Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster 2023 – 5oς Γύρος – Αγρίνιο

panellhnio-protathlima-dragster-2023-agrinio-autokinitou-motosykletas-engine-power

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster 2023 – 5oς Γύρος – Αγρίνιο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster 2023 αυτοκινήτου και αγώνας κυπέλλου (ADC) για τις μοτοσυκλέτες, το τριήμερο 20 έως τις 22 Οκτωβρίου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster: Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκίνησαν για τον 5ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου. Ο αγώνας θα διοργανωθεί από την ΑΣΗ, υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και με τη βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου.

Στο Agrinio Race Way θα πραγματοποιηθεί ο 5ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster αυτοκινήτου και αγώνας κυπέλλου (ADC) για τις μοτοσυκλέτες, το τριήμερο 20 έως τις 22 Οκτωβρίου

dragster-agrinio-moto-auto-drag-0-400m-kontres-panellinio-protathlima-2023-records

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster : Η πίστα του Αγρινίου με αρκετές αναβαθμίσεις, αφού πρόσφατα έγινε εργασίες βελτίωσης του ασφαλτοτάπητα και πλέον εκτός της πιο ευθείας επιφάνειας, υπάρχει κόλλα σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό θα βοηθήσει αρκετά τα δυνατά οχήματα, ώστε να κατεβάσουν και άλλο τους χρόνους τους, αλλά και αυξάνει κατακόρυφα το επίπεδο ασφαλείας.

Όπως δείχνουν όλα τα προγνωστικά, το επίπεδο συναγωνισμού θα είναι αρκετά υψηλό, με πολλά αυτοκίνητα να “επιστρέφουν”, με τις μεγάλες κατηγορίες να επικεντρώνουν το ενδιαφέρον.

dragster-agrinio-moto-auto-drag-0-400m-kontres-panellinio-protathlima-2023-records

Kάτι ανάλογο φαίνεται να συμβαίνει και στο χώρο της μοτοσυκλέτας αφού όπως φαίνεται δεν θα λείπει κανείς συγκεκριμένα στην Super Street στη δυσκολότερη κατηγορία που έχει περάσει ποτέ από το ελληνικό πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά ,οι μοτοσυκλέτες έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ , οι χρόνοι έχουν πέσει επίσης πάρα πολύ από πολλές ομάδες και το κυριότερο πολλοί οδηγοί είναι έτοιμοι να μπουν στα 6αρια !!!

Καλή επιτυχία σε όλους με πολλά 6αρια στο Agrinio Raceway 20-21 και 22 Οκτωβρίου !!
dragster-agrinio-moto-auto-drag-0-400m-kontres-panellinio-protathlima-2023-records

Οδηγίες για δηλώσεις τις δηλώσεις συμμετοχών  για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster

Υποχρεωτικά δηλώνετε μέσω του συστήματος της ΟΜΑΕ αλλά και στο site μας όπου θα πρέπει να συμπληρωθεί η φόρμα
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο της ΟΜΑΕ σε ισχύ.
Οι αθλητές που θέλουν να συμμετέχουν, δηλώνουν μόνοι τους συμμετοχή στο e-omae-epa.gr, πηγαίνοντας στους “αγώνες – δήλωση συμμετοχής” και πληρώνουν εφάπαξ το παράβολο ασφάλισης για την Ομοσπονδία για όλο το τριήμερο. Ο κάθε οδηγός για να ολοκληρώσει την συμμετοχή του θα πρέπει να καταχωρίσει τον Αριθμό Μητρώου (licence) του και τα στοιχεία του αυτοκινήτου (σε κάθε καταχώρηση στοιχείων πατάμε το σύμβολο του μεγεθυντικού φακού μετά την συμπλήρωση των στοιχείων που μας ζητούνται, σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν έχει Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας πατάμε πρώτα το σύμβολο του μεγεθυντικού φακού για να καταχωρίσουμε τα στοιχεία του αυτοκινήτου).

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι το αργότερο έως τις 13/10/2023.
Η κάθε συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών.
Δεν γίνονται δεκτές συμμετοχές που δεν θα υπάρχουν στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα: