Ο μάστορας είναι ο σούπερ ήρωας μου!!!

batman-parea-me-ton-mastora-engine power

Ο μάστορας είναι ο σούπερ ήρωας μου!!!

Τι σχέση έχει ο Batman, ένας σούπερ ήρωας, το drift και η κα Καλλιόπη 93έτών που προσπαθεί να παρκάρει την ηλεκτρική λιμουζίνα της.

Παρέα με τον Μάστορα: Μάστορά μου καλημέρααααα! Έβλεπα χθες τους Fantastic 4 στην τηλεόραση και σκεφτόμουνα εμάς ως ομάδα κρούσης εγώ, εσύ, ο κοφυλαντ και ο μπουτσερμαν τετράδα φωτιά!!! Πλάκα πλάκα ποιος σούπερ ήρωας θα ήθελες να είσαι;
– Ο Batman!!!
– Πωωωω ναι ωραίο, σου ταιριάζει γιατί είσαι λίγο σκοτεινός τύπος, λίγο της νύχτας, συνέχεια μαύρος από τα γράσα και όλο ξεγλιστράς από όλους!!!
– Καμία σχέση θέλω να ήμουν Μπάτμαν για να έπιανα το ΤΖΟΚΕΡ!!! ; Εσύ ποιoς θα ήσουν;
– Εγώ μάλλον ήδη πρέπει να είμαι στην φάση που μεταμορφώνομαι στον SPIDERMAN πορτοφόλι, τσέπες ,τράπεζα, σεξ, έχουν πιάσει αράχνες!!!
– Σταμάτα βρε χαζέ !!!
– Μην με λες χαζό μάστορα
– Γιατί τι IQ έχεις;
– Τώρα δεν έχω ΙQ, Cosmote έχω αλλά τους έκανα μήνυση γιατί με έπαιρναν τηλέφωνο και κάθε φορά με απειλούσαν οτι ο χρόνος μου τελείωσε, τα είπα όλα στην αστυνομία!!! Πλέον δεν με έχει ξανά ενοχλήσει κανένας.
– Λογικά κλειστό θα στο έχουν εδώ και μήνες…
– Μάστορα μου μην με ρίχνεις εγώ σέχω για να μου φτιάχνεις την ημέρα.
– Δεν πας καμιά βόλτα να ξενοιάσεις.
– Έχεις δίκιο μου ρχετε να μπω στο πρώτο μετρό και όπου με βγάλει!
(γυναικεια φωνή) Βάλτο μέσα, Πρόσεχε! Σιγά, σιγαααα, βάλτο μέσα κι άλλο, ναι!! ναι!! Πρόσεξε τον κώλο!
– Ουυυιιιιιι !!! Τι ακούγεται μάστορα μου συμβαίνουν και στην γειτονιά μας τέτοια θερμά επεισόδια; Από που ακούγεται αυτή η γυναικεία φωνή πάμε να δούμε!

– Που πήγε το μυαλό σου βρε Μιχάλη; Η κα Λίτσα θα βοηθάει για να παρκάρει η μάνα της να μην τρακάρει.
– Καλά για ποια λές; Η κα Λίτσα δεν είναι 70 χρονών έχει μάνα που οδηγεί;
– Την κα Καλλιοπη, με μεγάλη περιουσία λιμουζίνα ηλεκτρική σε παρακαλώ, για να μην την ακούει κάνεις όταν φεύγει κρυφά, ακίνητα, μετρητά, δεν ξέρει τι έχει και δεν ξερει τι της γίνεται, χαμένα τα χει τελείως… Κάθε μέρα τσακώνεται με την κόρη της γιατί θέλει να πάει στο GNTM ! Μάλλον την κρατάνε φρέσκια τα τεκνά όλοι της γενιάς μου, με αυτήν μεγαλώσαμε! Πρόσφατα άκουσε οτι βίασαν μια γριά στο ασθενοφόρο και το παίζε άρρωστη και φώναξε το 166 να την πάρουν μήπως της καθόταν κανά σενάριο στην διαδρομή για νοσοκομείο αλα σειρηνάκη. Είμαι σίγουρος πως πάει για ξεκάρφωμα στο νοσοκομείο συχνά πυκνά για να μην καταλάβουμε ότι είναι βαμπίρ θα μας πεθάνει όλους αύτη η νυχτερίδα να το θυμάσαι.
– Αν είναι δυνατόν παντρεμένη γυναίκα και πάει με άλλους; που είναι ο άντρας της;
– Στην πυλωτή στην είσοδο της πολυκατοικίας!
– Για να δώ, δεν τον βλέπω;
– Αμα σκάψεις θα τον δεις.

– Τρέχω, μου έδωσες ιδέα!!! Μάστορα εγώ έχω ένα φίλο που έχει το αυτοκίνητο νυχτερίδα, θα πάω να το δανειστώ μήπως είναι το τυχερό μου; Θα γίνω ο Μπάτμαν εγώ, η Μπατγουμαν  αυτή θα ταιριάξουμε, στην τελική θα κάνω τον  Άλφρεντ  μπας και φάω σίγουρα κανά κοκαλάκι, γιατί δουλειά δεν έχω, άφραγκος είμαι, μήπως είναι το τυχερό μου! Δες το φιλαράκι μου κάτω από την Αμαλιάδα δύναμη και ομορφόπαιδο θα την ντριφτάρουμε μέχρι θανάτου την κα Καλλιόπη, φουλ αδρεναλίνη!!!

Καλημέρααααα Μάστορα πάω να κάνω το προξενιό, τιριτιρι τιριτιρι  Μπατμααααν!!!!

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!