Για πρώτη φορά στην ιστορία η ΑΛΜΚΕ με δύο αγώνες

almke-agones-enduro-motocross-kerkira-engine power
almke-agones-enduro-motocross-kerkira-engine power

Για πρώτη φορά στην ιστορία η ΑΛΜΚΕ με δύο αγώνες

Για πρώτη φορά στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού η (ΑΛΜΚΕ) Κέρκυρα μπαίνει στο καλεντάρι της ΑΜΟΤΟΕ

Είναι πλέον γεγονός η ΑΛΜΚΕ η αθλητική λέσχη μοτοσυκλέτας Κέρκυρας θα φιλοξενήσει δυο μεγάλες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός: Η ΑΛΜΚΕ και η Κέρκυρα θα φιλοξενήσει δυο πρωταθληματικούς αγώνες Enduro & Motocross για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου και της Κέρκυρας!

Συγκεκριμένα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος MOTOCROSS στην πίστα CORFU MX PARKΚαλουργενας, το Σαββατοκύριακο 18-19/3 αλλά και ο 3ος αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος ENDURO στις 23/4!
Η χαρά της (ΑΛΜΚΕ) Αθλητικής Λέσχης Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας, είναι απερίγραπτη και εύχεται σε αυτό το νέο εγχείρημα και επιτυχία της Λέσχης να σταθεί η τοπική κοινωνία και οι φορείς αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια ανάδειξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και προβολής της Κέρκυρας σε όλη την Επικράτεια.

Η 1η Γενική συνέλευση της ΑΛΜΚΕ στην Κέρκυρα για το 2023.

Ύστερα από την ολοκλήρωση της 1ης Γενική Συνέλευσης της ΑΛΜΚΕ στην αίθουσα της περιφερειακής ενότητας. Ο αντιπεριφερειάρχης κος Ζορμπάς έδωσε παρόν σε αυτό το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και θα μπορούσαμε να πούμε έδειξε με την παρουσία του πως είναι δίπλα σε αυτή τη νέα εποχή της ΑΛΜΚΕ και του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Κέρκυρα.
Το μήνυμα της 1ης Γενικής συνέλευσης της ΑΛΜΚΕ.

Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ενωμένοι γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Μην ξεχνάτε ότι μας ενώνει η ίδια αγάπη. Η αγάπη μας για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Έρχονται μεγάλα πράγματα και πρέπει να αποδείξουμε ότι η Κέρκυρα άξιζε να πάρει την διοργάνωση των δυο αγώνων του πρωταθλήματος.
Και αυτό θα γίνει μόνο αν έχουμε εσάς στο πλευρό μας. Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την λέσχη αυτοκινήτου που παραβρέθηκε την συνέλευση και δεσμεύτηκε μέσω του προέδρου της κο Κοντογιώργη, ότι θα βοηθήσει σε ότι χρειαστεί ώστε να διεξαχθούν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες του πρωταθλήματος.
Και επειδή χωρίς τους εθελοντές δεν μπορεί να γίνει τίποτα, όποιος από εσάς θέλει να βοηθήσει από οποιοδήποτε πόστο, ας επικοινωνήσει μαζί μας. Χώρος υπάρχει για όλους όσους έχουν όρεξη.

Ας έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.
Τα λέμε στην Καλούργενα μετά τις 10:00. που θα ξεκινήσουμε εντατικές προπονήσεις και προετοιμασίες για να είμαστε στο επίπεδο που χρειάζεται εντός και εκτός των πρωταθληματικών αγώνων.

Εμείς από πλευράς μας γνωρίζουμε για την δυναμική της Κέρκυρας από προπονήσεις που ζήσαμε στην Ηγουμενίτσα και στο 16th Motor festival στα Ιωάννινα, από αθλητές της Κέρκυρας που δώσανε το δικό τους στίγμα στην διοργάνωση, το δικό τους παλμό, δείχνοντας πόσο αγαπάνε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά πιο πολύ την διάθεση να προσφέρουν στον χώρο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην ΑΛΜΚΕ και να τους υποσχεθούμε, πως θα είμαστε δίπλα τους στο να συνεχίσουν να αναδεικνύουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική