Ανάβαση Κύμης 2024 – Συμμετοχές

anavasi-kymhs-22h-symmetoxes-engine-power

Ανάβαση Κύμης 2024 – Συμμετοχές

Ανάβαση Κύμης 2024 – Συμμετοχές: Η 22η Ανάβαση Κύμης θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Μαΐου 2024 με 97 συμμετοχές

Η Ανάβαση Κύμης 2024, ο τρίτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Μαΐου και συγκέντρωσε 97 συμμετοχές.

Η Ανάβαση Κύμης είναι ένας αγώνας που έχει αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια τόσο από τους αγωνιζόμενους όσο και από τους θεατές.

Η 22η Ανάβαση Κύμης θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Μαΐου 2024.
Ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου συντονίζεται και προετοιμάζεται για το μεγάλο event ενώ έγινε συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινότητας Κύμης και τον πρώην αντιδήμαρχο Κύμης κ.Αλέξανδρο Θεοδώρου, τον κ.Χιωτίδη πρόεδρο Start Line τον κ.Πασσαλή ειδικό σύμβουλο Start Line και τον κ Παπαδόπουλο γραμματέα Start Line.
Μπορεί να είναι νωρίς, όμως μετά την συνάντηση, η Κύμη κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25-26 Μαΐου 2024 θα διεξαχθεί η 22ή  Ανάβαση Κύμης που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.
Η  Ανάβαση Κύμης είναι ένας αγώνας που έχει αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια τόσο από τους αγωνιζόμενους όσο και από τους θεατές. Το Αθλητικό Σωματείο Start Line, με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις ώστε η αγαπημένη ανάβαση όλων να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για ακόμη μια χρονιά.
anavasi-kimis-2024-protathlima

Στην τελική ευθεία για την 22η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος

Οι προετοιμασίες για την 22η Ανάβαση Κύμης  2024 “Γιάννης Ηλιόπουλος” κορυφώνονται, με την αρμονική συνεργασία Start Line και Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, να προετοιμάζει για άλλη μια φορά ένα άρτιο αποτέλεσμα για αγωνιζόμενους και θεατές.

Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκίνητων, επιστρέφει και πάλι στη γνωστή διαδρομή από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει αγαπηθεί από τους αγωνιζόμενους και τους θεατές. Φέτος η Ανάβαση Κύμης για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει και Crosscar να προσπαθούν για τον απόλυτο χρόνο της ημέρας.

Με αυτόν τον τρόπο ο θεσμός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar μπαίνει δυνατά και στις αναβάσεις καθώς στον δεύτερο γύρο της χρονιάς θα δούμε τους πρωταγωνιστές του θεσμού να μάχονται αυτή τη φορά σε ασφάλτινο και όχι χωμάτινο τερέν. Οι 52 στροφές της φημισμένης ανάβασης, η πανέμορφη Κύμη αλλά και οι ποιοτικές συμμετοχές είναι καλοί λόγοι για να επισκεφθεί κάποιος την κωμόπολη της Στερεάς το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου.

Οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 17 Μαΐου, ώρα 23:59, με τους ενδιαφερόμενους να δηλώνουν συμμετοχή στην 22η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” μέσω Σ.Δ.Δ.Α. (www.e-omae-epa.gr). Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αναζητήσουν στα τηλέφωνα: 6908805068 & 6944308148.

anavasi-kimis-2024-protathlima

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανάβαση Κύμης 2024 – Συμμετοχές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.