκε ως φήμη, τις τελευταίες ημέρες δείχνει σαν να παίρνει σάρκα και οστά στο Misano, ενώ αυτή την Πέμπτη υπήρξαν και αυτοί που τόλμησαν να διαβεβαιώσουν ότι ο Ισπανός έχει ήδη πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει την Honda ένα χρόνο νωρίτερα από ό,τι ορίζεται στη συμφωνία τους.

Ξεκινά λοιπόν ο Marc Márquez ένα νέο κεφάλαιο μετά τη σεζόν του 2023 ? Θα φύγει από την ομάδα της Repsol Honda μετά από έντεκα χρόνια, έξι παγκόσμιους τίτλους και 59 νίκες στο MotoGP  και θα μετακομίσει στη Ducati για το 2024…

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα: