Μισό εκατομμύριο μοναδικοί χρήστες

miso-ekatommrio-monadikoi-xristes-sportime-engine power-mixalis-kontizas

Μισό εκατομμύριο μοναδικοί χρήστες

Μισό εκατομμύριο μοναδικοί χρήστες… Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!! Το Αναστάσιμο φως να φωτίσει τις ψυχές μας

Μισό εκατομμύριο μοναδικοί χρήστες πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέψεις στην ενότητα του Engine Power!!! Ο κόσμος της μηχανοκίνησης στα καλύτερα του…

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα σε εσάς και την οικογένεια σας. Το Αναστάσιμο φως να φωτίσει τις ψυχές μας, τον δρόμο μας και τις επιλογές μας, να φέρει καθαρή και σωστή διάκριση… Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο και διανύουμε μια εποχή που ο βομβαρδισμός πληροφοριών μας δημιουργεί εκτροχιασμό στην καθημερινότητα μας, αφού πλέον δεν λέγεται ενημέρωση αυτό που ζούμε, αλλά παραπληροφόρηση, πλέον δεν λέγεται μόρφωση αυτο που διαβάζουμε ή βλέπουμε μέσα από τα Μ.Μ.Ε. – Social Media αλλά παραμόρφωση.

anastasi-theantropoy-christos-anastithei-kalo-pascha-pasxa-anastasi-stayrosi-stayros-ANASTASH-XRISTOY

Πλέον μέσα μας κυριαρχεί η σύγχυση η καχυποψία και η δυσκολία να διακρίνεις το αληθινό από το ψέμα, το ηθικό από το ανήθικό, την απάτη από την ευκαιρία…Πλέον χωρίς την Θεία πρόνοια δεν μπορείς να βαδίσεις μόνος σε αυτό το χάος!!!

Η Ανάσταση του Χριστού ανοίγει τα πνευματικά μάτια των ανθρώπων είναι η μοναδική μας λύση διέξοδος από κάθε μας δυσκολία και η πραγματική ελπίδα σε κάθε μας πρόβλημα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ναι εργάζομαι ατελείωτες ώρες αλλά δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση. Είχα καταλάβει από τις πρώτες εβδομάδες που ξεκίνησα ότι η απήχηση στο SPORTIME είναι πολύ, πολύ πιο δύσκολη να έρθει σε σχέση με την απήχηση στα Social Media. Όταν ένα Post των 30.000 ατόμων που το είδαν στα Social του Engine Power είχε ως αποτέλεσμα τελικά μόνο 1000-1500 αναγνώστες να έχουν διαβάσει το θέμα.

michalis-kontizas-ena-ekatommirio-monadikoi-christes-engine-power-motorsport-episkepsimotita-ekatomyria-anagnostes-apichisi

H αλήθεια είναι  ότι αρχικά απογοητευτικά  πάρα πολύ, αλλά πείσμωσα  πως δεν είναι δυνατόν να είμαι τόσο χαμηλά και αποφάσισα να δουλέψω ακόμη περισσότερο για να φέρω το αποτέλεσμα που εγώ θα ένιωθα ικανοποιημένος. Σήμερα oλοκληρώνουμε τον 3ο μήνα συνεργασίας στο SPORTIME και τελικά η σκληρή δουλειά μας απέδωσε καρπούς πολύ παραπάνω από το αναμενόμενο… Σας ευχαριστώ δεν έχω λόγια να περιγράψω την χαρά μου. Η ενότητα του Engine Power στο Sportime ξεπέρασε το 1 ένα εκατομμύριο επισκέψεις μηνιαίως αλλά το πιο σημαντικό ξεπέρασε το ( 513.279 ) μισό εκατομμύριο μοναδικών χρηστών!!!

Ο κόσμος της μηχανοκίνησης στα καλύτερα του αφού βρίσκεται στην αγκαλιά μου…

Με σεβασμό και εκτίμηση σε όλο τον χώρο και στους ανθρώπους που διάβασαν έστω και ένα άρθρο μου.

Μιχάλης Κοντιζάς

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική