Piaggio ΑPE… 106 ίππων “παντιάζει” τρελά στο χιόνι!

Rally τετράτροχα αλλά και μονοθέσια Buggy, φέρουν ελαστικά με καρφιά και επιδίδονται σε ατελείωτες πάντες, με σκοπό τον καλύτερο χρόνο. Ανάμεσα τους όμως και κάτι διαφορετικό, ένα τρίκυκλο Piaggio APE το οποίο κινείται από το τρικύλινδρο μηχανικό σύνολο ενός Triumph Street Triple 675!

Υπεύθυνος για την τρελή αυτή ιδιοκατασκευή είναι ο Francesco Guerrini, o οποίος και έκανε έναν αγώνα επίδειξης, στον δεύτερο γύρο του Ice Challenge, στο Livigno, λίγα χιλιόμετρα δυτικότερα από το γνωστό σε όλους μας, Stelvio pass.

Φυσικά λίγα πράγματα έχουν μείνει standard σε αυτό το APE, προκειμένου να αντέξει τους 106 ίππους του κινητήρα και τις δυνάμεις που δημιουργούνται όταν πηγαίνεις με full lock ανάποδα.

Τρελό, απίστευτα διασκεδαστικό και αρκετά αποτελεσματικό, όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί, όχημα!

Πηγή : bikeit.gr

Νυφικα φορεματα | miss vanity

nyfika-nyfika-foremata-nyfi-evvoia
Περί Mr Zero – Μιχάλης Κοντιζάς 2500 Άρθρα
Ο Μιχάλης Κοντιζάς, γνωστός ως MR ZERO, είναι δημιουργός και παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής ENGINE POWER και διοργανωτής του Motor Festival. Στο enginepower.gr έχει τη συντακτική ευθύνη και ασχολείται με τη μηχανοκίνηση, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους ανθρώπους του χώρου. Μέσα από την εκπομπή παρουσιάζει αθλητές, επαγγελματίες και ιστορίες της μηχανοκίνησης. Για θέματα σύνταξης και διορθώσεις: info@enginepower.gr.