Το πρόγραμμα για το MotoGP Ιαπωνικό GP

motogp-programma-iaponikogp-engine-power

Το πρόγραμμα για το MotoGP Ιαπωνικό GP

Το πρόγραμμα για το MotoGP Ιαπωνικό GP 2023 29 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2023, γύρος 14 – Motegi, Ιαπωνία Σιρκουί Twin Ring Motegi, Νομός Tochigi, Ιαπωνία

MotoGP Ιαπωνικό GP : Βρείτε το πλήρες πρόγραμμα για το Ιαπωνικό Γκραν Πρι, 14ος γύρος της σεζόν MotoGP 2023 που θα διεξαχθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου.

Το MotoGP Ιαπωνικό GP  συνεχίζει την περιοδεία του στον Ειρηνικό με την εγκατάσταση στην Ιαπωνία, για την 14η διοργάνωση του πρωταθλήματος του 2023. Ένας  γύρος που θα πραγματοποιηθεί στην  πίστα Motegi  με την υπόσχεση να είναι συναρπαστικός:  μόνο 13 βαθμοί χωρίζουν ακόμη τον Francesco  Bagnaia  από τον πιο κοντινό του διώκτη, τον Jorge Martin .  Προσοχή, όμως, στη σημαντική διαφορά ώρας!

Εκτός από τη διαιτησία ενός γύρου που θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστικός για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, η ιαπωνική συνάντηση θα MotoGP Ιαπωνικό GP είναι μια ευκαιρία για τον Marc Marquez να λάμψει στα εδάφη της Honda, κατά τη διάρκεια της τελευταίας τιμής του Grand Japan με τον τοπικό κατασκευαστή, μέλλον δεν είναι ακόμη σφραγισμένο.  Σε προσωπικό επίπεδο, ο Ισπανός σίγουρα θα θέλει να εκδικηθεί και στην εξέδρα που έχασε στην Ινδία λόγω λάθους.

Ο κατάλογος των αποσύρσεων μεγαλώνει για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφού τέσσερις τραυματίες οδηγοί δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στις γιορτές.  Εκτός από τον Alex  Rins που μάλλον οπως φαίνεται θα επιστρέψει (τραυματισμένη κνήμη)  και τον Ennea  Bastianini  (τραυματισμένο χέρι και αστράγαλο) , ο Alex Marquez, ο οποίος έπεσε στα Προκριματικά κατά τη διάρκεια του  GP  της Ινδίας , ανακοίνωσε ότι στόχευε να επιστρέψει στην Ινδονησία.  Ο Λούκα  Μαρίνι , επίσης, θα πάρει χρόνο για να συνέλθει από το σπασμένο της κλείδας που υπέστη κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης στην αρχή του Σπριντ την περασμένη εβδομάδα.

Ο Stefan  Bradl  θα αναλάβει το τιμόνι της  πρώτης  πόλης, όπως συνέβη στην Ινδία, ενώ ο  Michele  Pirro  θα συνεχίσει τον προσωρινό του ρόλο εν αναμονή της επιστροφής του  Bastianini .  Όσον αφορά τους Marquez και  Marini , δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη ονόματα για να τους αντικαταστήσουν, είναι επίσης πιθανό να μην αντικατασταθούν.

motoGP-iaponia-iaponiko-gp-2023-japan-grand-prix-moto-gp-moto1-moto2-moto3

Το πρόγραμμα για το MotoGP Ιαπωνικό GP 2023 

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου
Ελεύθερη εξάσκηση 1: 3:45 π.μ. – 4:30 π.μ.
Ελεύθερη εξάσκηση 2: 8:00 π.μ. – 9:00 π.μ.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου: 
Προπόνηση: 3:10 π.μ. – 30:40 π.μ.
Προκριματικοί 1: 3:50 π.μ. – 4:05 π.μ.
Προκριματικοί 2: 4:15 π.μ. – 4:30
π.μ.

Κυριακή 1 Οκτωβρίου: 
Προθέρμανση: 3:40 π.μ. – 3:50 π.μ.
Αγώνας – 24 γύροι: 8:00 π.μ.

motoGP-iaponia-iaponiko-gp-2023-japan-grand-prix-moto-gp-moto1-moto2-moto3

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα: