Κώστας Παππάς τίποτα δεν τον σταματά στο βουνό

kostas-pappas-4x4-offroad-leschi-ioanninon

Κώστας Παππάς τίποτα δεν τον σταματά στο βουνό

Κώστας Παππάς: Όλα είναι θέμα συνδυασμού, οικογένεια, φίλοι, 4×4, OFF ROAD και αγώνες! Η Ήπειρός έχει τα ηνία αγωνιστικά στο 4×4 και το OFF ROAD!!
Μηχανοκίνητος αθλητισμός: Ο Κώστας Παππάς είναι αθλητής και ο πρόεδρος της αθλητικής λέσχης 4×4 και του OFF ROAD στην πόλη των Ιωαννίνων. Ένας οδηγός που ξεχωρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο από το θέαμα που προσφέρει σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα.
Γιατί 4×4 γιατί off road; (video)

Κώστας Παππάς: Ο λόγος είναι απλός γιατί είναι ένα άθλημα το οποίο μας φέρνει σε άμεση επαφή με τη φύση όντας λάτρεις των βουνών! Για εμάς είναι λόγος απόδρασης διεξόδου από την καθημερινότητα.
Κώστας Παππάς ποια περιοχή στην Ελλάδα σήμερα διακρίνεις τους καλύτερους αθλητές στο 4×4 – Off Road;

Έμπειροι και πεπειραμένοι αθλητές υπάρχουν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, όπως στην Πάτρα, το Αγρίνιο, στη Θεσσαλονίκη κ.α Ωστόσο, οι περισσότεροι τετρακίνητοι που συμμετέχουν ενεργά στους περισσότερους αγώνες βρίσκονται στην Ήπειρο.
Σαν πρόεδρος της λέσχης 4×4 των Ιωαννίνων πως βλέπεις την πορεία των φίλων των Off Road στην λέσχη σας και στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου;

Τα τελευταία χρόνια η λέσχη μας έχει προσθέσει πολλά νέα μέλη.. τα περισσότερα από αυτά είναι νέα σε ηλικία γεμάτα όρεξη και ζήλο να συνεχίσουν το έργο της λέσχης μας.
Οι αγώνες ο ανταγωνισμός και το επίπεδο στο 4×4, Off Road εξελίσσεται, αυξάνεται, δυναμώνει στην χώρα μας;

Ναι Μιχάλη.. η ανταγωνιστικότητα αυξάνεται γιατί τα αυτοκίνητα βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο και μπαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους πολύ δυναμικά. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Μας γεμίζει νέες εμπειρίες, που αρχικά μένουν αξέχαστες ενώ παράλληλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε την οδήγηση μας ως αθλητές αλλά και τις δυνατότητες του 4Χ4 αυτοκινήτου μας!

kostas-pappas-4x4-offroad-leschi-ioanninon-ioannina-agoneskostas-pappas-4x4-offroad-leschi-ioanninon-ioannina-agones-vraveuseis-nikiti

Πότε μπήκες ενεργά στον χώρο του 4×4 και του Off Road ο Κώστας Παππάς;

Πολλά χρόνια πριν , αν θυμάμαι καλά τα τελευταία 15 χρόνια τα 4Χ4 και το of road αποτελούν κομμάτι της ζωής μου!
Οδηγικά ο Κώστας Παππάς έχει εξελιχθεί όλα αυτά τα χρονιά;

Προφανώς και υπάρχει θετική εξέλιξη… Το αυτοκίνητο είχε ξεκινήσει ως ένα εκδρομικό ΚΙΑ sportage και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δυνατά 4×4 σε όλη την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι βελτιώνοντας το επίπεδο του αυτοκίνητου ,ήταν αναμενόμενο πως θα βελτιώνεται και ο τρόπος οδήγησης μου.
Δημιουργούνται αληθινές φιλίες στον χώρο του 4×4 και του OFF ROAD;

Αυτό είναι ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του OFF ROAD. Τα events των 4×4 μας φέρνουν κοντά με πολλούς ανθρώπους. Εγώ προσωπικά έχω αποκτήσει πολλούς και σημαντικούς φίλους σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

kostas-pappas-4x4-offroad-leschi-ioanninon-ioannina-agones-vraveuseis-nikitiskostas-pappas-4x4-offroad-leschi-ioanninon-ioannina-agones-megafour

