44ο ΗΚ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης

rally-krhths-44o-hk-hrakleio-krhths-omae-krhth-mhxanokinitos-athlitismos-engine-power

44ο ΗΚ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης

Στις 21-22 Οκτωβρίου 2023 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το 44ο HK ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης από τον ΑΟ Κρήτης.

Περιγραφή Αγώνα HK ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης 

1 ο Σκέλος HK ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης – Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023
Ράλλυ Κρήτης: Το 1 ο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει στις 15:00 από ΕΑΚΗ. Ακουλουθώντας τον κεντρικό δρόμο Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών , φτάνοντας στη διασταύρωση προς ΒΕΝΕΡΑΤΟ- ΑΥΓΕΝΙΚΗ, βγαίνουν από τον κεντρικό δρόμο, περνούν από Βενεράτο και την Αυγενική και στην έξοδο της Αυγενικής στρίβουν αριστερά στον παλίο δρόμο για ΑΥΓΕΝΙΚΗ – ΑΓ. ΘΩΜΑ. Στα 900 μέτρα βρίσκεται ο Σ.Ε.Χ. 1,2 όπου μετά από 50μ είναι η ΑΦΕΤΗΡΙΑ της Ε.Δ.«ΑΥΓΕΝΙΚΗ 1,2».
Στα 2,70χλμ συναντάμε την διασταύρωση που έρχεται από την Εθνική οδό προς Αγ. Θωμά και συνεχίζουμε ευθεία προς Αγ. Θωμά. Μετά από 3,3 χλμ βγαίνουμε από τον δρόμο του Αγ. Θωμά και στρίβουμε δεξιά προς Αγ, Βαρβάρα όπου σε 1 χλμ είναι ο τερματισμός της Ε.Δ. «ΑΥΓΕΝΙΚΗ 1,2 ».

Μετά τον τερματισμό στην είσοδο της Αγ, Βαρβάρας στρίβουμε δεξιά στον κεντρικό δρόμο και συναντάμε τον (νέο) κυκλικό κόμβο όπου συνεχίζουμε ευθεία, περνάμε τον κόμβο του Αγίου Θωμά και μετά από 2,6 χλμ βγαίνουμε από τον κεντρικό δρόμο και στρίβουμε δεξιά προς Αυγενική. Μετά από 500μ είναι ο χώρος Ανασυγκρότησης.

Το 1ο αυτοκίνητο θα μείνει εκεί για 50 λεπτά (και αναλόγως και τα υπόλοιπα). Με το τέλος της ανασυγκρότησης, μετά την έξοδο στα 900μ. ξεκινάει η ειδική 2. Η ειδική επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά. Μετά τον τερματισμό της ειδικής διαδρομής συναντάμε τον κεντρικό δρόμο, στρίβουμε δεξιά , περνάμε από τον νέο κυκλικό κόμβο Ηρακλείου–Μοιρών και επιστρέφουμε στο ΕΑΚΗ (μέσο της εθνικής οδού Μοιρών Ηρακλείου) – Παγκρήτιο Στάδιο για service και διανυκτέρευση.

Κλείσιμο διαδρομής «ΕΔ ΑΥΓΕΝΙΚΗ 1,2» από 14:30 έως 18:00

Rally-Kritis-hk-aeve-raly-rali-kreta-krete-kriti-rally-ralli-2023

2ο Σκέλος HK ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης – Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Ράλλυ ΚρήτηςΤο 1 ο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει στις 10:00 από Ε.Α.Κ.Η., ακολουθεί την Ε.Ο. Ηρακλείου-Μοιρών και στη διασταύρωση ΑΥΓΕΝΙΚΗ-ΒΕΝΕΡΑΤΟ βγαίνει δεξιά απο την Ε.Ο όπου στην επόμενη διασταύρωση στρίβει αριστερά
περνάει κάτω από την γέφυρα και μετά από 100μ στρίβει στρίβει δεξιά προς ΚΕΡΑΣΙΑ. Ακολουθεί τον παράλληλο της Ε.Ο. και φτάνει στην είσοδο του χωριού Κεράσια όπου είναι ο Σ.Ε.Χ 3,5,7. Μετά από 50μ είναι η ΑΦΕΤΗΡΙΑ της Ε.Δ. «ΚΕΡΑΣΙΑ 1,2,3». Μετά από 3,8χλμ συναντάμε την διασταύρωση των ΑΝΩ ΑΣΙΤΕΣ όπου στρίβουμε αριστερά προς ΠΡΙΝΙΑ. Στην είσοδο του χωριού Πρινιάς – όπου αριστερά εκκλησάκι – είναι ο ΤΕΡΜΑΤΙΜΟΣ της Ε.Δ. Στη συνέχεια διασχίζουμε το χωρίο Πρινιάς και στη νέα γέφυρα της Ε.Ο. στρίβουμε δεξιά και ακολουθούμε την νέα Ε.Ο. Ηρακλείου-Μοιρών.

Στη διασταύρωση Μοιρών-Αγ. Δέκα στρίβουμε αριστερά, περνάμε τους Αγ. Δέκα στη διαστάυρωση προς Γκαγκάλες σύνεχίζουμε ευθεία και στα 100μ είναι ο Σ.Ε.Χ 4,6,8. Μετά από 100μ είναι η ΑΦΕΤΗΡΙΑ της Ε.Δ. «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 1,2,3» (Παλιά Ε.Ο. Αγ. Δέκα – Αγ. Βαρβάρα). Μετά από 11 χλμ στη διασταύρωση Άνω Μούλια προς Αγία Βαρβάρα είναι ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ της Ε.Δ. Με το τέλος της Ε.Δ. περνάμε την Αγ, Βαρβάρα στον κυκλικό κόμβο συνεχίζουμε ευθεία, στον κόμβο ΒΕΝΕΡΑΤΟ – ΑΥΓΕΝΙΚΗ βγαίνουμε από τον κεντρικό, μετά από 100μ. στρίβουμε δεξιά και ακολουθούμε τον παράλληλο της Ε.Ο. που φτάνει στην είσοδο του χωριού Κεράσια και συναντάμε το ΣΕΧ και την ΑΦΕΤΗΡΙΑ της ειδικής ΚΕΡΑΣΙΑ που κάνουμε για 2η φορά.

Rally-Kritis-hk-aeve-raly-rali-kreta-krete-kriti-rally-ralli-2023

Μετά το πέρασμα από την Ε.Δ. ΚΕΡΑΣΙΑ φτάνουμε στην γέφυρα της ΕΟ Ηρακλείου-Μοιρών , όπου συνεχίζουμε ευθεία για την Αγ. Βαρβάρα, περνάμε μπροστά από το Κέντρο Υγείας Αγ. Βαρβάρας και φτάνουμε στον κεντρικό δρόμο της Αγ. Βαρβάρας, όπου δεξιά το Δημαρχείο , στρίβουμε αριστερά και φτάνουμε στον κυκλικό κόμβο Ηρακλείου – Μοιρών και συνεχίζουμε για ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ όπου κάνουμε ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ 15 λεπτών και SERVICE 30 λεπτών. Μετά το Service τα αυτοκίνητα ακολουθούν την ΕΟ Ηρακλείου-Μοιρών , φτάνουν στο κυκλικό κόμβο της Αγ. Βαρβάρας και ακολουθούν το νέο κομάτι της ΕΟ. Στη διασταύρωση Μοιρών-Αγ.Δέκα στρίβουν αριστερά, περνούν τους Αγ.Δέκα και μετά την διασταύρωση Γκαγκάλες συνεχίζουν ευθεία όπου στα 100μ συναντούν τον Σ.Ε.Χ 4,6,8. Επαναλαμβάνουν για 2 η φορά την ΕΔ «ΑΓ. ΒΑΡΒΡΑΡΑ».

 

Μετά τον τερματισμό της ΕΔ, περνούν την Αγ. Βαρβάρα , περνούν τον κυκλικό κόμβο και ακολουθούν την ΕΟ Ηρακλείου- Μοιρών και στον κόμβο Βενεράτο-Αυγενική βγαίνουμε από τον κεντρικό, μετά από 100μ. στρίβουμε δεξιά και ακολουθούμε τον παράλληλο της Ε.Ο. που φτάνει στην είσοδο του χωριού Κεράσια και συναντάμε το ΣΕΧ και την ΑΦΕΤΗΡΙΑ της ειδικής ΚΕΡΑΣΙΑ που κάνουμε για 3 η φορά. Μετά τον τερματισμό της ΕΔ διασχίζουν το χωριό Πρινιάς, στον νέο κόμβο στην γέφυρα στρίβουν δεξιά, και ακολουθούν την νέα ΕΟ Ηρακλείου- Μοιρών. Στην διασταύρωση Μοιρών-Αγ.Δέκα στρίβουν αριστερά, και μετά την διασταύρωση προς Γκαγκάλες στα 100μ είναι ο Σ.Ε.Χ 4,6,8 για να κάνουμε την ΕΔ «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ » για 3 η φορά. Με το τέλος της ΕΔ περνάμε την Αγ. Βαρβάρα, στον κυκλικό κόμβο συνεχίζουμε ευθεία στην ΕΟ Ηρακλείου-Μοιρών προς Ηράκλειο για το Παγκρήτιο Στάδιο όπου και ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ του Αγώνα.

Rally-Kritis-hk-aeve-raly-rali-kreta-krete-kriti-rally-ralli-2023

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι