Το μικρο-SUV Maruti Suzuki S-Presso

H νέα ανακοίνωση των τιμών της Maruti Suzuki S-Presso θα λάβει χώρα στις 30 Σεπτεμβρίου 2019. Μπορούμε τώρα να αποκαλύψουμε ότι όταν φτάσει το μικρο-SUV θα κάνει ντεμπούτο στην έκδοση του κινητήρα K10 της Maruti και θα έρθει με χειροκίνητες και AMT επιλογές κιβωτίου ταχυτήτων. Μπορούμε επίσης τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι η μάρκα θα προσφέρει τον ανταγωνιστή του στην Renault Kwid σε τέσσερις παραλλαγές, εκ των οποίων οι υψηλότερες προδιαγραφές θα έχουν την επιλογή του κιβωτίου ταχυτήτων AMT.

Αυτός ο κινητήρας 1.0 λίτρων, ο οποίος παράγει ροπή 68 ίππων και 90 Nm και έχει εκτιμώμενη απόσταση ARAI 24.07 kpl (στο Alto K10) σε μορφή BS4, θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια σε άλλα μοντέλα Maruti όπως το Celerio και το Wagon R.

Το στυλ του S-Presso θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σύγκριση με άλλα hatchbacks Maruti, με ένα SUV-esque design που είχε προεπισκόπηση από το Future S Concept, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Auto Expo 2018. Η παραγωγή-spec έκδοση του Future S αθλητικές τετραγωνισμένες αναλογίες και ψευδο-SUV λεπτομέρειες, όπως μπροστά και πίσω προφυλακτήρες, όπως η Renault Kwid. Το S-Presso θα ασχολείται επίσης με ένα κεντρικό ψηφιακό ταχύμετρο – ένα πρώτο για οποιοδήποτε μοντέλο Maruti Suzuki.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, η Maruti Suzuki θα συνεχίσει να πωλεί το Alto K10 παράλληλα με το S-Presso, ενώ το νέο μοντέλο θα είναι ελαφρώς υψηλότερο. Αναμείνετε τιμές στην περιοχή των Rs 3.3-4.7 lakh (ex-showroom).