Ράλλυ Κένταυρος 2024 το Κύπελλο Αρχίζει

rally-kentayros-omae-agonas-rally-engine-power

Ράλλυ Κένταυρος 2024 το Κύπελλο Αρχίζει

Ράλλυ Κένταυρος 2024: Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις πανέμορφες ειδικές του Πηλίου την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Σωματείο “Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου”

Ράλλυ Κένταυρος 2024: Από τις ειδικές διαδρομές του Πηλίου του 41ου Ράλλυ Κένταυρος θα ξεκινήσει το φετινό Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος.

Το φετινό 41ο Ράλλυ Κένταυρος είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 30&31 Μαρτίου 2024 στις υπέροχες διαδρομές του βουνού των Κενταύρων.
Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α.Βόλου) έχοντας τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, του Δήμου Βόλου καθώς και του Δήμου Νοτίου Πηλίου, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της Λέσχης και αποτελούν εχέγγυο για την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή του αγώνα στη περιοχή της Μαγνησίας.
Η φετινή έκδοση του αγώνα αξίζει να σημειωθεί πως έχει διαφορετική χάραξη και περιλαμβάνει 4 ειδικές διαδρομές (2 επαναλαμβανόμενες) συνολικού μήκους 40,30 αγωνιστικών χιλιομέτρων προσφέροντας οδηγική απόλαυση στα πληρώματα που θα συμμετάσχουν στον αγώνα και μεγάλες συγκινήσεις στους θεατές φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και των αγώνων Ράλλυ γενικότερα. Το πρωί του Σαββάτου 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο χώρο του Ι.ΚΤΕΟ Βόλου (4οχλμ Βόλου – Λάρισας) από τη 13:00 έως τις 16:00.

ralli-kentavros-2024-to-kipello-archizi-rally-kentauros-2024-pilio-volos

Ράλλυ Κένταυρος 2024Την Κυριακή 31 Μαρτίου η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου, θα δοθεί στις 9:30 το πρωί από τον Παλιό Σταθμό του ΟΣΕ στην Αγριά, με τον Τερματισμό να είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο χωριό των Αφετών.
Ο χώρος του Service Park θα βρίσκεται στο χωριό Αφέτες, όπου και η απονομή των επάθλων η οποία θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη και γραφική πλατεία του χωριού.
Οι αναγνωρίσεις της διαδρομής θα γίνονται έως το Σάββατο 30 Μαρτίου (έως τη δύση του ηλίου) με ελεύθερο αριθμό περασμάτων. Τονίζεται ότι η οδήγηση κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων πρέπει να είναι σύμφωνη με τον Κ.Ο.Κ. και να μην ενοχλούνται οι κάτοικοι της περιοχής.
Η περίοδος δηλώσεων συμμετοχών, ξεκινούν την Δευτέρα 11 Μαρτίου και τελειώνουν την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 23:59. Δηλώσεις γίνονται αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων-ΣΔΔΑ. Είναι σαφής η υπενθύμιση προς τους συμμετέχοντες για την έγκαιρη νέα έκδοση αγωνιστικής άδειας για το 2024.
Αναλυτικό Πρόγραμμα, χάρτες και ωράριο ειδικών διαδρομών θα ακολουθήσουν σε νεότερο Δελτίο Τύπου.
Ραντεβού στο βουνό των Κενταύρων λοιπόν, στις 30-31 Μαρτίου για τον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος.

ralli-kentavros-2024-to-kipello-archizi-rally-kentauros-2024-pilio-volos

Ράλλυ Κένταυρος 2024Το Ράλλυ Κένταυρος, με την 41η έκδοση του, ανοίγει την αυλαία του Πανελληνίου Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος και αναμένεται να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και των αγώνων ράλλυ ειδικότερα. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις πανέμορφες ειδικές του Πηλίου την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Σωματείο “Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου” (Λ.Α.ΒΟΛΟΥ.) και άπαντες αναμένουν έναν θεαματικό αγώνα.
Σημειώνεται, πως ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων, του Δήμου Βόλου, του Δήμου Νοτίου Πηλίου καθώς και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό του Σωματείου και αποτελούν εχέγγυο για την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή του αγώνα.
Το Σάββατο 30 Μαρτίου, από τις 13:00 έως τις 16:00, θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων στο Ι. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα: