Η Ferrari μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή! Σίγουρος για την επιτυχία της νέας του ομάδας ο Καρλος Σάινθ.

Ο Καρλος Σάινθ  δηλωσε : «Κάθε ομάδα θα περάσει μια δύσκολη φάση, κάποια στιγμή. Είναι μέρος της Formula 1 αυτό. Αυτό που πραγματικά μετράει είναι η ικανότητα να επιστρέψεις. Η ιστορία δείχνει ότι μια ομάδα που κέρδιζε στο παρελθόν, κάποια στιγμή επιστρέφει στις νίκες. Η Ferrari είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της Formula 1 και υπάρχει ένας λόγος πίσω από αυτό.

Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή μετά από αυτά, τότε σίγουρα είναι η Ferrari. Είμαι αισιόδοξος, βλέπω με πολλή αυτοπεποίθηση το πρότζεκτ που έρχεται. Μπορεί να χρειαστούμε λίγο χρόνο, όμως είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις ημέρες νίκης. Για αυτό που μπορώ να είμαι σίγουρος είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να γίνει πραγματικότητα όσο το δυνατόν πιο νωρίς.

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα να αγωνίζομαι έχω στο μυαλό μου δύο στόχους: να μπω στη Formula 1 και να κερδίσω ένα πρωτάθλημα οδηγών. Αφού πέτυχα τον πρώτο, εστιάζω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια επίτευξης του δεύτερου. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από τη Ferrari για να το κάνεις αυτό. Η φιλοδοξία μου είναι να βοηθήσω στη δημιουργία μιας ομάδας που κερδίζει, να φέρω πίσω τη Scuderia στην κορυφή, εκεί που της αξίζει. Και να κερδίσω το πρωτάθλημα» είπε ο Κάρλος Σάινθ.