Πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster 2024

panellhnio-protathlima-dragster-2024-engine-power

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster 2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster 2024: Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και ο δεύτερος αγώνας ήδη προμηνύεται πιο καυτός και ανταγωνιστικός σε πολλά επίπεδα

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster 2024: Στις 18-19 Μαΐου το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και η Serres Drag Race θα φιλοξενήσουν τον 2ο αγώνα αυτοκινήτων του πρωταθλήματος Drag Racing. Στις 17 Μαΐου θα γίνουν ελεύθερα περάσματα για τα αυτοκίνητα. Οι αγώνες θα διοργανωθούν από την ΛΕΝΟΕ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ.

Οι συμμετοχές ανοίγουν την Δευτέρα 15 Απριλίου και κλείνουν για τα αυτοκίνητα την Παρασκευή 9 Μαΐου. Υποχρεωτικά δηλώνετε στο σάιτ μας lenoe.club ότι σας ζητηθεί για την συμμετοχή σας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο της ΟΜΑΕ και να είναι σε ισχύ.

Η τιμή συμμετοχής για την Παρασκευή στις 17 Μαΐου θα είναι για τα αυτοκίνητα 70 ευρώ, και πληρώνετε στον διοικητικό έλεγχο(στο αυτοκινητοδρόμιο).

panellinio-protathlima-dragster-2024-2os-giros-enoe-serres-circuit

Δες όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης σε εθνικό και διεθνή επίπεδο μέσα στην ενότητα του Engine Power  ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster 2024 στις 18-19 Μαΐου το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Η τιμή συμμετοχής για τα αυτοκίνητα είναι 100 ευρώ για όλες τις κατηγορίες,και 70 ευρώ για τις δεύτερες συμμετοχές χωρίς να υπολογίζεται το παράβολο ασφάλισης. Η πρώτη συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών. Όλοι οι αθλητές αυτοκινήτου δηλώνουν συμμετοχή στο (e-omae) πηγαίνοντας στους αγώνες – δήλωση συμμετοχής και πληρώνοντας το παράβολο που ορίζει η ομοσπονδία ανάλογα την κατηγορία τους. Το υπόλοιπο ποσό πληρώνεται στον διοικητικό έλεγχο(στο αυτοκινητοδρόμιο).

Η τιμή συμμετοχής για τις μοτοσυκλέτες είναι 135 ευρώ για την πρώτη και 70 ευρώ για την δεύτερη. (Περιλαμβάνει ασφάλιση) Η κατηγορία Free pass κοστίζει 60 ευρώ με 4 περάσματα. Η κατηγορία Junior Dragster κοστίζει 40 ευρώ. Η πρώτη συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη πρόσβαση οδηγού και δύο μηχανικών. Ο κάθε αθλητής μοτοσυκλέτας πρέπει να επικοινωνήσει με το σωματείο του έως τις 16/05/2024 για να τον δηλώσει στο σύστημα της ΑΜΟΤΟΕ. Η πρώτη συμμετοχή πληρώνεται μέσω του σωματείου σας και η δεύτερη στον διοικητικό έλεγχο στην πίστα.

Δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές που δεν θα υπάρχουν στα ηλεκτρονικά συστήματα των ομοσπονδιών.

Όλες οι κατηγορίες αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας θα αγωνιστούν 400 μέτρα, εκτός των Super Pro, Super Street,, Real Street και Pro Street 2 μοτοσυκλετών, και Index 7 αυτοκινήτου όπου θα αγωνιστούν 200 μέτρα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής για όλους: Σαββάτο έως 3 χρονομετρημένα περάσματα και free pass, Κυριακή έως 2 χρονομετρημένα περάσματα, freepass και κόντρες. Παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε την συμμετοχή σας παρακάτω:

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster 2024 | 2ος Γύρος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.