Το Nissan 350z παίρνει μορφή και μας τρελαίνει

nissan 350zdrift-projekt-engine power

Το Nissan 350z παίρνει μορφή και μας τρελαίνει

Το Nissan 350z παίρνει μορφή και μας τρελαίνει… Τι DriftCar φορτωμένο είναι αυτό; Τι χτίσιμο έχει πέσει σε αυτό το Project; Το τουρμπάτο οπλοπολυβόλο σιγά σιγά ετοιμάζεται και οι ενέσεις αδρεναλίνης θα μοιράζονται απλόχερα στο κοινό που θα το ζει.

Ένα νέο Nissan 350z  DRIFT project που σε λίγο καιρό θα μας ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Το μεταμορφωμένο Nissan 350Z του Δημήτρη Δημακόπουλου, όπως γνωρίζουμε είναι στα χέρια των ειδικών Αλέξανδρου Μαγιάφη και Θύμιου Σκαλτσά και όπως δείχνουν οι εξελίξεις αλλά και οι πρώτες εικόνες μιλάνε για ένα τουρμπάτο τέρας που θα ξεκολλάει την άσφαλτο και θα μοιράζει θέαμα αδρεναλίνη και κάπνα που θα τη θυμόμαστε για πάντα… Απολαύστε ως τώρα τις εξελίξεις του  Driftcar Nisssan 350z.

nissan-350z-drift-project-turbo-building-tuning-κατασκευη-DriftCar

Tο Nissan 350Z είναι το καλύτερο αυτοκίνητο για να ξεκινήσεις  Drift.

Το Drift δεν είναι απλώς μια συναρπαστική μορφή αγώνων και επίδειξης, αλλά και ένα χόμπι που κυριαρχεί μεταξύ των θαυμαστών και φίλων της μηχανοκίνησης.  Πιστεύουμε πως  το 350Z είναι το καλύτερο drift car για τα πρώτα βήματα στο άθλημα ενός οδηγού γιατί πρώτον, το κουπέ Nissan είναι προσιτό στην αγορά του. και δεύτερον και το πιο σημαντικό το 350Z είναι πισωκίνητο και εξαιρετικά ρυθμιζόμενο. Ο 3.5L V6 είναι ένας αγαπημένος κινητήρας στη διαμόρφωση αποθεμάτων, και ακόμη και μερικά από τα παλαιότερα 350Z απέδωσαν σε απόσταση αναπνοής κάτω από 300 ίππους. Ακόμα πολύ σημαντικό, η διάταξη «μπροστινού μεσαίου κινητήρα» του αυτοκινήτου δημιουργεί την καλύτερη δυνατή αίσθηση οδηγικής συμπεριφοράς  λόγω της πολύ καλής κατανομής βάρους. Το αποτέλεσμα θεωρητικά είναι μια ιδανική λύση που με ελάχιστες  τροποποιήσεις μπορεί να γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό drift car με ένα σχετικά ισορροπημένο προϋπολογισμό επένδυσης.

Αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε σε ενεργό δράση το Nissan 350Z και να μας απογειώνει με το άκουσμα του κινητήρα του

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική