Ο μάστορας έγινε λεβέντης Κρητικός

o-mastoras-kritikos-parea-me-ton-mastora-kritt-creta-mastoras

Ο μάστορας έγινε λεβέντης Κρητικός

Ο μάστορας να γένει θέλει Κρητικός και λέει μαντινάδες τις κουζουλάδες άρχισε και βγαίνουνε νταλκάδες, τις κοπελιές θωρεί πως θα τον εκοιτάνε και ξύλο έρχεται βαρύ που θα τον λησμονάνε.

Παρέα με τον μάστορα: Μια νέα βεντέτα γεννιέται στην Κρήτη… Ο Κρητικός μάστορας!!!

– Μάστορα μου καλημέρα!!!
– Eίντα μου κάνεις σύντεκνε;
– Καλά μάστορα μου… Καλά! Εσύ;
– Κολλούνε τα παράθυρα, την ώρα που ανεβάζω, μου σπα τα νεύρα το OPC και θα το μπαλωτιάζω!!
– Γιατί μιλάς βρε μάστορα κρητικά;
– Θα κατέβω στην λεβεντογένα Κρήτη, σένα γάμο και έχει όμορφες κοπελιές που θέλω να μιλήσω!!! Θέλω να γίνω Κρητικός να βρω κανά κοπέλι!!!
– Σίγα βρε Φουρτουνάκη!!! Εσέναν περιμένανε της Κρήτης τα κορίτσια!!! Ένα απολλυμάρι όρθιο βγαλμένο από ραδίκια! Κάτι μου λέει θα φας ξύλο μάστορα μου, σε τρώει ο κώλος σου, ρεζίλι να γίνεις στο νησί… Το σίγουρο πάντως είναι αν θα πας στην Κρήτη θα εκτιμήσεις πολύ την ζωή σου;
– Γιατί το λες ωρέ κουζουλέ αυτό;
– Γιατί αν γλιτώσεις στην Κρήτη από το πολύ ποτό, το φαί, το χορό και τις σφαίρες σίγουρα μετά από αυτό αναθεωρείς πολλά πράγματα για την ζωή σου!
– Δεν γίνονται εγκλήματα με τα τουφέκια μόνο, εσύ και με τα μάτια σου μπορείς να κάνεις φόνο!
– Αν τέτοια έχεις σκοπό, να ξεστομίζεις κείθε, σε βλέπω με το σοι της καψερέ, να σε μοιρολογούνε δήθεν.
– Δεν θα με καταλάβει κανείς, αφού το ξέρεις έχω τον τρόπο μου… Θα θέλα να μουνα κριγιός και εσύ η προβατίνα, να ανέβουμε εις στο βουνό να την περνάμε φίνα!
– Το κινητό το έβγαλα, ευθύς απτό ταγάρι και μήνυμα σου έστειλα, τι κάνεις βρε ζαγάρι!!! Μάστορα συγκεντρώσου θα σε πάρουν με τα Γαμοπίλαφα στο κυνήγι!!!
– Τα οπλικά συστήματα του Λάντεν κοπελιά μου, έχεις και μου την κάνανε Μανχάταν την καρδία μου!
– Σουβλάκι θα σε κάνουνε, βεντέτα θα ξυπνήσει, θα βγούνε τα καλάσνικοφ, Ρωσία θα θυμίσει!! Διάλε τσ’ απολειμμάρες σου μάστορα μου! Ξανά σκέψου το δεν σε βλέπω καθόλου καλά! Να σου γνωρίσω την κυρία Καίτη από την Κρήτη στον 4ο; Τι να ταξιδεύεις και συ τόσα χιλιόμετρα, θα σε φάνε και οι θάλασσες!
– Σαν το μαγνήτη τσι τραβά τους κουζουλούς η Κρήτη λες και καλια τρελάδικο δεν έχει στον πλανήτη.
– Καλά που το κατάλαβες ότι έχεις τρελαθεί! Την γυναικά σου δεν σκέφτεσαι; Τώρα στην μέση της τρίτης ηλικίας, θυμήθηκες να κάνεις τσιλιμπουρδίσματα;
– Του την τη γη που την πατώ, για ένα πράγμα μόνο, στη Κρήτης το ψηλό βουνό, να ανέβω θέλω μόνο!
– Ωχου ο μάστορας έχει χαζέψει σόλο!!! Καλά το κάνω εικόνα στο μπαλκόνι να βγαίνει η κα Θάλεια καθώς θα φεύγετε και να μοιρολογά… Με χώρισες για να γλεντάς, με άλλες την ζωή σου, μα η ζωή είναι μικρή, όπως και το πουλί σου! Ξεκόλλα μάστορα μου, γιατί έχουμε δουλειά θέλω να μου φτιάξεις ένα σκαραβαίο σε hypercar! Δεν είναι δυνατόν να τον φτιάξανε στην Θεσσαλονίκη και εμείς να μην έχουμε φτιάξει κάτι αντίστοιχο στην Αθήνα!! Γιαυτό τις μαντινάδες άφηκε, να λέει ο Ζωιδάκης και το σασμάν κατέβασε να γίνεις Μαστοράκης καλό κοπέλι να γενείς τους ίππους να ανεβάσεις, και όταν το γκάζι θα πατείς εσύ να ανασθενάζεις!!!

 

Φεύγω μάστορα μου Κρητίκαρε!! Καλημέρα!!! Θα έρθω αργότερα να δω τις εξελίξεις… Και μάστορα μου μην ξεχνάς!! Άσε τις Κρήτης τα καμώματα, γιατί σε βλέπω να γενείς γεμάτο παραπτώματα!!!
– Εγώ θα γένω Κρητικός γαμπρός του Μητσοτάκη και κάθε μέρα στα Χανιά θα παίζουμε ταβλάκι…

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική