Εξατμίσεις Καταλύτες Αυτοκινήτων Power Exhaust

ΓΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ,ENGINE POWER
ΓΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ,ENGINE POWER

Εξατμίσεις Καταλύτες Αυτοκινήτων Power Exhaust

Εξατμίσεις – Καταλύτες Αυτοκινήτων Power Exhaust – Γκουτσούλας Νικόλαος | Αθήνα

Η εταιρεία Power Exhaust στην Πλ. Αττικής – Αθήνα δραστηριοποιείται στον χώρο των καταλυτών – εξατμίσεων αυτοκινήτων εδώ και 40 χρόνια με απόλυτα επιτυχημένη πορεία. Συνεργάτες μας είναι μόνο οι πιο επώνυμες και επίσημες αντιπροσωπείες καταλυτών – εξατμίσεων στην Ελλάδα. Αφουγκράζοντας τον ρυθμό της εποχής, η εταιρεία μας, έρχεται δυναμικά με ασυναγώνιστες προσφορές, να σας εξυπηρετήσει, παρέχοντας σας σε προνομιακές τιμές και με ειδικές εκπτώσεις, υπηρεσίες που αφορούν, τοποθέτηση καταλυτών και εξατμίσεων αυτοκίνητων.

Η αποστολή μας

Αποστολή μας… Η σωστή λειτουργία του Αυτοκινήτου!!

Ο σκοπός του καταλυτή είναι να μετατρέπει τα βλαβερά αέρια σε αβλαβή. Κάθε αυτοκίνητο όμως πρέπει να φοράει τον αντίστοιχο καταλυτή όσο αφορά τον κυβισμό του, τη χρονολογία κατασκευής του και την ιπποδύναμη του.

Γι’ αυτό λοιπόν, διαλέγουμε πάντα το σωστό ανταλλακτικό σε συνδυασμό με την σωστή τοποθέτηση, έτσι ώστε να αποφύγουμε τυχόν βλάβες του κινητήρα που μπορεί να προκληθούν.

Εξυπηρέτηση

Το κατάστημά μας σας υπόσχεται να κάνει ότι είναι δυνατό για να μείνετε ευχαριστημένοι!! Η πολυετής πείρα μας στο χώρο και το εξειδικευμένο προσωπικό, εγγυώνται την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ακολουθώντας πάντα τις προδιάγραφες του κατασκευαστή έχουμε ως στόχο μια ασφαλή οδήγηση με σεβασμό στο περιβάλλον. Η Power Exhaust στην Αθήνα σας προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο στο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων και καταλυτή.

Συνέπεια

Τεχνογνωσία

Φιλικές τιμές

Διευκόλυνση πληρωμών

Άμεση εξυπηρέτηση

Πολυετής εγγύηση

Εξατμίσεις – Καταλύτες Αυτοκινήτων Power Exhaust – Γκουτσούλας Νικόλαος

Τροφωνίου 5 10440 Αθήνα Πλατεία Αττικής

Τηλέφωνο: +302108821546 , +302108837743