Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκίνησης: Βραβείο στο Peugeot e-208

Το νέο Peugeot e-208 κέρδισε το βραβείο «Καλύτερης Σχεδίασης Εσωτερικού» στο 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκίνησης.

Ο Gilles Vidal, Διευθυντής του κέντρου σχεδίασης της μάρκας, παρέλαβε το βραβείο κατά την διάρκεια τελετής η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου στο Hôtel des Invalides στο Παρίσι.

Όντας πλήρως εναρμονισμένο με τη μετατόπιση της μάρκας στην premium κατηγορία, το νέο 208 χαρακτηρίζεται από το όμορφο design και την φρεσκάδα του.  Καινοτόμο όσον αφορά το σχεδιασμό του, εφοδιάζεται με την νέα γενιά i-Cockpit, την πρωτοποριακή εσωτερική διαμόρφωση των μοντέλων της μάρκας.

Κάθε χρόνο, τα βραβεία του Διεθνούς Φεστιβάλ Αυτοκίνησης απονέμονται στους κατασκευαστές με βάση τα πιο αξιοσημείωτα επιτεύγματα σε επιμέρους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο αρχιτέκτονας Jean-Michel Wilmotte ηγείται μίας επιτροπής ειδικών του κόσμου της Αυτοκίνησης, της Μόδας, του Πολιτισμού, του Σχεδιασμού και των Media.

Το βραβείο «Καλύτερης Σχεδίασης Εσωτερικού» είναι το 9ο σε σειρά που λαμβάνει το νέο 208 μόλις 4 μήνες μετά το λανσάρισμά του.

Πηγή : newsbeast.gr

Νυφικα φορεματα | miss vanity

nyfika-nyfika-foremata-nyfi-evvoia
Περί Mr Zero – Μιχάλης Κοντιζάς 2487 Άρθρα
Ο Μιχάλης Κοντιζάς, γνωστός ως MR ZERO, είναι δημιουργός και παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής ENGINE POWER και διοργανωτής του Motor Festival. Στο enginepower.gr έχει τη συντακτική ευθύνη και ασχολείται με τη μηχανοκίνηση, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους ανθρώπους του χώρου. Μέσα από την εκπομπή παρουσιάζει αθλητές, επαγγελματίες και ιστορίες της μηχανοκίνησης. Για θέματα σύνταξης και διορθώσεις: info@enginepower.gr.