Ο Λάμπρος και η αδυναμία του Αναστασία Γιουσεφ

anastasia-giousef-labros-makris-giousef-ANASTASIA-GIOUSEF

Ο Λάμπρος και η αδυναμία του Αναστασία Γιουσεφ

Ο Λάμπρος και η αδυναμία του Αναστασία Γιουσεφ μας ταξιδεύον σε μια ιστορία αληθινής αγάπης, εκτίμησης και θαυμασμού…

Αναστασία Γιουσεφ και Λάμπρος Μακρής μια γνωριμία που κρύβει χιλιάδες βίντεο και χιλιάδες φωτογραφίες… Μια ιστορία που γεννήθηκε μέσα στον κόσμο της μηχανοκίνησης!!!
Λάμπρο είσαι λάτρης της μηχανοκίνησης τι σου αρέσει περισσότερο τα γκάζια ή ο ήχος και η εμφάνιση σένα αμάξι;

Εννοείται είμαι λάτρης της Μηχανοκίνησης μου αρέσουν τα φτιαγμένα αμάξια και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά! Μου αρέσει η Αναστασία Γιουσεφ 😁😁😁! Είναι ωραία τα γκάζια αλλά η μαγκιά στον δρόμο είναι να πηγαίνεις νορμάλ. Είναι σημαντικό για μένα το ηχοσύστημα στο αμάξι. Με το θέμα ενός καλού ηχοσυστήματος ίσως θα έλεγα είναι πιο βασική προτεραιότητα, έχω θέμα θέλω να ακούω δυνατά μουσική για πάρτη μου, ταξιδεύω!
Ποια είναι η αγαπημένη σου διοργάνωση του χώρου; Πες μας μια στιγμή κάτι που έγινε και σου έμεινε αξέχαστο ως και σήμερα;

Η αγαπημένη διοργάνωση του χώρου για εμένα ήταν στη Κόρινθο στο 13ο Μotor Festival που ήμουν και εγω εκει φυσικά μαζί με την Αναστασία Γιουσεφ και φυσικά γνώρισα το διοργανωτή Μιχάλη Κοντιζά ένα από τα καυτερότερα και σπάνια παιδιά στον χώρο. Τα λόγια είναι περιττά..respect 💪🏻💪🏻 Είχε πάρει φωτιά όλο το λιμάνι τέτοιος παλμός συναίσθημα, θέαμα δεν είχα ξανανιώσει ποτέ έτσι στην ζωή μου! Θα μου μείνει αξέχαστο, πρώτη φορά να είμαι τόσο κοντά με την Anastasia Giousef σε ένα τόσο θεαματικό show με Drift, stunt, κάτι τέρατα 4×4 που πατάγανε αμάξια και εγώ ήμουν μέσα στην αρένα, τα έβλεπα όλα τόσο ωραία, με ασφάλεια πάνω από όλα!!! Ήταν φανταστικά μοναδικό όλο αυτό το σκηνικό, πρωτόγνωρη εμπειρία!!! Ειλικρινά Μιχάλη πως καταφέρνεις να το οργανώνεις όλο αυτό και κάθε φορά πετυχαίνεις να γίνεται πιο διαφορετικό και εντυπωσιακό, συγχαρητήρια!!!

Ο Λάμπρος και η αδυναμία του Αναστασία Γιούσεφ

Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα, γιατί είναι πολύ μεγάλη συζήτηση Λάμπρο και σήμερα ο πρωταγωνιστής είσαι εσύ και η Αναστασία!
Πως προέκυψε και πότε έγινε η γνωριμία σου, με την την Αναστασία Γιουσεφ;

Η γνωριμία μου με την Αναστασία Γιούσεφ έγινε το 2014 σε ένα μαγαζί στην Αθήνα. Της είχα μεγάλη αδυναμία από τότε, ήθελα πάρα, μα πάρα πολύ να τη γνωρίσω. Τη γνώρισα σε ένα μαγαζί στο γκάζι, συγκεκριμένα στο voodoo, την κέρασα ένα ποτό και της μίλησα ότι ήθελα να τη γνωρίσω εδώ και πολύ καιρό, και ότι ήμουν τρελαμένος, ενθουσιασμένος που της μιλούσα. Μιλάγαμε αρκετή ώρα και ευτυχώς με συμπάθησε από τη πρώτη στιγμή. Ύστερα από αυτή την συνάντηση και γνωριμία όπου πήγαινε η Αναστασία πήγαινα και εγώ μαζί της….Όταν γνωριστήκαμε ακόμη περισσότερο και με εμπιστευόταν, πηγαίναμε παντού μαζί με το αμάξι μου, βγάζαμε φοβέρες photo και βίντεο ενώ οδηγούσε η Αναστασία το αμάξι μου. Της έχω τυφλή εμπιστοσύνη!! Πηγαίναμε μαζί και κάναμε χαμό σε κάθε μαγαζί, σε club, όλη τη νύχτα σε κάθε πέρασμα μας ξεσηκώναμε όλο τον κόσμο. Ήταν υπέροχα, φανταστικά!! Anastasia Giousef μοναδική! Αυτό συνεχίζεται μέχρι και σήμερα…
Γιατί έχεις λατρέψει τόσο πολύ την Αναστασία παρόλο που σε βλέπουμε συνέχεια με όμορφες παρουσίες; Τι την κάνει για σένα τόσο ξεχωριστή!

Όσες κοπέλες και να έχω γνωρίσει η Anastasia Giousef για εμένα είναι ξεχωριστή, την έχω μες την καρδιά μου… Για πολλούς λόγους είναι ξεχωριστή, είναι ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι είναι σπάνιο χαμογελαστό κορίτσι με πάνω απ΄όλα καλή καρδιά ότι και να κάνει στη ζωή της το κάνει ευχάριστα ο χορός το τραγούδι όλα.. Έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου και την αγαπάω πάρα μα πάρα πολύ όπως και η Αναστασία αγαπάει εμένα τα συναισθήματα είναι αμοιβαία..

ANASTASIA GIOUSEF wpassat

Έκανες αερογραφία πάνω στο VW PASSAT την Αναστασία Γιουσεφ; Πως σου μπήκε αυτός ο λογισμός και πως αντέδρασε ο κόσμος;

Κάποια στιγμή που μιλούσαμε με την Αναστασία Γιούσεφ της είπα έχω μια ιδέα… θέλω να σε κάνω αερογραφία στο αμάξι πάνω μπορώ; Μόλις το είπα ξετρελάθηκε μου λέει εννοείτε αδυναμία μου να το κάνεις… Αυτό το σκέφτηκα γιατί ήθελα να βοηθήσω την αδυναμία μου Αναστασία σε όλαααα να μιλάει όλοι η Ελλάδα για εκείνη ήθελα να τη στηρίξω όσο πιο πολύ μπορούσα. Την άλλη μέρα πήγα κατευθείαν στον Ασπρόπυργο στο σένα από τα καλύτερα παιδιά στις αερογραφίες και το κανονίσαμε. Μετά από 1 μήνα ήτανε έτοιμο το καπό με την αερογραφία…
Πηγαίνω στο μαγαζί να το περάσω και όταν βγαίνω στο δρόμο άστα, ότι και να πω είναι λίγο πως κοίταζαν το αμάξι!!! Με σταματούσαν στο δρόμο και με ρωτούσαν είσαι ο mananger της Αναστασίας? Έλεγα ναι…και μου ζητάγανε να βγουν φωτογραφία με το αυτοκίνητο! Όλοι είχαν ξετρελαθεί με την αερογραφία όλοι για το αμάξι λέγανε και στην Χαλκίδα αλλά και στην Αθήνα όπου πήγαινα προκαλούσε πανικό. Μόλις πήγα στην Αναστασία να το δει έπαθε πλάκα της άρεσε πάρα μα πάρα πολύ… Οι γνωστοί και οι φίλοι μου αντέδρασαν φυσιολογικά μου είπαν μπράβο κάνεις αυτό που αγαπάς πραγματικότητα είσαι μαζί με την Αναστασία Γιουσεφ τη στηρίζεις και με αυτό που έκανες απέδειξες πόσο μα πόσο πολύ την αγαπάς. Οι ξένοι άστο ζηλέψανε! Δυστυχώς πάρα πολλά άτομα η αντίδραση τους ήταν αρνητική! Γιατί το έκανα και τι θα λέει ο κόσμος οι δικοί μου και γενικά αρνητικά σχόλια και κουτσομπολιά! Σε όλο αυτό με τα αρνητικά σχόλια που είχα με στηρίξανε σε όλα οι γονείς μου, έχω τους καλύτερους γονείς του κόσμου, στηρίζουν το παιδί τους σε ότι κάνει…
Πες κανά ευτράπελο με την Αναστασία Γιουσεφ και εσένα σε βόλτα με το αμάξι;

