Ο Ντίνος Καψύλης απήγαγε την Ελένη Ματζουράνη

Ο Ντίνος Καψύλης  έγινε ένας νέος Πάρης, αλλά της Χίου!  Ο τρομερός Ντίνος έκλεψε την ωραία Ελένη με αποτέλεσμα να γίνει διπλωματικό επεισόδιο με το Patras Auto Moto Show & Motor Festival! Τα πράγματα είναι πολυ σοβαρά και υπάρχουν αντιδράσεις απο όλες τις πλεύρες που μιλούν  για αντίποινα και κινητοποίηση  χιλιάδων μηχανοκίντων φίλων προς το νησί της Χίου. Η ωραία Ελένη μας σέρνει… καράβια  όπως φαίνεται και βλέπουμε το Σαββατοκυριακο αυτό να ζήσουμε ένα σύγχρονο Τρωικό Πόλεμο στην παράλια στο Ammos Boutique Beach Bar με πολυ καυτές,  επίκες μάχες  για το ποιός θα κερδίσει την ωραία Ελένη. Καυτό λοιπόν Σαββατοκύριακο εξελισσέται λοιπόν στην Χίο με την Κυριακή να είναι το αποκορύφωμα με το μηχανοκίνητο Πάρτυ του Tuning Show με πρωταγώνιστρια την όμορφη Ελένη Ματζουράνη που οπώς είναι γνωστό είναι η αγαπήμενη  φαντασίωση των φίλων της μηχανοκίνησης και πιο συγκεκριμένα του ανδρικού φύλου !

18 Αυγούστου Tuning Show Auto Moto στην παράλια στο Ammos Boutique Beach Bar

Οι αποκλειστικές δηλώσεις του Ντίνου Καψύλη για την απαγωγή της ωραία Ελένης: Σας υποσχεθήκαμε ένα καυτοοοο καλοκαίρι Και για αυτό σας ευχόμαστε καλό μήνα παρουσιάζοντας σας το θέμα της αφίσαρας μας Ναι εκλεψα την Ελένη! Χιώτες μου, μην τρελαίνεστε, μην φοβάστε θα μας κλάσουν τα… οι Αθηναίοι και οι Πατρινοί θα τους  περιμένουμε όλους στη παραλία της κώμης στο πανέμορφο #ammos_boutique_beach_bar  και θα τους δείξουμε πως πάνε οι Χιώτες δυο δυο!!! Θα περάσουμε όχι απλά τέλεια αλλά θα τους δώσουμε και πολλα δώρα ξερούμε εμείς πάρα πολλές εκπλήξεις θα τους περιμένουν #την_ΚΥΡΙΑΚΗ_18_ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!! #AUTO #MOTO #TUNING_SHOW #VOL_2 #by_ASMAX

Ο κυβός ερρίφθη και τα βαρυσήμαντα λόγια του Προέδρου βρόντησαν ως τα πέρατα της γης …  Ο Πόλεμος ξεκινά στις 12:00 το μεσημέρι θα είμαστε όλοι εκεί για την Ελένη μας!!!