Τι είναι αυτό που σ΄ έχει πειράξει περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την πορεία σου στον μηχανοκίνητο αθλητισμό;

Τι είναι αυτό που με έχει πειράξει; (Σκεπτικός) Ίσως θα μπορούσα να πω ότι όπως και στα περισσότερα αθλήματα αν όχι σε όλα για να μην φανούμε υπερβολικοί εμποροποιείται ο αθλητισμός πράγμα που όπως και να έχει αφήνει σίγουρα μια πικρία και μια αρνητική αίσθηση που μόνο να σε απομακρύνει μπορεί από κάθε είδους άθλημα συνεπώς και από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Τι πιστεύεις θα έπρεπε να αλλάξει ή να γίνει ώστε ο χώρος του 4×4 και του OFF ROAD να δυναμώσει ακόμη περισσότερο;

Πιστεύω ότι ο χώρος του off road είναι πολύ όμορφος που έχει να προσφέρει πάρα πολλά στον θεατή ανεξαρτήτου ηλικίας φύλου και επιπέδου μόρφωσης που δυστυχώς όμως λόγω του ότι δεν είναι τόσο διαδεδομένο άθλημα όπως για παράδειγμα το ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν επενδυτές που θα επενδύσουν στο χώρο για διαφήμιση ας πούμε ώστε να μπορέσει να κάνει το άθλημα άλματα προόδου!!! Σίγουρα η προσπάθεια που κάνεις Μιχάλη τα τελευταία χρόνια με το Motor Festival & Engine Power είναι σημαντικά στην ανάδειξη του χώρου, εμείς το νιώσαμε και μέσα από τις 3 διοργανώσεις σου στο Πανηπειρωτικό Στάδιο στα Ιωάννινα, πόσο φανήκαμε και προβληθήκαμε, όλα άλλαξαν από τότε στον μηχανοκίνητο αθλητισμό για την περιοχή, είναι θετικές ενέργειες όλες αυτές αλλά δεν αρκεί για να φανεί στο σύνολο ο χώρος Πανελλαδικά. Συνεπώς θα έλεγα με περίσσιο αίσθημα σιγουριάς μάλιστα ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, με περισσότερη προβολή και ενίσχυση από τους κατάλληλους ανθρώπους, θα μπορούσε πολύ εύκολα να προσεγγίσει τον κόσμο που του λυπεί, ώστε να γίνει αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο, όπως του αρμόζει κιόλας!!!
Μπαμπάς- Οικογένεια ή 4×4, OFF ROAD και βουνό ;

Πιστεύω ότι αν έχεις το σωστό άνθρωπο δίπλα σου μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο. Η οικογένεια μου είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει δυναμικά με τη παρουσία της.

kostas-pappas-4x4-offroad-leschi-ioanninon-ioannina-agones-megafour-oikogeneia
Οι στόχοι του Κώστα Παππά για το 2023 και της λέσχης 4×4 Ιωαννίνων;

Στόχος του 2023 είναι να καταφέρω να συμμετάσχω σε κάποιους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος καθώς και σε κάποιους αγώνες trophy στα Βαλκάνια.
Όσον αφορά τη δράση της λέσχης θα επιδιώξουμε να οργανώσουμε έναν ακόμα αγώνα για τους αθλητές των 4×4.
Το μήνυμα σου για το φαινόμενο των τροχαίων δυστυχημάτων που μαστίζει την χώρα μας.

Η οδηγική ασφάλεια είναι το παν. Δεν πρέπει να αμελούμε να οδηγούμε σύμφωνα με τους κανόνες του ΚΟΚ και να σταματούμε πια να υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις!

Εμείς από πλευράς μας να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην αγωνιστική χρονιά του 2023 στον Κώστα Παππά και φυσικά να τον καλέσουμε και επίσημα στο 21st Motor Festival τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα για να γνωρίσουμε από κοντά όλη την ομάδα των 4×4 της λέσχης Ιωαννίνων. Είμαστε Σίγουροι πως θα ζήσουμε μαζί τους ένα πραγματικά αξεπέραστο OFF ROAD SHOW !!! Θα είναι τιμή μας να σας έχουμε…

kostas-pappas-4x4-offroad-leschi-ioanninon-ioannina-agones-vraveuseis
kostas-pappas-4×4

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική