Η Ανάβαση Πορταριάς 2023 θα γίνει στις 25 και 26 Νοεμβρίου

43h-anavasi-portarias-omae-lesxi-autokinitou-volou-volos-engine-power

Η Ανάβαση Πορταριάς 2023 θα γίνει στις 25 και 26 Νοεμβρίου

Η ΕΠΑ/ΟΜΑΕ ανακοίνωσε ότι για την 43η Ανάβαση Πορταριάς η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα είναι στις 25 και 26 Νοεμβρίου του 2023

Μηχανοκίνητος αθλητισμός : Την ημερομηνία της Ανάβασης Πορταριάς ανακοίνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου. Η 43η Ανάβαση Πορταριάς που αποτελεί τον έκτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια του αιτήματος αλλαγής ημερομηνίας για την 43η Ανάβαση Πορταριάς 2023, η ΕΠΑ/ΟΜΑΕ μας ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα είναι στις 25 και 26 Νοεμβρίου.

Μετά από την απόφαση του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, στις 8 Αυγούστου να μη συνηγορεί στην τέλεση του αγώνα “Ανάβαση Πορταριάς 2023“, εξαιτίας αυξημένων Υπηρεσιακών αναγκών, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, αιτήθηκε προς την ΕΠΑ/ΟΜΑΕ νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

PORTARIA-ANAVASI-ANAVASIS-PORTARIAS-VOLOU-AGONAS-chronometrisi-agonas-tachititas-omae-motorsport-2023

Στα μέσα Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η 43η Ανάβαση Πορταριάς. Ο ιστορικός αγώνας αποτελούσε τον έκτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και επρόκειτο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου στην κλασσική διαδρομή του Πηλίου.

Η διοργανώτρια Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου αποφάσισε προ δύο εβδομάδων την αναβολή του αγώνα, δίχως να αναφέρει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του. Με δεδομένο ότι στο τέλος Σεπτεμβρίου (23-24/9) θα διεξαχθεί η 1η Ανάβαση Δελφών (στη θέση της Ανάβασης Ολύμπου) και ότι το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, όλα δείχνουν ότι η Πορταριά πηγαίνει για τα μέσα Νοεμβρίου.

Κι αυτό διότι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου υπάρχει το Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις, ενώ τα επόμενα δύο διήμερα έχουν προγραμματιστεί συνολικά τρεις αγώνες αναβάσεων (Αρκάδι στις 11-12/11, Φιλέρημος και Ελασσόνα στις 18-19/11), ενώ το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα είναι προγραμματισμένο το Μίνι Ράλι Παλάδιο

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε το άρθρο

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική