Χρήστος Χαντζαράς, ο πρώτος ελλήνας οδηγός στην ιστορία του Gymkhana Grid που ανέβηκε στο βάθρο

Ο Χρήστος Χαντζαράς συνεχίζει να ανεβαίνει στην λίστα των καλυτέρων οδηγών Drift της παγκόσμιας λίστας , συνεχίζει να δείχνει την δύναμη του Ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού σε διεθνή επίπεδο και να εκπλήσει όλους εμάς που ακόμη δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την απέριοριστη πίστη κάποιων ανθρώπων, που θέλουν να ξεχωρίσουν και να διακριθούν. Χρήστο σ΄ευχαριστουμε που μας δείχνεις τον δρόμο πως το άπιαστο, το ανεκπληρωτό, το φανταστικό, γίνεται εφικτό, πραγματικότητα και καθημερινές στιγμές επιτυχίας!!!

Οι ανθρώποι του παρουσιαζούν την νική του  Χρήστου σαν ενα απίστευτο άθλο!!!

Τα λόγια τους: Πριν τρία χρόνια βρεθήκαμε σε έναν αγώνα gymkhana για πρώτη φορά με ένα καθαρόαιμο αυτοκίνητο drift… Ήταν σαν να βάζεις έναν αθλητή σούμο να τρέξει με τον Bolt. Τρομάξαμε να μπούμε στους 16. Φέτος η εμπειρία αυτή μας βοήθησε και ήρθαμε εδώ στην όμορφη Βαρσοβία με ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο, από γωνίες, από καμπύλη ροπής και πολλά άλλα και καταφέραμε να ανέβουμε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Μια ακόμη φορά το ελληνικό Motorsport έκανε αισθητή την παρουσία του σε ένα παγκοσμίου φήμης event. Αυτός ο οδηγός πραγματικά αξίζει πολλά και είναι τιμή μου που συνεργάζομαι μαζί του. Stay tuned….
Ο Monster Energy Christos Chantzaras κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία RWD στο Gymkhana Grid!! Είναι ο πρώτος Έλληνας οδηγός στην ιστορία του GG που ανέβηκε στο podium!