Ο μάστορας θα τρέξει σε αγώνες

o-mastoras-se-agones-parea-me-ton-mastora-agones-protathlimatos

Ο μάστορας θα τρέξει σε αγώνες

Ο μάστορας θα τρέξει σε αγώνες και έχει να ξεπεράσει πολλά εμπόδια, το γραφείο τελετών, την επισκευή του αγωνιστικού, τον Διάδοχο και τον λιγοστό χρόνο που έχει για να αδυνατίσει ως το πρωτάθλημα του 2023.

Ο μάστορας θα τρέξει σε αγώνες είναι γεγονός, γατάκια τρεχάτε να κρυφτείτε!!!

– Μάστορά μου καλημέρααα!!! Ωπ τι βλέπω; Θα ξανά πιάσεις το ερείπιο;
– Είναι καιρός, έχουν αρχίσει και έχουν βγάλει γλώσσα κάποιοι!
– Ναι αλλά τι θα κάνεις που πλέον δεν σου κάνει ούτε η ζώνη;
– Μην λες βλακείες έχω πάρει κιλά αλλά η ζώνη του παντελονιού ακόμη μου κάνει!
– Μα εγώ δεν μίλησα για την ζώνη του παντελονιού σου αλλά του αυτοκίνητου που δεν θα κλείνει με τίποτα! Πως θα δεθείς στο αγωνιστικό μπάκετ με καραβόσκοινο; Σε βλέπω σε καμία στροφάρα έλα Γιώργηηηη να λυθεί η ζώνη από την πίεση και να σε δούμε κατρακύλα στην πλαγιά και να τρέχει ο κόσμος από την τρομάρα να γλυτώσει, γιατί θα νομίζει ότι πέφτουν βράχια από κατολίσθηση!!!
– Έχω μπει σε πρόγραμμα δεν με βλέπεις ήδη έχω χάσει.
– Το μόνο που μπορώ να διακρίνω, για κάτσε να σε δω καλά! Ναι έχεις δίκιο, έχασες τα γυαλιά σου! Μάστορα σίγουρα φτιάχνεις το αγωνιστικό ή την είχες πέσει για κανά ύπνο από κάτω;
– Από Δευτέρα θα μπω σε πρόγραμμα!
– Δευτέρα έχουμε σήμερα και βλέπω το ταπεράκι ήδη το έχεις… καλά βλέπω… Τρία ταπεράκια φαγητό και τα δυο άδεια, στις 9:00 το πρωί;;; Μάστορα μου θα σκάσεις και θα πρέπει να κληρονομήσω και το συνεργείο και δεν μου πάνε καθόλου τα γράσα!!! Πωωωω για σκέψου; Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ τεράστια ταμπέλα φωτιζόμενη και εγώ μάστορας!!!
– Ναι σαν γραφείο κηδειών μου ακούγεται! Και θα ακούς Πρωτοψάλτη Ακριβό μου διθέσιο καλό μου αμάξι, που περνάς απ’ τ’ απαίσιο ξυστά! Κινητήρα και πλαίσιο στα `χω πειράξει, για να τη βγεις πιο μπροστά …. Μη με πας απ’ το σπίτι τ’ ακούς, στο Θεό να με πας!!!
– Πωωωω το κάνω εικόνα Μάστορα μου !!! Χαμός θα γίνεται όλοι σε μένα θα έρχονται…
– Βρε Φανούρη της κακιάς ώρας άσε με να φτιάξω το αγωνιστικό, θέλω να το έχω έτοιμο για το πρωτάθλημα του 2023.
– Καλά μάστορα μου, αλλά σου θυμίζω εγώ έτσι θέλω να το κάνεις, καλημέρα!! Φεύγω!!!

– Πάω να σκέφτω τα νέα σχέδια του συνεργείου – γραφείου και πως θα λειτουργεί “Ο πελάτης πάντα ΠΡΩΤΟΣ οι υπόλοιποι θα πρέπει να ακολουθούν από πίσω”…
– Φύγε βρε γρουσούζη πρωί, πρωί με πέθανες!!!!
– Καλή βδομάδα μάστορα μου, Καλημέρα!!! Άλλα να ξέρεις όσο συνεχίζεις να κάνεις την δίαιτα του μη Χριστιανού να τρως τα πάντα και να ελπίζεις στο Θαύμα μην περιμένεις προκοπή!!!!

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική