Η Jamie Chadwick θα αγωνιστεί σε τουρνουά για τις κλιματικές αλλαγές

Η οδηγός της Williams, Jamie Chadwick, είναι μια από τις τρεις γυναίκες που έχουν υπογράψει για να συμμετάσχουν στο Extreme E, το οποίο ξεκινά στη Γροιλανδία το 2021.
Ο Chadwick ενώνει τις δυνάμεις της με τη συνάδελφό της, την Βρετανή Katherine Legge και την οδηγό Mikaela Ahlin-Kottulinsky.
Η αδελφές σειρές Extreme E και Formula E έχουν ως στόχο να υπογραμμίσουν την αλλαγή του κλίματος σε πέντε απομακρυσμένες τοποθεσίες, καθώς 12 αυτοκίνητα αγωνίζονται μεταξύ τους σε ηλεκτρικά SUV.
Αγώνες σε απίστευτες τοποθεσίες, με ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή … πώς να μην το λατρέψεις, δήλωσε η Τσάντουκ.
Η 21χρονος Βρετανή που κέρδισε το αρχικό πρωτάθλημα της σειράς W τον Αύγουστο, είναι ένας από τους πρώτους οδηγούς των γυναικών που θα αγωνιστούν σε μια σειρά κορυφαίων αγώνων ακολουθώντας τη σειρά W. Η Chadwick πρόσθεσε: "Ως μέρος της γενιάς που χρειάζεται να γνωρίζει όλο και περισσότερο το περιβάλλον μας και έχοντας μεγαλώσει στην ύπαιθρο στην Αγγλία, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ευαισθητοποιούμαι. Έτσι κερδίζουν όλοι. Παράλληλα με τους αγώνες, οι περιβαλλοντικοί εμπειρογνώμονες του Πανεπιστημίου
του Cambridge θα συμμετάσχουν στο Extreme E, για να διεξάγουν έρευνα και να αποκαταστήσουν τις περιοχές που επηρεάζονται από την κλιματική αλλαγή. Οι τοποθεσίες περιλαμβάνουν την Αρκτική, τα Ιμαλάια, το έρημο, το τροπικό δάσος του Αμαζονίου και ένα νησί στον Ινδικό Ωκεανό.

ζημινοπουλοσ ελαστικα κορινθοσ

ELESPO ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

CTD AUTO MOTO ACCESSORIES

CTD ACCESSORIES

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ENJOY THE RIDE

KOLIOUSIS SUZUKI PARTS

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΦΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ OPEL ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ SERVICE ΛΑΜΙΑ

ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

latsis συνεργειο αυτοκινητων

Φανοποιεια Ζηκοσ team περιστερι