Η Ανάβαση Βαντέ στην Κρήτη με 19 Συμμετοχές

anavash-vante-sthn-krhth-omae-agonas -anavashs-engine-power

Η Ανάβαση Βαντέ στην Κρήτη με 19 Συμμετοχές

Η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων μετά από έγκριση της ΕΠ.Α. / ΟΜΑΕ διοργανώνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου την δεύτερη Ανάβαση Βαντέ, η οποία προσμετρά στο Κρητικό Έπαθλο.

Ανάβαση Βαντέ 2023 θα διεξαχθεί στις 3 Σεπτεμβρίου και οι 19 Συμμετοχές είναι έτοιμες για να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός : Η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων μετά από έγκριση της ΕΠ.Α. / ΟΜΑΕ διοργανώνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου την δεύτερη Ανάβαση Βαντέ, η οποία προσμετρά στο Κρητικό Έπαθλο.

Το κάλεσμα της Αθλητικής Λέσχης Αυτοκινήτου Χανίων:

«Σας περιμένουμε όλους στην όμορφη διαδρομή του ΒΑΝΤΕ να δείτε τους οδηγούς από όλοι την Κρήτη μια και ανάβαση είναι στο θεσμό του κυπέλλου Κρήτης. Θα σας ενημερώσουμε να βρίσκεστε σε ασφαλή σημεία της, διαδρομής και να ακούτε τις υποδείξεις τον υπευθύνων. Ο δρόμος θα κλείσει περίπου μία ώρα πριν.»

 

ANAVASI-VANTE-CHANIA-KRITI-ANAVASI-PROTATHLIMA-omae-2023

Η αφίσα της Ανάβασης Βαντέ στην Κρήτη με 19 Συμμετοχές που θα διεξαχθεί στις 3 Σεπτεμβρίου

Οι συμμετοχές έχουν ανοίξει στο ΣΔΔΑ για αυτούς που θέλουν να δηλώσουν και ήταν  ανοιχτές έως την Παρασκευή 25/8/2023. Με 19 συμμετοχές θα διεξαχθεί η 2η Ανάβαση Βαντέ που προσμετρά στο Κρητικό Έπαθλο την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

 

ANAVASI-VANTE-CHANIA-KRITI-ANAVASI-PROTATHLIMA-omae-2023

Η Ανάβαση Βαντέ στην Κρήτη με 19 Συμμετοχές

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε το άρθρο

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική