21-23 Απριλίου αγώνας Dragster στις Σέρρες

#image_title

21-23 Απριλίου αγώνας Dragster στις Σέρρες

Η ΛΕΝΟΕ διοργανώνει το 2ο πανελλήνιο αγώνας Dragster για το 2023 στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών υπό την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ και της ΟΜΑΕ.

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός: 2ος αγώνας Dragster στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος  αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας.

Στις Σέρρες στις 21-23 Απριλίου θα διεξαχθεί  ο 2ος αγώνας Dragster του 2023 για το πανελλήνιο πρωταθλήματα Dragster μοτοσυκλετών από την ΛΕΝΟΕ υπο την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ και της ΟΜΑΕ.
Αρκετές  συμμετοχές και δυνατές κόντρες με πάρα πολλά νέα πανελλήνια και προσωπικά ρεκόρ αναμένονται και σε αυτό τον αγώνα Dragster. Το Dragster είναι αγώνες επιτάχυνσης από στάση σε μια ίσια διαδρομή με μήκος 402,336 μέτρα (1/4 του μιλίου). Οι αγώνες αυτοί είναι για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

dragster-panelinios-agonas-2023-lenoe-amotoe-omae-serres-autokinita

Το τριήμερο 21-23 Απριλίου το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και η Serres Drag Race θα φιλοξενήσει τον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος Drag Racing. Ο αγώνας θα διεξαχθεί από τη ΛΕΝΟΕ και την αιγίδα της ΟΜΑΕ.

Η περίοδος δήλωσης συμμετοχής ολοκληρώθηκε. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο της ΟΜΑΕ και να είναι σε ισχύ. Για τα ελεύθερα περάσματα στις 21 Απριλίου η τιμή συμμετοχής θα είναι 80 ευρώ για τα αυτοκίνητα.

ΣΕΡΡΕΣ: 21-23 Απριλίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Dragster αυτοκινήτων στις Σέρρες και η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Dragster για το 2023

Όλες οι κατηγορίες αυτοκινήτου θα αγωνιστούν 400 μέτρα, εκτός της Index 7 όπου θα αγωνιστεί 200 μέτρα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στα ελεύθερα περάσματα της Παρασκευής θα γίνουν περάσματα από τις 12:00 μέχρι τις 19:00. Στον πρωταθληματικό αγώνα το Σαββάτο έως 2 χρονομετρημένα περάσματα και free pass. Κυριακή: 2 χρονομετρημένα περάσματα και free pass – Κόντρες.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική