Γιάννης Κορολόγος η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

o giannis korologas mas xreiazetai-karkinos-eranos-ektakth anagkh-mixalhs kontizas

Γιάννης Κορολόγος η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Ο Γιάννης Κορολόγος στα 9 του βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής του. Ο μικρός Γιάννης μας χρειάζεται, εδώ και 3 χρόνια έχει διαγνωστεί με επιθετικό καρκίνο στα κόκκαλα (οστεοσάρκωμα) και τώρα έχει υποτροπιάσει για 3η φορά σε 2 σημεία του ποδιού του.

Ο Γιάννης Κορολόγος στα 9 του βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής του, πλέον κινδυνεύει!!!

Ο Γιάννης Κορολόγος στα 9 του βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής του. Πριν τρία χρόνια έχασε το δεξί του πόδι, αλλά δεν το έβαλε κάτω και με τη βοήθεια του πολυΠρωταθλητή Λευτέρη Πίππου κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, που ήταν η οδήγηση μοτοσυκλέτας. Είχα την τύχη να βρεθούμε μαζί και στο Motor Festival και να γνωρίσω ένα καθημερινό ήρωα που προσφέρει με τον βίο του πραγματικές ουσιαστικές αξίες και γίνεται πρότυπο για την κοινωνία μας, ένα παιδί που πολεμάει για το αδύνατο να γίνει δυνατό…

lefteris-pippos-giannakis-giannis-korologos-anapiria-karkinos-mas-chriazete
Ο Λευτέρης Πίππος με τον Γιαννάκη

Ο μικρός Γιάννης μας χρειάζεται, εδώ και 3 χρόνια έχει διαγνωστεί με επιθετικό καρκίνο στα κόκκαλα (οστεοσάρκωμα) και τώρα έχει υποτροπιάσει για 3η φορά σε 2 σημεία του ποδιού του. Πολεμά την ασθένειά του εδώ και 3 χρόνια εντός Ελλάδος με χημειοθεραπείες και με χειρουργικές επεμβάσεις  οι οποίες δεν κατάφεραν να σώσουν το δεξί του πόδι, το οποίο ακρωτηριάστηκε. Στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο πέρα από έναν ακόμη ακρωτηριασμό και χωρίς ελπίδες για ζωή.

Παρακάτω το βίντεο με στιγμές από  το Motor festival στο 1:27 και στο  2:27 που ο Λευτέρης Πίππος κάνει άλμα πάνω από τον Γιαννάκη και τον Μιχάλη Κοντιζά.

Αυτή είναι η πιο σημαντική ανάρτηση που έχει ανέβει όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει το Tmax Hellas , σαν Διαχειριστική ομάδα θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή την Τετάρτη 28/6/2023 στις 19:00 το απόγευμα στο καφέ FlameXL στην Αλσούπολη θα γίνει συνάντηση και έρανος για τον μικρό μας φίλο ΓΙΑΝΝΗ !

Κοντά μας σε αυτή την κρίσιμη προσπάθεια θα είναι και ο γνωστός Δημοσιογράφος στον χώρο της μοτοσυκλετας και του MotoGP @dimitris diatsidis. Όπως όλα αυτά τα χρόνια ο μπαμπάς και ο θείος του Γιαννάκη είναι φίλοι και μέλη της ομάδας του TmaxHellas όπου έδιναν και δίνουν πάντα το παρών στις δραστηριότητες μας έτσι ήρθε και η σειρά μας να τους βοηθήσουμε σε αυτή την πολύ δύσκολη κ ιερή στιγμή !

diatsidis-giannis-korologos-giannakis-9chronos-anapiria-karkinos-chiroyrgeio-ameriki-voithia-mas-chriazete.
Ο δημοσιογράφος κος Διατσίδης με τον Γιαννάκη

Τώρα όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όσο καλά θα θέλαμε όλοι. Η μητέρα του ανέβασε το εξής:

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ !

Εδώ και 3 χρόνια έχει διαγνωστεί με επιθετικό καρκίνο (οστεοσαρκωμα καρκίνος στα Κόκκαλα ).Έχει υποτροπιάσει για 3η φορά σε 2 σημεία του ποδιού του!

Το πολεμάει εδώ και 3 χρόνια εντός Ελλάδος με χημειοθεραπείες και με βαριές χειρουργικές επέμβασης στα πόδια του που είχε σαν επίπτωση τον ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού του! Στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο πέρα από ακρωτηριασμό ξανά και χωρίς ελπίδες για ΖΩΗ!!!

ΠΛΕΟΝ Ο Γιαννης εδώ και 1,5 χρόνο είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο ! θα πρέπει να μεταφερθεί στις 11 Ιουλίου πολύ ΕΠΕΙΓΟΝ Στο Houston στο Md Anderson !!! Ζητάμε την βοήθεια σας την πολύτιμη βοήθεια σας Να σώσουμε το παιδί μας !!!!!

Τα Έξοδα είναι Υπέρογκα όπως έχω ποστάρει για αρχή θέλουν 75.000$ Για ΑΡΧΗ !!!!Για να κάνουν μόνο την διάγνωση και να το δουν το παιδί μου !!

Έστω και 1€ ο καθένας είναι πολύτιμο και σημαντικό για τον Γιάννη μας !

ΟΤΑΝ ΣΩΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !

Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί !!!!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Εθνική ΙBANK

GR7201101860000018662467960

Δικαιούχοι

Ιωάννης Κορολογος (ασθενής)

Νικολέττα Πρίντεζη (μητέρα)

Ευχαριστούμε Πολύ!!!!!!

giannis-korologos-giannakis-9chronos-anapiria-karkinos-chiroyrgeio-ameriki-voithia-mas-chriazete
Ο Γιαννάκης Καρολόγος με το TMAX club μας περιμένει

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική