Κορυφώνονται οι εργασίες για τον αγώνα Triodos Drift

drift day triodos messinis-omae-lenoe-aerodromio-triodou

Κορυφώνονται οι εργασίες για τον αγώνα Triodos Drift

Η παρέα και οι φίλοι της ομάδας κοντράκιδες της μπούκας από την περιοχή της Μεσσηνίας έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά αναμένοντας σε αναμμένα κάρβουνα τον πρώτο αγώνα το αεροδρόμιο Τριόδου της Μεσσήνης Drift Day – Triodos Drift. Η λατρεία τους και η αγάπη τους να αναπτύξουν το μηχανοκίνητο αθλητισμό σίγουρα εξασφαλίζει ένα αγώνα που θα δώσει πολύ θέαμα στου φίλους και επισκέπτες της πλαγιολίσθησης.

Μηχανοκίνητος αθλητισμός: Στις 29-30 Απριλίου το αεροδρόμιο Τριόδου της Μεσσήνης θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα Drift Day – Triodos Drift. Ο αγώνας θα γίνει από την ΛΕΝΟΕ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ.

Drift Day – Triodos Drift: Μια γροθιά έχει γίνει όλη η περιοχή με σκοπό να καταφέρει να είναι το αεροδρόμιο Τριόδου της Μεσσήνης, πανέτοιμο ώστε να φιλοξενήσει για πρώτη φορά έναν επίσημο αγώνα DRIFT στο αεροδρόμιο της Τριόδου. Ένας χώρος ξεχωριστός και κατάλληλος για να γίνει στέγη και έδρα ώστε να αναπτυχθεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός καθώς μπορεί να φιλοξενήσει μια σειρά από διαφορετικά αθλήματα του motorsport.

Οι συμμετοχές για τον αγώνα Drift Day – Triodos Drift είναι  ήδη πάρα πολλές και αναμένεται πολύ θέαμα και κάπνα το σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου το αεροδρόμιο Τριόδου της Μεσσήνης.
Υποχρεωτικά δηλώνετε και στην ιστοσελίδα lenoe.club.
Η τιμή συμμετοχής για τα αυτοκίνητα διπλών περασμάτων είναι 120 ευρώ και για τα μονά 100. Η συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών. Όλοι οι οδηγοί αυτοκινήτου δηλώνουν συμμετοχή στο (e-omae-epa.gr) πηγαίνοντας στους αγώνες – δήλωση συμμετοχής και πληρώνοντας το παράβολο που ορίζει η ομοσπονδία ανάλογα την κατηγορία τους. Το υπόλοιπο ποσό πληρώνεται στον διοικητικό έλεγχο (στο αεροδρόμιο).
triodos-drift-agonas-drift-messini-kalamata-drift-driftday-aerodromio-triodoy

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική