Στο Markopoulo Park Ο 5ος Γύρος Των EKO Racing Dirt Games

Κατόπιν έγκρισης της ΕΠΑ ο 5ος γύρος των EKO Racing Dirt Games, που είναι προγραμματισμένος για τις 16-17 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί στο Markopoulo Park αντί για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Η αλλαγή αποφασίστηκε λόγω ορισμένων εκκρεμοτήτων που κρίθηκε αδύνατο να έχουν επιλυθεί έως και την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, ενώ, τόσο η τοπική λέσχη, όσο και ο promoter του θεσμού εύχονται να υπάρξουν οι προϋποθέσεις ώστε το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών να υποδεχτεί έναν γύρο του θεσμού το 2020.

Η Οργάνωση των EKO Racing Dirt Games θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αγωνιζόμενους που στήριξαν με τη συμμετοχή τους την προσπάθεια διεξαγωγής αγώνα του θεσμού στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, όπως και να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Βόρεια Ελλάδα που δε θα απολαύσουν από κοντά μια αναμέτρηση Rallycross. Αξίζει να αναφερθεί ότι μία ημέρα πριν από τη λήξη τους, οι συμμέτοχες ήταν κατά πολύ περισσότερες από τις απαραίτητες για τη διεξαγωγή του αγώνα – σε όλες τις κατηγορίες των Crosscar.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του 5ου γύρου του θεσμού στο Markopoulo Park θα ανακοινωθούν άμεσα. Λόγω της αλλαγής τοποθεσίας διεξαγωγής και κατόπιν έγκρισης από την ΕΠΑ, οι συμμετοχές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου.

Πηγή : ΟΜΑΕ-ΕΠΑ