Ακυρώθηκαν οι αγώνες ταχύτητας και Enduro

akirothikan-oi-agones-tripoli-kerkyra-taxytita-enduro-motosikletas-amotoe-2023

Ακυρώθηκαν οι αγώνες ταχύτητας και Enduro

Ακυρώθηκαν οι αγώνες ταχύτητας και Enduro και οι φίλοι, ομάδες και αθλητές των δυο τροχών δυστυχώς έμειναν με την λαχτάρα της προσμονής.

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός : Ακυρώθηκαν οι αγώνες επίσημα από την ΑΜΟΤΟΕ, της ταχύτητας στην Τρίπολη και τον αγώνα ENDURO στην Κέρκυρα.

ΑΜΟΤΟΕ: Δυστυχώς για τους φίλους των 2τροχών ενώ όλα κυλούσαν τέλεια με πολύ δυνατές και πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις και αγώνες για του φίλους της μοτοσυκλέτας έρχεται η στιγμή να σταματήσει αυτό το υπέροχο σερί. Δυστυχώς επίσημα Ακυρώθηκαν οι αγώνες ταχύτητας της Τρίπολης και του Enduro της Κέρκυρας 2 αγώνες πολύ αναμενόμενοι και πολλά υποσχόμενοι για πολύ δυνατές συμμέτοχες, νέα ρεκόρ και αξέχαστες αναμετρήσεις που έμειναν στην αναμονή για την ανακοίνωση των νέων ημερομηνιών των αγώνων της ταχύτητας και του ENDURO.

Ανακοινώσεις της ΑΜΟΤΟΕ για την ακύρωση των αγώνων μοτοσυκλέτας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο προγραμματισμένος αγώνας Ταχύτητας Μοτοσυκλετών στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης για 22-23/4 ακυρώνεται καθώς το ΓΕΑ δεν έχει απαντήσει ακόμα στο αίτημα της Ομοσπονδίας, σχετικά με τα έργα συντήρησης – βελτίωσης που πρέπει να γίνουν στον συγκεκριμένο χώρο, και ως εκ τούτου τα περιορισμένα χρονικά περιθώρια για τις απαραίτητες ενέργειες δεν διασφαλίζουν μια άρτια διοργάνωση.
Συνεπώς, ο εναρκτήριος αγώνας του Πρωταθλήματος θα γίνει 9-10-11 Ιουνίου στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών μαζί με το BMU.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ENDURO ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Ο προγραμματισμένος αγώνας Enduro στην Κέρκυρα από το σωματείο ΑΛΜΚΕ στις 23 Απριλίου ακυρώνεται.
Το σωματείο ΑΛΜΚΕ δεν μερίμνησε έγκαιρα να λάβει τις απαιτούμενες άδειες, συνεπώς η άμεση ακύρωσή του είναι μονόδρομος. Επιβάλλεται στο σωματείο ΑΛΜΚΕ το χρηματικό πρόστιμο των 500 ευρώ, ποσό το οποίο θα διατεθεί σε 5 αθλητές στον επόμενο αγώνα μετά από κλήρωση.
Ο ακυρωθείς αγώνας θα διοργανωθεί σε άλλο τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική