Αγώνας Formula 1 και MotoGP μαζί

agonas-formula-1-kai-moto-gp-mazi-engine-power

Αγώνας Formula 1 και MotoGP μαζί

Αγώνας Formula 1 και MotoGP: Η F1 εξετάζει το εντυπωσιακό crossover Formula 1 και MotoGP σένα Σαββατοκύριακο

Αγώνας Formula 1 και MotoGP:  Η F1 εξετάζει το εντυπωσιακό crossover MotoGP Σαββατοκύριακο

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της F1, Στέφανο Ντομενικάλι, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Doma Sports, Καρμέλο Εζπελέτα, σκέφτονται ένα crossover Σαββατοκύριακο με το MotoGP.

Η ιδέα των δύο μηχανοκίνητων αθλημάτων να τρέχουν το ίδιο Σαββατοκύριακο στον ίδιο χώρο ήταν κάτι που συζητήθηκε εδώ και αρκετό καιρό.

Το 2022, ο ιδιοκτήτης του Circuit of the Americas, ο οικοδεσπότης τόσο του Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών στη F1 όσο και του MotoGP Grand Prix της Αμερικής σκέφτηκε αν θα μπορούσε να φιλοξενήσει και τις δύο κατηγορίες σε ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο.

agonas-formula-1-ke-motogp-mazi-2024-grand-prix-f1-gp

Αγώνας Formula 1 και MotoGP:Πέρυσι, ο Domenicali κυμάτισε την καρό σημαία στην έναρξη της σεζόν στο MotoGP στο Portimao και το αφεντικό της F1 μίλησε με τον Ezpeleta για την προοπτική δύο και τεσσάρων τροχών να ενωθούν στον ίδιο χώρο.

Η F1 σχεδιάζει ένα συγκλονιστικό crossover με το MotoGP στο ίδιο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο

Το αφεντικό της F1 Stefano Domenicali και το αφεντικό της Doma Sports Carmelo Ezpeleta είχαν την ιδέα εδώ και αρκετό καιρό
Η F1 εξετάσει το ενδεχόμενο crossover με MotoGP
Αναφερόμενος στη Marca για τις συζητήσεις, ο Εζπελέτα είπε: «Με τον Stefano Domenicali (CEO της F1), με τον οποίο έχω μια εξαιρετική σχέση εδώ και πολλά χρόνια, το σκεφτόμαστε εδώ και πολύ καιρό.

«Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν μπορούμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας.

«Αν είναι δυνατόν, θα το κάνουμε”.

agonas-formula-1-ke-motogp-mazi

Αγώνας Formula 1 και MotoGPΑυτό αναμφίβολα θα ενθουσιάσει τους οπαδούς και των δύο αθλημάτων, με τους οπαδούς της F1 να γνωρίσουν μια νέα κατηγορία σε ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο και επίσης να προωθήσουν το MotoGP σε μεγαλύτερη κλίμακα και να θέσουν τους συναρπαστικούς αγώνες τους μπροστά σε ένα παγκόσμιο κοινό που συνεχίζει να αυξάνεται.

Ωστόσο, θα υπάρξουν ορισμένες προκλήσεις που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το crossover, όπως τα προβλήματα με τους χορηγούς.

Επιπλέον, οι πίστες δρόμου θα αποκλειστούν από τη φιλοξενία MotoGP λόγω των εμποδίων και των επιπτώσεων στην ασφάλεια για τους αναβάτες του, οι οποίες θα πρέπει να τροποποιηθούν σημαντικά ακόμη και σε οποιαδήποτε από τις πιο παραδοσιακές πίστες αγώνων της F1.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι