Ο Γιώργος Λέπουρης κερδίζει μόνο με το χαμόγελο

giorgos-lepouris-lepouris-team-anavasis-drift-motorsport-portokal

Ο Γιώργος Λέπουρης κερδίζει μόνο με το χαμόγελο

Ο Γιώργος Λέπουρης δηλώνει πως η αδυναμία του είναι οι αναβάσεις και η οικογένεια του.

Eίσαι ένας οδηγός αγώνων Αναβάσεων και DRIFT τελικά μέσα σου ποιο κερδίζει και γιατί;

Γιώργος Λέπουρης: Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Στην ανάβαση έχεις να κάνεις με την χαρά που προσφέρεις στον κόσμο και δεν έχεις να ανταγωνιστείς κανέναν σε αυτό που κάνω εγώ εννοώ στην ανάβαση και δεν υπάρχει κανένα άγχος. Στο drift έχεις να κάνεις με τα σημάδια που πρέπει να πιάσεις την ροή και το στιλ οδήγησης. Δεν είναι κάτι ακατόρθωτο απλά όπως έχω πει απ την αρχή που έχω ξεκινήσει εγώ πάω σε αγώνες drift για προπόνηση καθώς δεν υπάρχει χρόνος για προπόνηση λόγο δουλειάς. Βέβαια εγώ πει οτι είμαι άνθρωπος του βουνού και όχι της αλάνας. Οπότε το βουνό με κέρδιζε πιο πολύ από το drift, πάντα. Το βασικότερο όμως είναι ότι από την αρχή μέσα μου έχω πει ότι δεν πάω να κυνηγήσω κανένα έπαθλο καμία θέση πάνω στο βάθρο. Πάω μόνο για την ευχαρίστηση την δική μου πρώτα και μετά για τον κόσμο που από τι φαίνεται, τους διασκεδάζω και τους δίνω χαρά στο κάθε πέρασμα μου.

lepoyris-giorgos-lepouris-lepouris-team-anavasis-drift-motorsport-portokali-kimi-lepouris

Πόσα χρόνια ασχολείσαι με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τι σε έκανε να ασχοληθείς με αυτόν ;

Με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ασχολούμαι Χρόνια. Επίσημα όμως άρχισα το 2018. Πριν από 2018 έκανα πάνω από 10 Χρόνια motocross σε μια πίστα που είχα φτιάξει. Αλλά το αυτοκίνητο είναι κάτι το διαφορετικό και πιο ασφαλές.
Όταν ξεκινούσες σαν νεαρός είχες πρότυπα;

Όλοι έχουμε κάποια πρότυπα από πολύ μικρός είχα σαν πρότυπο μου τον Άρη Βατάνεν. Όταν τον είδα για πρώτη φορά που ανέβαινε το βουνό με το peugeot με χιλιόμετρα και στο πλάι είπα ότι και εγώ θα ήθελα να το έκανα αυτό. Όχι να γίνω σαν τον Βατανεν αλλά να μπορέσω και εγώ να το κάνω.
Πες μας τις πιο δύσκολες στιγμές στη πορεία σου;

Όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς με το motorsport πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα για τα δύσκολα και τα εύκολα. Αν δεν το έχεις βάλει καλά μέσα στο μυαλό σου αυτό καλύτερα μην ξεκινήσεις καθόλου. Δεν μπορώ να πω ότι έχω πολλές δύσκολες στιγμές μέχρι τώρα ότι και να μου έχει συμβεί μέχρι στιγμής το έχω αντιμετωπίσει και έχω τελειώσει τον αγώνα μου. Βέβαια αυτό το χρωστάω και την ομάδα μου. Αγώνας χωρίς ομάδα δεν γίνεται.
Ποιος είναι ο στόχος στον κάθε αγώνα; Πως είναι ο Γιώργος Λέπουρης πριν από κάθε αγώνα στο διάστημα της προετοιμασίας; Τα συναισθήματα του;

Ο στόχος μου σε κάθε αγώνα είναι πάντα ο ίδιος. Να έχω έναν όμορφο και απροβλημάτιστο αγώνα να περάσω ωραία και εγώ και η ομάδα μου και όλοι οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι.
Ο Γιώργος πριν από κάθε αγώνα και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας είναι όσο πιο χαλαρός και ήρεμος γίνεται. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα γιατί πάντα πριν μπεις μέσα στο αμάξι κάνεις διάφορες σκέψεις. Σκέφτεσαι την οικογένεια σου τους ανθρώπους που σε αγαπάνε. Βέβαια όταν σηκωθεί η σημαία αυτά χάνονται ακαριαία.

giorgos-lepouris-lepouris-team-anavasis-drift-motorsport-portokali-kimi-lepouris

Γιατί πορτοκαλί και όχι κάτι άλλο;

(γέλια) Αυτό δεν το έχω πει ποτέ και μάλλον ήρθε η ώρα να το μάθετε και εσείς και οι δικοί μου άνθρωποι. Λοιπόν ο παππούς μου από την μητέρα μου ήταν αυτοκινητιστής και είχε ένα scania 57 που ήταν πορτοκαλί. Αυτό το χρώμα αυτόματα το αγάπησα όπως και εγώ τον παππού μου αλλά και ο παππούς μου εμένα. Τρελή αδυναμία. Και για αυτό τον λόγο αυτό το αμάξι δεν θα αλλάξει ποτέ και για κανέναν λόγο.
Έχεις ανθρώπους που σε στηρίζουν και πόσο σημαντικοί είναι για τον Γιώργο Λέπουρη;

Πιστεύω ότι όλοι έχουν. Για μένα οι άνθρωποι μου, η οικογένεια μου είναι πολύ σημαντικοί και απαραίτητοι. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορούν να έρθουν και αυτό για μένα δεν είναι και ότι καλύτερο.
Είσαι πάντα το “χαμογελαστό παιδί” των αγώνων, πως είναι οι σχέσεις σου με τους άλλους οδηγούς;

Αυτό δεν είναι μόνο στους αγώνες έτσι είμαι πάντα. Το χαμόγελο είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο. Όταν ο άλλος είναι χαρούμενος εκπέμπει διαφορετική ενέργεια από έναν που είναι κατσούφης. Με τους υπόλοιπους οδηγούς οι σχέσεις μας είναι άριστες όλοι πάμε για να διασκεδάσουμε οπότε είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα.
Ο Γιώργος Λέπουρης έχει δημιουργήσει φιλίες μέσα από το άθλημα;

Ναι έχω δημιουργήσει πολλές φιλίες μέσα από το άθλημα. Όπως είπα και πάρα πάνω πάμε όλοι να διασκεδάσουμε και όταν πας να διασκέδασειςς λογικό είναι να κάνεις καινούργιες γνωριμίες
Είσαι ένας οδηγός αλλά ταυτόχρονα σύζυγος και πατέρας, πόσο εύκολο είναι να συνδυαστεί αγώνες και οικογένεια;

Για μένα προσωπικά και για την οικογένεια μου αυτό δεν είναι θέμα συνδυασμού αλλά θέμα χημείας γιατί και η γυναίκα μου και τα παιδιά μου ακολουθούν με χαρά αυτό που κάνω και μπορώ να πω ότι τους αρέσει πάρα πολύ. Και της γυναίκας μου της αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και της μικρής μου της κόρης το μικρόβιο της έχει μπει μπορώ να πω από την κοιλιά της μάνας της. Από τώρα μου λέει ότι θέλει να τρέξει. Να φανταστείς δεν μας έχει αφήσει έπιπλο για έπιπλο στο σπίτι με ένα ηλεκρολογικό αμαξάκι που της έχουμε πάρει αλλά και με μια βέσπα που της πήρε ο παππούς της.

giorgos-lepouris-lepouris-team-anavasis-drift-motorsport-portokali-kimi
Θα ακολουθήσεις το πρωτάθλημα τη χρονιά που έρχεται;

Να είμαστε καλά και θα κάνω όπως πάντα τους αγώνες που κάνω κάθε χρόνο. Τις στάνταρ αναβάσεις που κάνω και κάποιους αγώνες drift και φυσικά το Motor Festival!!!
Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

Δεν έχω κάποιους συγκεκριμένους στόχους για τι όπως είπα δεν έχω βλέψεις για το βάθρο. Αν είναι να έρθει ας έρθει. Ο μεγαλύτερος στόχος μου είναι η διασκέδαση και η καλή παρέα.
Ο Γιώργος Λέπουρης σε ποιον θα ήθελε να πει “ευχαριστώ”;

Πάνω από όλα θέλω να πω στην οικογένεια μου στους γονείς μου στην οικογένεια της αδελφής μου που είναι πάντα δίπλα μου. Φυσικά στον Δαμιανό Γαβαλά που είναι πάντα δίπλα μου μέρα νύχτα και στους αγώνες. Τον φίλο και αδελφό Σπύρο Λιοση που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε πάρα πολλά πράγματα πάνω στο αμάξι και θα είναι και αυτός δίπλα μου. Στον προγραμματιστή μου Σταμάτη Τορα που έχει επιμεληθεί την διαχείριση του κινητήρα. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που με πήρε από το χέρι σας νέος στο χώρο που ήμουν και μου έδειξε μου είπε πάρα πολλά και χρήσιμα πράγματα και έχουμε αναπτύξει μεγάλη φιλιά τον Δημήτρη Δημητρίου γιατί εκτός από οδηγός είναι ένας πάρα πολύ αξιόλογος άνθρωπος.

giorgos-lepouris-lepouris-team-anavasis-drift-motorsport-portokali-motor-festival

Ένα μήνυμα για το θέμα των τροχαίων ατυχημάτων;

Αυτό είναι μια μεγάλη πληγή. Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι ας αφήσουν τα παιδιά τις κόντρες και τις πάντες στο δρόμο ας δώσουν αυτά τα λεφτά που δίνουν για τα αμάξια που φτιάχνουν για το δρόμο και την βόλτα και ας φτιάξουν ένα αμάξι ένα μηχανάκι με προδιαγραφές για ότι είναι αυτό που τούς ενδιαφέρει και να πάνε σε μια πίστα με το κράνος και τις ζώνες τους και να τα κάνουν εκεί μέσα όλα αυτά με ασφάλεια. Το λέει αυτό αυτός που τα έχει κάνει όλα αυτά αλλά ήταν τυχερός, όχι καλός οδηγός, τυχερός το ξανά λέω και δεν έπαθε και δεν προκάλεσε σε κανέναν κακό. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι