Παρουσίαση αθλητών Εθνικής ομάδας Supermoto

FIM- SUPERMOTO- of- NATIONS- 2023-athlites-parousiash-engine-power

Παρουσίαση αθλητών Εθνικής ομάδας Supermoto

Παρουσίαση αθλητών Εθνικής ομάδας Supermoto

FIM SUPERMOTO of NATIONS 2023 – Παρουσίαση αθλητών Εθνικής ομάδας Supermoto 

FIM SUPERMOTO of NATIONS 2023-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Παρουσίαση αθλητών Εθνικής ομάδας Supermoto

FIM SUPERMOTO of NATIONS 2023-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

FIM SUPERMOTO of NATIONS 2023-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

FIM SUPERMOTO of NATIONS 2023-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Supermoto: ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Ο ΑΛΚΑΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΥΝΙΑΣ

Alcarras (Ισπανία), 14 Σεπτεμβρίου 2023 – Μετά τη μακρά καλοκαιρινή διακοπή, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermoto FIM θα επιστρέψει σε τροχιά σε μια από τις πιο τεχνικές πίστες ολόκληρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, στο Alcarras στα περίχωρα της Lleida – Ισπανία. Η πίστα διαθέτει ένα τμήμα ασφάλτου μήκους 1 χλμ., ένα τεχνικό τμήμα εκτός δρόμου και ένα δύσκολο τμήμα του ουρανού.

Αυτή τη στιγμή, τρεις κορυφαίοι αναβάτες παλεύουν για τη νίκη. Ο Marc Reiner Schmidt (L30 Racing TM Factory) οδηγεί το πρωτάθλημα μπροστά από τον Lukas Hollbacher (MTR Ktm Racing) και τον Thomas Chareyre (TC4R1 Racing). Στο προηγούμενο ραντεβού που έγινε στη Βουλγαρία έχασε τη νίκη στο GP ακριβώς στην τελευταία στροφή του τρίτου moto στο τέλος ενός τέλειου αγωνιστικού Σαββατοκύριακου όπου δεν είχε κάνει κανένα λάθος. Έχασε το πάνω σκαλί του βάθρου λόγω μιας μικρής αναποφασιστικότητας.

Ο Λούκας Χόλμπαχερ, νικητής 2 GP αυτή τη σεζόν, θα φτάσει σε αυτό το ραντεβού μετά από τραυματισμό σε μια προπόνηση, αλλά ο Αυστριακός αναβάτης φαίνεται να έχει αναρρώσει και παρά τους βαθμούς για να ανακάμψει για να φτάσει στον Γερμανό αντίπαλό του είναι ακόμα αρκετοί, θα προσπαθήσει να το κάνει μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος.

Ο Thomas Chareyre έχει 51 πόντους διαφορά από την κορυφή. Στη Βουλγαρία ο αναβάτης επηρεάστηκε από τεχνικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Ο πολλαπλός παγκόσμιος πρωταθλητής στέφθηκε πρόσφατα Πρωταθλητής Γαλλίας και σίγουρα θα προσπαθήσει να τον παλέψει για τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

FIM-SUPERMOTO-of-NATIONS-2023-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΑΘΛΗΤΩΝ-ΕΘΝΙΚΗΣ-ΟΜΑΔΑΣ-–-Α.ΜΟΤ.Ο-FIM-SUPERMOTO-of-NATIONS-2023-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΑΘΛΗΤΩΝ-ΕΘΝΙΚΗΣ-ΟΜΑΔΑΣ-–-Α.ΜΟΤ.Ο-

Στο Rookies Cup, τρεις αναβάτες παλεύουν για τον τίτλο. Ο Steve Bonnal (TC4R1 Racing) θα πρέπει να προσέχει από τον συμπατριώτη του Slazai (Husqvarna) και τον Andreas Buschberger (Husqvarna).

Η Καταλονία θα φιλοξενήσει επίσης το S4, όπου ο υπερασπιστής πρωταθλητής δεν έχει αναρρώσει ακόμα από τον τραυματισμό που υπέστη στη Γερμανία και θα χάσει τον αγώνα, αλλά η ανάρρωσή του προχωρά καλά και σύντομα θα επιστρέψει στο TM του. Ο Kevin Vandi, ο σημερινός κάτοχος της κόκκινης πινακίδας, πρέπει να προσέξει τον νεαρό ταλαντούχο Ισπανό αναβάτη Francisco Gomez Requena που εξέπληξε τους πάντες σε αυτό το πρώτο μέρος της σεζόν. Αυτός θα είναι ο GP του σπιτιού του και είναι πρόθυμος να εντυπωσιάσει τους θαυμαστές του.

Μετά από τρεις αγώνες, το SM Junior βλέπει τον δυϊσμό μεταξύ Andrea Benvenuti και Matej Kokes. Τους δύο χωρίζουν μόλις 4 βαθμοί, ενώ τρίτος προκρίθηκε ο Nathan Terraneo, με αρκετούς βαθμούς πίσω.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ: 9.00 S1GP Δωρεάν πρακτική. 9.30 SM Junior Free Practice; 9,55 S4 Δωρεάν πρακτική; 11.05 S1GP Free Practice 2; 11.35 SM Junior Free Practice 2 ;12.00 S4 Free Practice 2; 13.40 S1GP Time Practice; 14,20 SUPERPOLE S1GP; 14.50 Junior Time Practice; 15,40 S1GP Τελευταία ευκαιρία; 17.45 Αγώνας S1GP 1

ΚΥΡΙΑΚΗ: 10.45 S4 Αγώνας 1; 11.55 SM Junior Race1; 13.00 S1GP Fast Race; 14.05 S4 Αγώνας 1; 15.10 SM Junior Race 2; 16.00 S1GP Super τελικός

Στη φωτογραφία: Alcarras Circuit

 

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι