Ο μάστορας μεταμορφώνεται σε Godzilla Nissan GTR

Godzilla-Nissan-GTR-R35-Black-700BHP-mastoras
Godzilla-Nissan-GTR-R35-Black-700BHP-mastoras

Ο μάστορας μεταμορφώνεται σε Godzilla Nissan GTR

Όσο ο κακοφωνίξ τραγουδάει, ο μάστορας αγριεύει και ένα τέρας γεννιέται… Godzilla Nissan GTR R35 Black 700+ BHP

Το Nissan GTR έρχεται πακέτο από την Κίνα και ο μάστορας τρελαίνεται ακόμη περισσότερο!

– Όσα αξίζει η ΔΕΗ κι βενζίνα η BP δεν αξίζουν μαζι ο ουρανός και ολη γη! Ολη γηηηη!!! Μαστορά μου έχω κέφια!!!
Ανεβαίνουν όλα και είμαι στα χαι μου οταν σέχω πλάι μου!!! Και νιώθω, νιώθωω, νιώθωωω ΤΑΡΑΧΗ! Στην καρδια μου να φέρνει, ΤΑΡΑΧΗ!! Να με παρασέρνει, ΤΑΡΑΧΗ!!! Η μορφή της θεεε μου με απειλεί !!!! Αχ αυτή η σπιτονοικοκυρά, όταν την συνανταω στον διάδρομο της πολυκατοικιας, σαν το Φρέντι Κρούγκερ στον δρόμο με τις λεύκες νιώθω. Τρομοκρατία σκέτη!! Γιατί όταν βλέπω τα υπόλοιπα λογαριασμού μου φαίνεται πως παίζω σε μια σύγχρονη τραγωδία με αληθινά γεγονότα… Μαστορά μουυυυ!!!
Και αν ρωτήσεις πως περνάω θα σου πώ δυο ψέματα ένα πως δεν χρωστάαωωω και ένα πως δεν έφαγαααα!!!

– Μιχάλη βαρέθηκα να πληρώνω λογαριασμούς και αμαρτίες αλλονών! Άσε με πρωί, πρωί μια από τα ίδια σκεφτόμουν και τώρα που έρχεται τέλος του μήνα έχω φρικάρει.
– Αστα Μαστορα μου κρίση! Ευτυχώς που έχω ετοιμάσει μια βδομαδούλα ταξίδι στην Αγγλία, να ξεσκασω λίγο, να πάρω λίγο Ευρωπαικό αέρα, να γυρίσω πιο φινετσάτος! Πιο τολμηρός! Πιο μοιραίος! Και με το υπόλοιπο του λογαριασμού στα 0,007λεπτά, να νιώθω και επίσημα ένας JAMES BOND.
Κρίση με πιάνει κρίση αχ η φτώχεια μου αυτή θα μας διαλύσει!!! Κανά τσιπουράκι έχεις να πιούμε Μαστορά μου; θα το ρίξω στο πεντοζάλι!
– Μιχάλη έχω δουλειά ασε με να δουλέψω, γιατί βλέπω εσύ έχεις ορεξούλες… Α και σε παρακαλώ Μιχάλη μήπως έχεις τα 50€ που μου χρωστάς απο το Service που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα;
– Θα σου αφιερώσω ένα τραγούδι Μαστορά μου της Γιώτας Νέγκα… Καλύτεραααα μια Μαχαιριά να μου έριχνες μες στην καρδιά, να εφεύγες πολυ μακριά, παρά που ζήτησες τα δανεικάααα!!! Μπορεί να το είπα λίγο παραφώνα αλλά μάτωσε η καρδούλα μου να ξες. Δώσε λίγο χρόνο είμαι πιεσμένος, έχω κάνει κάτι ανοίγματα, αγόρασα ένα Nissan GTR σκέτη φωτιά και μου έρχεται αύριο μεθαύριο απο Κίνα με κοντέινερ. Έλα να σου δείξω, να χαρείς για τον φίλο σου!!! Θα σε πάω και βόλτα μην μου παραπονιέσε!!! Μου στείλαν βιντεάκι όταν το πακετάρανε, δές το τέρας…

– Μιχάλη έφευγες; Δεν εφευγες; Καλημέραααααα!!!
-Δες τον Godzilla, το Nissan GTR R35 Black 700+ BHP μάστορά μου θα κλάψεις!!! Καλημέρααα!!!
– Εχω ήδη αρχίσει….

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική