40 χρόνια Nissan Χαλκιάς

NISSAN ΧΑΛΚΙΑΣ,ENGINE POWER
NISSAN ΧΑΛΚΙΑΣ,ENGINE POWER

40 χρόνια Nissan Χαλκιάς

H εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε είναι μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου NISSAN απο το 1981, προσφέροντας στους πελάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την εγγύηση του ονόματος NISSAN. Μέσα σε αυτά τα 40 χρόνια αποδείξαμε τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητά μας στην εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών αυτοκινήτων NISSAN τους οποίους πάντα θεωρούμε ότι ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια της NISSAN Χαλκιάς.

Σε αυτά τα χρόνια η εμπειρία μας μεγάλωσε ακόμα περισσότερο και μέσα από τους αγώνες αυτοκινήτου όπου ο ιδρυτής της εταιρίας, Βασίλης Χαλκιάς, κατέκτησε το πρωτάθλημα αγώνων ράλι το 1997 και ο Θέμης Χαλκιάς το κύπελο χώματος το 2017.

Τον Νοέμβριο του 2015 εγκαινιάσαμε την νέα μας έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων NISSAN στην Καλλιθέα, στην Λεωφόρο Συγγρού 242 ενώ την άνοιξη του 2019 το συνεργείο μας μεταφέρθηκε στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο, στην οδό Πειραιώς 22. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσει να επιλέξετε το νέο σας NISSAN με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες και να σας εξυπηρετήσει σε υψηλό επίπεδο στην άριστη συντήρηση και επισκευή του.

Ολοκληρωμένο Service από τη Nissan Χαλκιάς Με πείρα, εμπειρία και συνεχή εξέλιξη για περισσότερα από 40 χρόνια η Nissan Χαλκιάς αποτελεί την σίγουρη επιλογή στη συντήρηση και στην επισκευή του Nissan σας.

Το καταρτισμένο προσωπικό της Nissan Χαλκιάς συνδυάζει γνώσεις, ωριμότητα και τεράστια εμπειρία. Παράλληλα η συνεχής επιμόρφωση με θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση από την ίδια την Nissan στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω στις νέες τεχνολογίες εγγυώνται ένα ολοκληρωμένο και σίγουρο σέρβις του αυτοκινήτου σας.

Το συνεργείο της Nissan Χαλκιάς μεταφέρθηκε προσφάτως σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 8.500 τ.μ. στην οδό Πειραιώς 22, στο Μοσχάτο.

Το έκτασης 1.200 τ.μ. συνεργείο μας διαθέτει τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα σε όλους τους τομείς και σε συνδυασμό με το νέο φανοποιείο 700 τ.μ. σας υπόσχονται την αποτελεσματική συντήρηση αλλά και επιδιόρθωση του Nissan σας σε ότι συμβεί.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι εύκολα προσβάσιμες τόσο από την Εθνική Οδό (Κηφισού) όσο και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (100 μέτρα από τον Σταθμό ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο). Σε αυτές εκτός από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας θα απολαύσετε έναν ιδανικό και πλήρως ασφαλή χώρο αναμονής καθώς και άνετο πάρκινγκ.

SERVICE

Πειραιώς 22, Μοσχάτο

www.halkias-nissan.gr/