Υγραεριοκίνηση Καλογρίτσας | Service – Ελαστικά – Ζάντες – Υγραέριο

kalogritsas group,engine power

Υγραεριοκίνηση Καλογρίτσας | Service – Ελαστικά – Ζάντες – Υγραέριο.

Υγραεριοκίνηση Καλογρίτσας

Αν θέλεις να αποκαλείς τον εαυτό σου επαγγελματία, αυτόν το χαρακτηρισμό πρέπει πρώτα να σου τον αποδώσουν όσοι έχουν εμπιστευτεί εσένα και τη δουλειά σου. Από το 2011 μέχρι και σήμερα, η νέα γενιά Καλογρίτσα φροντίζει ώστε η εξυπηρέτηση που λαμβάνετε είναι τόσο καλή ώστε να μην αμφισβητήσετε ποτέ την απόφασή σας να μας εμπιστευτείτε. Σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, το άριστα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό μας βρίσκεται πάντα εδώ για εσάς. Δέσμευσή μας είναι κάθε εργασία να ολοκληρώνεται σωστά και τίμια.

Σας ευχαριστούμε θερμά που βρίσκεστε εδώ και θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Car Group Καλογρίτσας

Η εταιρεία Κωνσταντίνος Χ. Καλογρίτσας & ΣΙΑ ΕΕ, ιδρύθηκε από τη νέα γενιά Καλογρίτσα και δραστηριοποιείται στην αναβάθμιση και συντήρηση όλων των τύπων οχημάτων. Το Car Group Kalogritsas εκίνησε τις εργασίες της το 2011, με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης. Η διαρκής ζήτηση των πελατών μας για προσφορά ολοκληρωμένης φροντίδας των οχημάτων τους από την εταιρεία μας, μας οδήγησε το Δεκέμβριο του 2013 στη μεταφορά της εταιρείας στις νέες εγκαταστάσεις μας, Λ. Λαυρίου 109, Γλυκά Νερά, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας.

Με σεβασμό στην περιουσία σας, να παρέχουμε πάντα τις πιο συμφέρουσες και ασφαλείς λύσεις υγραεριοκίνησης ώστε να εξοικονομείτε και να αξιοποιείτε τα χρήματά σας σε όσα έχουν αξία για εσάς, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση των ρύπων που επιβαρύνουν το περιβάλλον όλων μας.

https://kalogritsasgas.gr/