Skafidas Racing Workshop

skafidas racing workshop,engine power

Skafidas Racing Workshop.

Αν θέλεις μια ουσιαστική βελτίωση για τη μοτοσυκλέτα σου ένας είναι ο προορισμός: Skafidas Racing Workshop.

Αν θέλεις να μεταμορφώσεις τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σου και να ανακαλύψεις τις πραγματικές δυνατότητές της, η επέμβαση στις αναρτήσεις είναι ίσως η καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις. Όμως η βελτίωση της ανάρτησης πρέπει να γίνεται από ειδικούς μηχανικούς που κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας τους και γνωρίζουν σε βάθος τις επιπτώσεις κάθε ρύθμισης. Αυτό ακριβώς προσφέρει η ομάδα της Skafidas Racing Workshop με την τεχνογνωσία να πηγάζει απευθείας από τους αγώνες και την προετοιμασία αγωνιστικών μοτοσυκλετών. Χρησιμοποιούν προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου όπως Ohlins, Andreani, K-Tech, Mupo και Nitron.

Πρόκειται για τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο των αναρτήσεων και δεν είναι τυχαίο ότι τα προϊόντα τους χρησιμοποιούνται από κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Εχουν δοκιμαστεί σε πολύ σκληρές συνθήκες και έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους, οπότε φαντάσου τι μπορούν να κάνουν για τη δική σου μοτοσυκλέτα. Φυσικά το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει τη ρύθμιση των αναρτήσεων σύμφωνα με τις προτιμήσεις και η χρήση που κάνεις, ενώ πραγματοποιεί και το service τους. Όλες οι αναρτήσεις είναι διαθέσιμες σε πελάτες λιανικής και χονδρικής.

Στη Skafidas Racing Workshop δεν σταματούν εκεί καθώς προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες και μεγάλη γκάμα προϊόντων, οπότε στο άρτια εξοπλισμένο κατάστημα στη Νίκαια θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών των μεγαλύτερων εταιρειών όπως DUNLOP, PIRELLI, METZELER, MICHELIN και MITAS.

Με την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει το προσωπικό μέσα από τους αγώνες, μπορεί να λύσει όλες τις απορίες σου γύρω από τα ελαστικά και κατανοώντας τις ανάγκες σου να σε βοηθήσει να επιλέξεις το καλύτερο.

Και μην ξεχνάς οτι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Νίκαια θα βρεις επώνυμα ανταλλακτικά και αναλώσιμα όπως λιπαντικά, τακάκια και αλυσίδες για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πέτρου Ράλλη 120, Νίκαια

Τηλ.: 211 0171856

Facebook Page