Ο κάγκουρας φεύγει από την ζωή μας!!!

ο καγκουρας φευγει απο τη ζωη μας
ο καγκουρας φευγει απο τη ζωη μας

Ο κάγκουρας φεύγει από την ζωή μας!!!

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός γίνεται τρόπος ζωής… Ο κάγκουρας φεύγει από την ζωή μας!!!

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αλλάζει και γίνεται τρόπος ζωής… Ο κάγκουρας φεύγει σιγά, σιγά, από τους δρόμους!!

Δέκα χρόνια προσπάθειας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό για να βγάλουμε την ταμπέλα του αλήτη, του κάγκουρα, από το στόμα της κοινωνίας μας… Δέκα χρόνια αγώνας να δείξουμε πως αυτά τα δακτυλοδεικτούμενα παιδιά αξίζουν τον σεβασμό, αξίζουν μια ευκαιρία!

Είναι πολύ ευχάριστο πως μέσα από το Motor Festival και το Engine Power τα τελευταία δέκα χρόνια βιωματικής πορείας και όχι θεωρίας,σταδιακά με αργά αλλά σταθερά βήματα, πιστέψαμε και καταφέραμε τα νέα παιδιά να τα φέρουμε κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να τους δείξουμε πως είναι τρόπος ζωής. Ναι αλλάξαμε τα δεδομένα!!! Αυτές τις παρέες που παλιά ο κόσμος και ο χώρος της μηχανοκίνησης τις είχε στο περιθώριο πλέον έχουμε πετύχει να μειώσουμε την ψαλίδα που τους απομακρύνει και ενισχύσαμε τα στοιχεία, κοινά χαρακτηριστικά που τους φέρνει πιο κοντά, τους ενώνει. Η προκατάληψη μειώθηκε, τα ταμπού απομακρύνθηκαν από τις συνειδήσεις του χώρου και της κοινωνίας μας, το τοπίο σήμερα άλλαξε, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός άλλαξε…
Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός γίνεται τρόπος ζωής… Ο κάγκουρας φεύγει από την ζωή μας!!!

Πλέον οι παρέες όπως οι Street Hools Of Athens – (SHOA) κυριολεκτικά τρελόπαιδα των δυο τροχών, μιλάνε για κράνος, συζητάνε για το σωστό εξοπλισμό, συμμετέχουν σε track days και προπονήσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού μειώνουν τις βλακείες και τις τρέλες στον δρόμο. Αλλάζουν!!! Μια αλλαγή που με τις πράξεις τους θα μεταλαμπαδεύσουν πολύ πιο εύκολα γρήγορα στα νέα και μικρότερα παιδιά πως η ζωή είναι ωραία, οι τρέλες είναι ωραίες, αλλά πιο διασκεδάστηκες και στα όρια, γίνονται με ασφάλεια σε πίστες και όχι στους δρόμους.

Απολαύστε μια παρέα, μια γροθιά, το μέλλον που έρχεται…
Motorsport becomes a way of life… The kangaroo is leaving our lives!!!

Y.Γ Αφιερωμένο σε αυτούς που χάθηκαν και έχυσαν το αίμα τους στην άσφαλτο. Ξέρετε εσείς!!!

 

Δείτε όλα τα θέματα της επικαιρότητας στο SPORTIME!!!