Καταγγελία και Αποχώρηση από την ΜΟΤ.Ο.Ε.

καταγγελια και αποχωρηση,engine power
καταγγελια και αποχωρηση,engine power

Καταγγελία και Αποχώρηση από την ΜΟΤ.Ο.Ε.

των εκπροσώπων Τεσσάρων Λεσχών από το Δ.Σ της ΜΟΤ.Ο.Ε.

Περισσότερο από έναν χρόνο μετά από τις εκλογές της Ομοσπονδίας στα Ιωάννινα και τρεις περίπου μήνες μετά την Γενική Συνέλευση στην Φλώρινα, και ΤΙΠΟΤΑ απολύτως δεν έχει αλλάξει! Καμία ενέργεια, καμία εξέλιξη, καμία προσπάθεια για διόρθωση, βελτίωση, αναβάθμιση ή εξυγίανση της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.

Αντιθέτως νέα και εξαιρετικά επιβαρυντικά στοιχεία και δεδομένα έχουν προκύψει για την λειτουργία και για την Διοίκηση που ορίζει τις τύχες του Οργανωμένου Μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια.

Έτσι λοιπόν αφού η παρουσία μας στο Δ.Σ είναι απλώς διακοσμητική και οι παρεμβάσεις μας στις αποφάσεις του, απλά αγνοούνται…

Υποβάλλουμε σήμερα την παραίτηση μας από το Δ.Σ της ΑΜΟΤ.Ο.Ε

Αποχωρούμε από αυτό που εσείς ονομάζετε Πανελλήνια Ομοσπονδία, γεμάτοι ντροπή, πικρία και αγανάκτηση! Αποχωρούμε καταγγελλόντας σε όλο τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο την…

Παράτυπη όπως αναγκαστήκατε να παραδεχθείτε στην τελευταία Γ.Σ, διενέργεια εκλογών από το 2006 και ένθεν με την συμμετοχή αθλητών, βασιζόμενοι σε απόφαση Γενικής Συνέλευσης και όχι βάσει του καταστατικού της Ομοσπονδίας που είναι η ανώτατη αρχή λειτουργίας.

…Απόλυτη απουσία από το συνδικαλιστικό έργο, που είναι η κατεξοχήν αποστολή της ΜΟΤ.Ο.Ε. Δεν έχει πραγματοποιηθεί εδώ και χρόνια καμία επαφή με φορείς ή πολιτεία.

…Αδράνεια για βελτίωση, τροποποίηση ή εξυγίανση του τρόπου που

διαχειρίζεται η Ομοσπονδία τα οικονομικά, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η οικονομική δυσπραγία και να μεγαλώνει η αμφισβήτηση όλων απέναντι μας.

…Οργανωτική σας αδυναμία, αφού καμία προσπάθεια προσέγγισης νέων λεσχών με σκοπό την ένταξή τους στην Ομοσπονδία και την ενδυνάμωση αυτής. Αντίθετα μάλιστα οι εγγεγραμμένες λέσχες μειώνονται κάθε χρόνο.

…Απαξίωση της ιστορίας και του σήματος της ΜΟΤ.Ο.Ε. Την απουσία επικοινωνίας με τις Λέσχες και υποστήριξη προς αυτές. Την αντίδραση για να προστατευθεί η

Πανελλήνια

Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών, με αποτέλεσμα αυτή να φθίνει τόσο σε συμμέτοχες, όσο και σε ποιότητα.

Για τους παραπάνω και αρκετούς ακόμη λόγους, αρνούμαστε να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου και προκειμένου να προστατεύσουμε το προσωπικό μας κύρος και να φανούμε συνεπείς στους ανθρώπους που μας εξέλεξαν για να προσφέρουμε, λάβαμε την απόφαση αποχώρησης από το Δ.Σ.

Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα της προσφυγής σε κάθε νόμιμο και ένδικο μέσο και κάθε δυνατότητα δημοσιοποίησης της πραγματικής τραγικής εικόνας της Ομοσπονδίας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία και συνέχεια της πορείας και της ιστορίας της ΜΟΤ.Ο.Ε.

Ακολουθούν υπογραφές των μελών του Δ.Σ με σειρά εκλογής:

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι