Η Λέσχη Σμοκόβου 4×4 παίρνει τα βουνά

leschi-smokovou-4x4-offroad-smokovo-kopi-pitas

Η Λέσχη Σμοκόβου 4×4 παίρνει τα βουνά

Λέσχη Σμοκόβου 4×4 θα διεξαχθεί στις 11-12 Φεβρουαρίου συνάντηση φίλων της Λέσχης, στην Λουτροπηγή όπου θα γίνει και η καθιερωμένη κοπή της πίτας για το 2023.
Μηχανοκίνητος Αθλητισμός: Η Λέσχη Σμοκόβου 4×4 παίρνει τα βουνά στις 11-12 Φεβρουαρίου και η περιπέτεια αρχίζει για τους λάτρεις τoυ off Road.

Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες λέγαν οι Ρωμαίοι!!! Και εμείς λέμε είναι τρελοί αυτοί με τα 4×4 με διαφορααααα!!! Όποιος δεν έχει ζήσει την εμπειρία να πάει σε μια μάζωξη με 4×4 ή σε αγώνα πολύ απλά χάνει… Είσαι λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οπαδός της αδρεναλίνης της έντασης του θεάματος, της φύσης, της παρέας, του γέλιου, του off Road και όλα αυτά σε ένα οικογενειακό κλίμα; Αν είσαι… Τότε ήρθε η ώρα και η μέρα να αποδράσεις στο Σμόκοβο συγκεκριμενα στην Λουτροπηγή στις 11-12 Φεβρουαρίου, εκεί η λέσχη Σμοκόβου θα σε φιλοξενήσει στο βουνό θα σε περάσει από τις δοκιμασίες για να μυηθείς την τετρακίνηση στο αίμα σου και τυχερούλη, αν κερδίσεις το φλουρί στην κοπή της πίτας ολό και κάτι τυχερό δωράκι θα έχεις.

Σκέψου να μπεις συνοδήγηση με κανά παλαβό για βόλτα. Ουιιιι θα το θυμάσαι για την υπόλοιπη ζωή σου… Εγώ θα σου πρότεινα να μη ξεχνάς, να φοράς πάντα κράνος και ζώνη!!!!

leschi-smokovou-4x4-offroad-smokovo-kopi-pitas-loutropigileschi-smokovou-4x4-offroad-smokovo-kopi-pitas-loutropigi

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική