Μούγιος Ανταλλακτικά | Εμπόριο παντός τύπου ανταλλακτικών αυτοκινήτων

Mougios auto parts,engine power

Μούγιος Ανταλλακτικά | Εμπόριο παντός τύπου ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Η εταιρεία Δ. Μούγιος & Σια Ο.Ε αποτελεί την εξέλιξη της ατομικής επιχείρησης του Νικολάου Μούγιου, η οποία ξεκίνησε την πορεία της το 1972. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας αποτελεί η εισαγωγή και το εμπόριο παντός τύπου ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Σε αυτή την 37ετή πορεία της στο χώρο η εταιρεία ακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας του αυτοκινήτου, ξεκινώντας απο την πιο απλή τεχνολογία και φτάνοντας σήμερα στην υποστήριξη της υβριδικής τεχνολογίας. Εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προιόντων μας με καινούριες συνεργασίες με ευρωπαικούς οίκους εγγυώμαστε την πλήρη κάλυψη των αναγκών της εγχώριας αγοράς.

Έχοντας μια δυναμική ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων στελεχών στο χώρο των ανταλλακτικών στην ελληνική αγορά, η εταιρεία προσβλέπει στο μέλλον με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε εξειδικευμένο προσωπικό και αναπτύξαμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, οι οποίοι απολαμβάνουν άριστη εξυπηρέτηση και ποιοτικά προιόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το πάντα επαρκές stock και τη σωστή οργάνωση εγγυώνται τη μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες μας.

Στα πλαίσια των μακροχρόνιων δραστηριοτήτων της εταιρείας το πελατολόγιο είναι ιδιαιτέρως διευρυμένο, εξυπηρετώντας άριστα εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της εγχώριας αγοράς.

Με εκτίμηση

Operation Manager

Μούγιου Βασιλική

Δρομολόγια παραδόσεων παραγγελιών:

ΑΘΗΝΑ: Όλες οι παραγγελίες που δίδονται έως τις 14:30 παραδίδονται αυθημερόν χωρίς επιβάρυνση.

ΝΗΣΙΑ: Παραγγελίες που δίδονται έως τις 14:00 παραδίδονται αυθημερόν.

Υπόλοιπη Ελλάδα: Παραγγελίες που δίδονται έως τις 14:00 παραδίδονται αυθημερόν.

Αποστολές με ΚΤΕΛ πραγματοποιούνται ταυτόχρονα με τα δρομολόγια της Αθήνας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

1ο κατάστημα: Ακαδημία Πλάτωνος, Σερρών 56 Αθήνα,τηλ. 2105126195

2ο υποκατάστημα:Βύρωνας, Καισαρείας 32

http://mougiosparts.gr/