2η Ανάβαση Ιωαννίνων 2024

2h-anavash-ivanninon-eleta-engine-power

2η Ανάβαση Ιωαννίνων 2024

2η Ανάβαση Ιωαννίνων στις 13-14 Απριλίου που διοργανώνει η (ΕΛΕΤΑ) Ελληνική Εταιρεία Αυτοκινήτου μετά από έγκριση της Ο.Μ.Α.Ε

2η Ανάβαση Ιωαννίνων: Το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου ξεκινούν οι αγώνες Ανάβασης που προσμετρούν στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος. Η Ελληνική Εταιρεία Αυτοκινήτου μετά από έγκριση της Ο.Μ.Α.Ε. –ΕΠ.Α. διοργανώνει των πρώτο αγώνα του θεσμού, τη 2η Ανάβαση Ιωαννίνων, δίπλα από την πόλη των Ιωαννίνων στην διαδρομή που οδηγεί στο Μαρτυρικό Χωριό Λιγκιάδες.

Μια διαδρομή μήκους 4,0 χλμ και με υψομετρική διαφορά 210μ. Το Μαρτυρικό Χωριό Λιγκιάδες αποτελεί το μπαλκόνι της πόλης των Ιωαννίνων και θεωρούμε βέβαιο ότι η διαδρομή αλλά και η θέα θα αποζημιώσει διαγωνιζόμενους και θεατές. Η ΕΛ.ΕΤ.Α. θα προσφέρει ένα δίκλινο δωμάτιο για το Σάββατο το βράδυ σε κάθε συμμετοχή αγωνιζομένου που δεν ανήκει στο δυναμικό της. Μέγας Χορηγός της Ανάβασης είναι τo AUTOTEST -Ι.ΚΤΕΟ Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων. Χορηγός της εκδήλωσης είναι και η εταιρεία CITY CARS IOANNINA.

anavasi-ioanninon-2024-eleta

2η Ανάβαση Ιωαννίνων:  Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσα ΣΔΑΑ. Το παράβολο Ασφάλισης που πληρώνεται μέσω ΣΔΑΑ είναι 88€. Tα παράβολα συμμετοχής καθορίζονται ως εξής:

ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 1600cc: 150.00 €.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1600cc: 190.00 €
Την διαδρομή θα την βρείτε εδώ.
Τα pits θα βρίσκονται εδώ.
Η περιοχή του Pre Race θα βρίσκεται εδώ.
Το Park Ferme θα βρίσκεται εδώ.
Το Warm Up θα έχει μήκος 450 μέτρων και θα είναι το εξής.

anavasi-ioanninon-2024-eleta

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

 

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «2η Ανάβαση Ιωαννίνων 2024», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.