Πολλά αλλά αυτό που μου έχει μείνει ως και σήμερα με την Anastasia Giousef ήταν όταν οδηγούσε το αμάξι μου και πηγαίναμε σε ένα μαγαζί στο στη Χαλκίδα στο YACHT και πριν φθάσουμε στο μαγαζί είχε μπλόκο και μας σταμάτησαν επειδή είχα φιμέ. Μόλις κατέβασε το τζάμι και είδαν την Αναστασία έπαθαν πλάκααα μου ζήτησαν τα χαρτιά όλα οκ και μας είπαν που πάμε και τους λέει η Αναστασία σε ένα μαγαζί στη Χαλκίδα στο YACHT και μας είπαν ωραία ακολουθήστε μας και μας πήγαν συνοδεία… Ήταν αξέχαστο, υπέροχη βραδιά..

Η Αναστασία Γιούσεφ και ο Λάμπρος Μακρής στα backstage ενός γυρίσματος VIDEOCLIP

Αν σου έλεγε η κοπέλα σου θέλω να σβήσεις από το αμάξι την Αναστασία Γιουσεφ θα το έκανες;

Η οχτώ στης δέκα κοπέλες που είχα είχαν αντίδραση για την αερογραφία που είχα πάνω στο καπό με την Αναστασία Γιουσεφ να προκαλεί ακόμη και έτσι! Μου λέγανε να βγάλω το καπό και το απαιτούσαν κιόλας.. και εγώ προσπαθούσα να τους εξηγώ πως η Anastasia Giousef είναι η αδυναμία μου και θέλω να τη στηρίζω σε όλα όσα κάνει… Αν με αγαπάς πραγματικά γι αυτό που είμαι και με έχεις μάθει τι παιδί είμαι θα κάτσεις μαζί μου αν δεν τα έχεις καταλάβει όλα αυτά κάνε ότι θες… θες να χωρίσουμε; Δική σου απόφαση είναι. Υπήρχαν όμως και κοπέλες που είχαν ειχαν ξετρελαθεί με την αερογραφία τους άρεσε πάρα πολύ έβγαζαν φωτογραφία στο καπό της είχαν πολύ αδυναμία και μου λέγανε θέλω και εγώ να γίνω σαν την Αναστασία Γιούσεφ….
Τι θα ήθελες να πει ο Λάμπρος Μακρής σε φίλους και γνωστούς για το θέμα των τροχαίων ατυχημάτων, για νέα παιδιά που χάνονται άδικα στην άσφαλτο;

Θα έλεγα σε φίλους και γνωστούς να προσέχουν όπου κι αν πάνε… Η μαγκιά δεν είναι να έχω ένα αμάξι 1000 άλογα να πατήσω λίγο γκάζι ή να έχω μια μηχανή να τρέξω λιγάκι!!! Όχι δεν ειναι σωστό αυτό, η μαγκιά είναι ότι και να έχεις να το προσέχεις να πας κανονικά στο δρόμο. Μάγκας είσαι όταν πας σιγά και δεν τρέχεις και σκέφτεσαι την οικογένεια σου πίσω… Γιατί αν δεν σκέφτεσαι την οικογένεια σου και τρέξεις το έχασες το παιχνίδι. θα σκοτωθείς άδικα είναι θέμα το πότε θα συμβεί το κακό και οι δικοί σου άνθρωποι πίσω θα τους κλείσεις το σπίτι χάνοντας το παιδί τους δεν έχουν ζωή οι γονείς χωρίς τα παιδιά τους.. Γι αυτό παιδιά με προσοχή στους δρόμους!!!

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική